AFC11.cz    Diskusní fórum    Pravidla    FAQ    Hledat    Uživatelé    Registrace    Přihlášení 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma

Bude se ti stýskat po Andree?
Ano
80%
 80%  [ 4 ]
Ne
20%
 20%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 5

Odchod je někdy bolestný...
Brittany11


Založen: 18. 07. 2014
Příspěvky: 201
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Napsala jsem takový drobek, vzhledem k tomu, že nejspíš už v Kobře nebudeme moc vídat Carinu (Andreu) protože v díle Poslední noc nejspíš zemře. Opakuji, možná v Kobře neumře a zvládne to, ale fotky mluví za vše- foto

Odchod je někdy bolestný...
Andrea a Semir měli naplánovaný krásný večer, který si rozhodně užijí a to bez nějakého obtěžování ze stanice. Jeli na ples, který pořádal Andrein otec, Hans. Měla krásné dlouhé šaty, které zvýrazňovali její ženské křivky. Semir, malí Tureček měl na sobě černý smoking a moc mu to slušelo, jako nikdy před tím. Vešli na parket, byli skoro jediný, ale postupem času se parket začal zaplňovat. Tančili podobně jako na jejich svatbě, která proběhla před necelými jedenácti lety. Po chvilce tančení si odpočinuli, hlavně Semir. Jeden muž, Jeans si toho všiml a rozhodl se, že si s jeho partnerkou zatančí. Přišel, podal jí ruku, skoro se uklonil a představil se. Andrea mlčky kývla a šla s povolením jejího exmanžela na parket s Jeansem. Tančili, skoro déle než, když tančila se Semriem. Položil jí ruku na bok a šel pomalu níž a níž..., ale ona se od něj odtáhla a šla svižně za Semirem. Jeans zmizel.
Po půl hodině se ozvaly výstřely, všichni se schoulili na zem a silně připomínali vajíčka těsně před vylíhnutím. Semir, policista, který se ničeho nebojí šel dál se svojí služební zbraní k výstřelům, ještě než vyšel, stačil říct Andree aby nikam nechodila. Stejně to ničemu nepomohlo, ona šla pořád za ním. Semir si jí vůbec nevšiml. Zahli do uličky plné kovových kontejnerů na převážení různých zboží. Na zemi našli nějakou mrtvou ženu, to už si Semir Andrey všiml. Jenže, ona si všimla červeného světélka, které svítilo na Semiruv krk. Odstrčila ho, jenže kulka jí zasáhla do břicha. Andrea padla k zemi. Semir se k ní sklonil a pomalu mu stékali slzy, když pohlédl na Andreino zranění, které pomalu začalo barvit její krásné šaty do červené barvy. Pohladila ho po tváři a z posledních sil mu řekla- ''Semire... postarej se o...holky a... dávej na ně...pozor......a vyřiď jim, že je.... miluji!'' stiskl její dlaň a položil jí na jeho rty a políbil ji, pokračovala- ''Milu...miluji tě...Semi.....'' pomalu zavřela oči a ruka,kterou chvíli Semir nechal volně spadla k zemi. Její hrudník pomalu klesal, už nedýchala. Byla mrtvá.... Semir se k ní sklonil a několika vzlyky k ní uchoval úctu, políbil jí na čelo a vzal jí do náruče.
Nesl jí, nesl jí až na ulici.... tam už byla policie a Alex s Jenny a Dieterem. Spadla jim čelist, když uviděli, koho Semir vlastně nese. Semirovi stékala jedna slza za druhou, byla to opravdu veliká rána a smrt jako taková, bolí ještě víc, když ztratí nejmilejší osobu....
Arrow
O dva dny později...
Semir stál nad hrobem své exmanželky Andrey. Položil tam krásné růže a zapálil svíčku. Těsně před zhroucením si sedl na nejbližší lavičku. Promnul si oči a podepřel si hlavu, díval se směrem k hrobu jeho drahé...najednou se mu zdálo, jako by jí spatřil někde poblíž... znova si promnul oči, nic! Pořád a pořád si dokola a dokola opakuje- ''Sakra vzpamatuj se! Už odešla, nikdy se už nevrátí!'' a tak dále...
