AFC11.cz    Diskusní fórum    Pravidla    FAQ    Hledat    Uživatelé    Registrace    Přihlášení 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma
Nový státní zástupce
995cot


Založen: 24. 05. 2015
Příspěvky: 9
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Na služebnu dálniční policie přijíždí nový státní zástupce...........................
Dr. Hoffmann se ptá: Zdravím, kde najdu paní Krügerovou? Alex povídá: Paní Krügerová, přijede za chvíli a kdo jste vy? Dr. Hoffmann povídá: Nový státní zástupce Dr. Karl Hoffmann.
Sekretářka Martina běží za Alexem a Jenny a říká: Někdo na dálnici jezdí zběsile!!! Jenny a Alex beží k autu Kia. Alex do vysílačky říká: Centrálo potřebujeme posil na dálnici A44. Centrála se o zve a povídá: Za chvíli tam budete mít kolegy. Šéfová přichází do kanceláře a povídá to jste vy ten nový státní zástupce? Dr. Hoffmann odpovídá: Ano, to jsem já. A jde do kanceláře za šéfovou.
Alex a Jenny stále jedou a Alex vytáhne zbraň a střílí na gumy. Alex se trefil a auto nabourá do svodidel. Jenny zastaví a s Alexem běží k autu. To na jednou bouchne. Alexe a Jenny to odrazilo a padají k zemi. Jenny říká: V tom autě byla automatická bomba. Alex říká vtip: To teda byla rána.
Řidič vozidla je mrtev a Alex z Jenny to jdou řešit. Pátrání je přivede až do České republiky do Plzně, kde s pomocí českýma policisty řeší celou situaci. Šéf kriminální policie Plzeň plukovník Svoboda velice rád přivítavá kolegy z dálniční policie z Kolína nad Rýnem v ČR. Šéf plk. Svoboda se ptá: Co Vás sem přilákalo, paní Krügerová mi už volala že přijedete. Alex říká: Vražda vašeho kolegy. Svoboda se ptá: Kdo to je? Jenny mu ukazuje fotku a povídá: Pan mjr. Vladimír Dohnálek.
Pan plk. Svoboda na to říká: Cože můj skvělí přítel a kolega? Už víte kdo zatím stojí? Alex říká: Zatím ne, ale máme informace že někdo z Německa. Jenny se přidává a říká: Pan mjr. Dohnálek šel jako tajný agent proti drogovému gengu. Někdo ho prozradil a při útěku ho zabili automatickou bombou. Takže zítra pojedete s námi do Německa pane Svoboda. Šéf plk. Svoboda říká: Ano.
Další den odlítají z Plzně do Kolína nad Rýnem. Z letiště z Kolína nad Rýnem odjíždí na služebnu.
Pan plk. Svoboda jde za paní Krügerovou a říká: Dobrý odpoledne, Pan Brandt a paní Dornová my říkali, abych se u vás stavil. Paní Krügerová říká: Vítám Vás u dálniční policie v Kolíně nad Rýnem. Ano, musíme vyřešit společně tu vraždu vašeho kolegy. Najednou sekretářka Martina a paní Dr. Frings jdou sepsat událost vraždy. Alex a Jenny v Mercedesu jedou na dálnici a najednou se po dálnici začne řítit rychle jedoucí auto. Jenny povídá: Není to ten z fotky co bylo u toho českého komisaře kolegy? Alex říká: To je on jedeme za ním. V té chvíli začne honička jako v každém případě. Centrálo tady Kobra 11: Potřebujeme posily na dálnici směrem do Düsseldorfu. Sekretářka Martina povídá: Posily budou hned za vámi. Najednou vrah neubrzdí a nabourává do nákladního vozu a vybouchne. Alex Mercedes zastaví a vystupují a Alex povídá: Tak ten to nepřežil a Jenny: Njn kdo zabíjí nepřežije. Zavolají koroner, záchranku a kolegy. Alex a Jenny nastupují zpátky do Mercedesu a jedou na služebnu. Po návratu na služebnu říká Alex: Případ je vyřešen. Pan Svoboda se rozlučuje z týmem dálniční policie a říká: Tak snad se ještě sem vrátím, tak se mějte.

Hrají:
Vinzenz Kiefer........KHK Alex Brandt
Katrin Heß.............KK Jenny Dorn
Katja Woywood......HK Kim Krüger
Niels R. Kurvin............KTU Hartmut Freund
Susan Hoecke.............Dr. Isabel Frings
Lisa Bitter..................Sekretářka Martina Möller
Christoph Grunert.......Státní zástupce Dr. Karl Hoffmann
Johannes Allmayer.........Vrah Kringe
Miroslav Hrabě...............Český policista v utajení mjr. Vladimír Dohnálek
Marek Vašut...................Český šéf kriminální policie Plzeň plk. Jiří Svoboda
a další
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Nový státní zástupce
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
Strana 1 z 1  

  
  
 odeslat nové téma  Odpovědět na téma