Jak se Vám povídka líbí? |
1 |
|
100% |
[ 4 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 4 |
|
 |
 | |  |
JSSVLVKMK
|
 |
Zaslal: 26.9.2008 19:27 |
|
|
 |
|
Karin: kecy v peci! ještě nedávno jsi tvedila, že Frank je zrůda! A já si ho budu mučit, protože se mi to líbí! Třeba ho nechám roztřískat se v autě, krev bude stříkat, halva kutálet se po 23. kilometru D1, ruku bude mít rozdrcenou, tělo spálené k nepoznání a Sus s lehkým úsměvem bude muset konstatovat, že na něj je rychlost nad 140 km/h hodně!
Dobrá nechala jsem se unést tím, v jaké situaci bych ho moc ráda viděla! užasné! právě mě napadla další část povídky spešl věnované hlavně eddie, která mě už i na chodbě školy nazývá mučitelem a vrahem! Tudíž jí hezky splaskne, až se Frank.... Ano, nechtě se překvapit, když mě to postihne, napíšu to do tádne! 
|
_________________ Mužský - nejdřív vám vezme dárek a pak neví, co říct (Susanna na Franka )
|
 |
 | |  |
sasadydzej
|
|
 |
Zaslal: 16.7.2009 16:07 |
|
|
 |
|
Povídka je úýasná, líbí se mi mnoho vtipných momentů!! Já se smála od začátku až do konce!...Nj, Superb - kdo by nevyzkoušel, že?
,,Trabere, nediskutujte pořád. Prostě za týden odjíždíte do Prahy, kde pomůžete s bodovým systémem, a basta. Doufám, že vám to stačí, protože na vysvětlování už opravdu nemám síly." setřela je přísně. - Nj, Franku, už tomu tak bude!
,,A co nám chce? To ti neřekla, Vokurko?" křikl nazpět Traber.
,,Neřekla, ale jestli to chceš vědět, jdi se jí zeptat. Mileráda ti to prozradí, Papriko." odsekl podrážděně směrem ke kolegovi Traberovi. - Jen do sebeeee je to fakt legrace, doufám, že si z názvy zeleniny úspěšně poradíte! Tom jako rajče, super! Pronto - a proč ne? Tome, co se Ti nelíbí??
,,Nechte toho, Leča, a ty, Franku, pojď k šéfové." rozhodla rozumně Susi a Frank s vyplazeným jazykem na tám 1 klusal za Susannou. - No, Susi, konečně slvo do pranice!! Jen je setři, kluky klukovské!! :lol
Bylo toho plno co mě fakt rozesmálo....skvělá povídka, už aby bylo pokráčko!!
Těším se Saša 
|
_________________ Tom: Semire pojď, nech toho nemůžeš přece...
Semir rozkopne dveře.
Semir: Otevřely se samy od sebe, vážně.

|
 |
 | |  |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
|
|
|
|