Týden na to mu zazvonil telefon, z telefonu se ozval přísný ženský hlas, skoro si myslel, že jeto hlas jeho nadřízené, ale tentokrát se trefil- ''Dobrý den, pane Gerkhane.'' rozespalý Semir zívne a odpoví- ''Paní Krügerová, potřebujete něco?'' usměje se, i když to Semir nemůže vidět, pak odpoví mu také- ''Víte, chtěla jsem se Vás zeptat jestli Vám s něčím nemůžu pomoc?'' ''To byste byla hodná, ale Andreu mi už nikdo a nic nevrátí.'' ''Promiňte....omlouvám se jestli jsem Vám ji připomněla...'' ''Ne, to je dobré...už jsem se s tím skoro smířil...'' najednou jejich hovor přeruší příšerný déšť kulek.
Arrow
Semir slyšel jenom pouhé výstřely ze zbraní a kulky rozrážející se skla... Telefon ihned položil a běžel do svého BMW. Po necelých pěti minutách už přijížděl před služebnu. Uviděl tam tři černá auta. Pak uviděl Alexe jak vyskočil z okna a běžel k němu. Ani se nepozdravili a už si to mířili za nimi po dálnici. Oba stříleli, ale nic. Oni také stříleli, jenže ne na ty dva policajty, ale na ostatní vozy kolem sebe, které postupně najížděli do ostatních, kvůli prostřeleným pneumatikám. Po chvilce tam už nebila cesta, nýbrž parkoviště. Tři černé auta odjeli a Semir s Alexem tam zůstali uvězněni. Proto pro ně přiletěla helikoptéra. Odletěla s nimi na jejich pracoviště.
Vešli společně do hlavní místnosti, kde hned spatřili hlouček lidí u stolu dvou oblíbených uniformovaných policistů. Semir tam hned doběhl a Alex ho následoval. Spatřili něco strašného. Na zemi ležel jejich zavalitý kamarád, Horst. Měl špinavou košili od jeho krve, která pořád vytékala z jeho rány na břiše. Semir se k němu sklonil a cosi mu povídal, Horst ho zastavil- ''Semire....je mi to líto, že jsi ji ztratil....a...a.....'' náhle se mu zavřeli oči a jeho hrudník se snesl k zemi, už nedýchal, byl mrtvý. Semir zařval....stekla mu slza, kterou hned zamáčkl. Podíval se na smutného Dietera o poplácal ho po rameni.
Po tom co to udělal nasedl do svého auta odjel...odjel někam pryč. Už tohle dál nechtěl, nechtěl se dívat na to, jak někdo umírá. Tohle bylo už nad jeho míru. Zastesklo se mu po všech koho miloval, koho měl rád, zastesklo se mu po jeho rodině, dálniční rodině. Vzpomněl si na svého zavalitého kolegu Horsta, kterému vždy říkali Hotte. Vzpomněl si na to, jak nadbíhal jejich minulé šéfce a rázem si vzpomněl i na ní, jak jí zachraňovali s Tomem život...hned si vzpomněl i na něj, na jeho smrt, na jeho odchod, když ztratil svojí ženu Elenu. Vzpomněl si na Andrého, Franka, Jana, který odešel taky kvůli smrti své přítelkyně. Vzpomněl si na Reginu, která jim vždy pomohla, na Petru, která po Tomově smrti odešla. Vzpomněl na to, jak se jim s Andreou narodila jejich prvorozená dcerka Aida..pak i na Lily. Vzpomněl na první den s Hartmuttem. Vzpomíná na Dietera, Jenny a Hotteho..jaká to byla super trojka. A teď..už tu Horst není..ani Andrea. Stekla mu další slza, ale téhle nechal svojí cestu, nechal jí spadnout na Andrein hrob. Znovu zakřičel....kupodivu tam nikdo nebyl aby ho okřikl... otočil se k východu, že už půjde. Uviděl tam svojí nadřízenou, bývalou nadřízenou Annu, která se všechno dozvěděla jelikož velí LKA. Podíval se na ní, položila mu ruku na rameno. Anna- ''Je mi to strašně líto, nejdřív Andrea, pak i Herzberger.'' Semir- ''Já....já už nevím jak dál......'' posadí se na lavičku a koukají na hrob Andrea.
Po týdnu byl hned vedle jejího hrob Horsta.
Konec,děkuji předem za komenty (jestli nějaké budou).

_________________
Ben: ''Všechno v pořádku, jsme od policie''
Veronica: ''Jo jasně a já jsem doktor Dolittle''
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Hartmutt Freund z KTU


Založen: 21. 07. 2014
Příspěvky: 244
Odpovědět s citátem
Moc krásná a smutná povídka, asi první kde se objevil Alex.
Andrea zachránila Semirův život, to je něco. A její poslední slova-no prostě zajímavé, až skoro brečím Crying or Very sad

Ale, mohla by si třeba napsat pokračování, celá povídka je na podle mě moc otevřená, proč výstřely a proč měl Semir u sebe pistoli? Andrea měla asi 6.smysl-jinak krásné.

P.S V poslední větě máš chyby ve slově byla-napsala si byal, a byla to velká rána ne ráda-zní to jako kdyby byl Semir rád že Andrea zemřela-to si ale samozřejmě nemyslela. Wink

_________________
Seriálový maniak
---------------------
http://hawaii5o.cz/
http://hawaii5o.cz/forum
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Brittany11


Založen: 18. 07. 2014
Příspěvky: 201
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Hartmutt: Děkuji ti, moc mě tvůj komentář potěšil... když mě ještě budeš dál přemlouvat, udělám pokračování, stejně mě to už dávno napadlo... Děkuji Smile

_________________
Ben: ''Všechno v pořádku, jsme od policie''
Veronica: ''Jo jasně a já jsem doktor Dolittle''
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Brittany11


Založen: 18. 07. 2014
Příspěvky: 201
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Hartmutt: Víš ty co? Já to zatím nechám takhle a za týden dopíšu Smile

Ps: Něco jsem dopsala už teď Smile

_________________
Ben: ''Všechno v pořádku, jsme od policie''
Veronica: ''Jo jasně a já jsem doktor Dolittle''
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Hartmutt Freund z KTU


Založen: 21. 07. 2014
Příspěvky: 244
Odpovědět s citátem
Hmm...zajímavé, jakoby ji někde viděl-možná je to pravda, rozhodně se těším za týden Smile

_________________
Seriálový maniak
---------------------
http://hawaii5o.cz/
http://hawaii5o.cz/forum
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Pietro


Založen: 13. 08. 2014
Příspěvky: 258
Odpovědět s citátem
Jakožto Andreamil (to jsem vymyslel dobrý slovo) je pro mě povinnost toto přečíst - a tak se stalo a to i s pokračováním.

No, na její konec (??) jsem připravován už pár dní, čili toto je dobrá průprava, kdyby náhodou. Aspoň mi to v tom seriálu pak nepřijde takový drsný.

Pěkné Exclamation Tak jsem zvědav na další díl, zvláště, když si tohle zakončila deštěm kulek...

(jen bych opravoval na příště ty koncová i/y u slov jako vešli, přišli apod. Wink )

_________________
Andreamil z DF. Zde na PF jsem autorem, zde také čtu a komentuji.
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Brittany11


Založen: 18. 07. 2014
Příspěvky: 201
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Hartmutt: No nevím, každopádně jsem to tam dala, jako že je totálně psychicky na dně, takže je jasné, že může klidně vidět i Justian Biebera Laughing Těš se!

Pietro: No jsme ráda, že se ti to líbí. Adrenalin... dost dobrý název Smile Vůbec nevím, jestli to přežije, ale doufám, že ano! Ano, těš se, déšť kulek bude jak já říkám libecní Smile Jinak gramatika není moje silná stránka, takže na to mrknu, ale nic neslibuji Rolling Eyes

_________________
Ben: ''Všechno v pořádku, jsme od policie''
Veronica: ''Jo jasně a já jsem doktor Dolittle''
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Pietro


Založen: 13. 08. 2014
Příspěvky: 258
Odpovědět s citátem
A N D R E A M I L, ty Adrenaline Laughing Very Happy

OK, ale opravdu to občas praští do očí. Wink
Ale hlavní je, že i přesto se dá příběh číst.

_________________
Andreamil z DF. Zde na PF jsem autorem, zde také čtu a komentuji.
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Brittany11


Založen: 18. 07. 2014
Příspěvky: 201
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
A jo.... Andreamil... já jsme ale ''čtenář'' a ''spisovatel'' Laughing

Jinak jsem ráda, že se to dá číst, ale mrkla jsme na to, snad je to dobře Smile

_________________
Ben: ''Všechno v pořádku, jsme od policie''
Veronica: ''Jo jasně a já jsem doktor Dolittle''
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Pietro


Založen: 13. 08. 2014
Příspěvky: 258
Odpovědět s citátem
Tak čtenář a spisovatel jsem tady také - viz podpis.

_________________
Andreamil z DF. Zde na PF jsem autorem, zde také čtu a komentuji.
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Brittany11


Založen: 18. 07. 2014
Příspěvky: 201
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
No jo, Andreamile Smile Jenže já to myslela v uvozovkách, vzhledem jak čtu a píšu hrubky Smile

_________________
Ben: ''Všechno v pořádku, jsme od policie''
Veronica: ''Jo jasně a já jsem doktor Dolittle''
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Hartmutt Freund z KTU


Založen: 21. 07. 2014
Příspěvky: 244
Odpovědět s citátem
Brittany: Ježiši, jen to ne XD Laughing Biebra ne, toho mám plný nervy, a Semirovi by ještě zpíval a tím by se zhoršil jeho špatný psychický vztah, takže Justina Biebra radši ne.

Pietro: Laughing Laughing "Prská smýchy" To s tim Andreomilem vs. Adrenalinem vidím takhle: Adrenalín z DF. Laughing Laughing Laughing

_________________
Seriálový maniak
---------------------
http://hawaii5o.cz/
http://hawaii5o.cz/forum
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Brittany11


Založen: 18. 07. 2014
Příspěvky: 201
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Hartmutt: Nojo... jak říkám, úžasný ''čtenář'' Laughing Neboj, Biebera taky nemusím, jen jsem to uvedla jako příklad Twisted Evil

_________________
Ben: ''Všechno v pořádku, jsme od policie''
Veronica: ''Jo jasně a já jsem doktor Dolittle''
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Barus


Založen: 13. 09. 2014
Příspěvky: 9
Odpovědět s citátem
Moc krásně napsané Brittuš Smile Je to velice dojemné, snad se nic Semirovi a nebo ostatním nic nestane, protože se zatím neví, kde je ten déšť kulek....jsem zvědavá na pokračování.

_________________
Šéfová: Až ho uvidíte, hlaste se. A žádný kaskadérský akce, nejsme na divokým západě!
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránky
Brittany11


Založen: 18. 07. 2014
Příspěvky: 201
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Musím se přiznat, že ani já nevím, kam ten déšť kulek dám...ale i kdybych se už rozhodla, nepovím...nechte se všichni překvapit Wink

_________________
Ben: ''Všechno v pořádku, jsme od policie''
Veronica: ''Jo jasně a já jsem doktor Dolittle''
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Brittany11


Založen: 18. 07. 2014
Příspěvky: 201
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Arrow Arrow Arrow Arrow

Pokračování povídky! Laughing

_________________
Ben: ''Všechno v pořádku, jsme od policie''
Veronica: ''Jo jasně a já jsem doktor Dolittle''
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Hartmutt Freund z KTU


Založen: 21. 07. 2014
Příspěvky: 244
Odpovědět s citátem
No, moc smutné. Ani nevíš jak se těším na pokračování, a hezké vzpomínky ale Frank neodešel kvůli smrti přítelkyně ne? Hezky napsané

_________________
Seriálový maniak
---------------------
http://hawaii5o.cz/
http://hawaii5o.cz/forum
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Brittany11


Založen: 18. 07. 2014
Příspěvky: 201
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Vzpomněl si na Andrého, Franka, Jana, který odešel.....

Very Happy Harty...jsem ráda, že nejsem jediný špatný čtenář Smile (bez urážky Smile)

Jinak jsem ráda, že se líbí. Pokráčko dám zítra nebo jak to zvládnu, no že to je těžké to napsat, ale je těžké si na to najít čas Smile

_________________
Ben: ''Všechno v pořádku, jsme od policie''
Veronica: ''Jo jasně a já jsem doktor Dolittle''
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Hartmutt Freund z KTU


Založen: 21. 07. 2014
Příspěvky: 244
Odpovědět s citátem
Tohle tam je přesně napsané: Vzpomněl si na Andrého, Franka, Jana, který odešel taky kvůli smrti své přítelkyně. Nějak mi tam naskočil místo Andreho Tom protože vím že odešel kvůli smrti přítelkyně.
Myslela si to že Jan odešel kvůli smrti přítelkyně? A mě skoro nic neurazí, hlavně ne když je to pravda, vážně nečtu moc pozorně.

_________________
Seriálový maniak
---------------------
http://hawaii5o.cz/
http://hawaii5o.cz/forum
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Brittany11


Založen: 18. 07. 2014
Příspěvky: 201
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
A ty si myslíš, že čtu pozorně? Very Happy Pomatuješ na ten Adrenalín vs. Andreamil? Very Happy

_________________
Ben: ''Všechno v pořádku, jsme od policie''
Veronica: ''Jo jasně a já jsem doktor Dolittle''
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Ajši
Administrátor

Založen: 14. 10. 2007
Příspěvky: 1513
Bydliště: Hodonín
Odpovědět s citátem
Brittany: nechceš přece jen zapracovat na těch hrubkách? Sad

''Víte, chtěla jsem se Vás zeptat jestli Vám s něčím nemůžu pomoc?'' ''To byste byla hodná, ale Andreu mi už nikdo a nic nevrátí.'' ''Promiňte....omlouvám se jestli jsem Vám ji připomněla...'' - zkus popřemýšlet nad reálností takového dialogu Wink fakt by se šéfová omlouvala za připomenutí andrey TÝDEN po její smrti? A co ta děcka? Není o nich ani slovo.

kulky rozrážející se skla - prosím?

Po chvilce tam už nebila cesta, nýbrž parkoviště. - tohle se naopak povedlo, škoda opět hrubky.

Vešli společně do hlavní místnosti, kde hned spatřili hlouček lidí u stolu dvou oblíbených uniformovaných policistů. Semir tam hned doběhl a Alex ho následoval. Spatřili něco strašného. Na zemi ležel jejich zavalitý kamarád, Horst. Měl špinavou košili od jeho krve, která pořád vytékala z jeho rány na břiše. - er... takže oni byli pryč půl hodiny, mezi tím NIKDO nezavolal sanitku, lékaře, prostě všichni stáli u stolu a civěli na to, jak Hotte krvácí? Půl hodina (protože míň to s tím pronásledování nebylo) je sakra dost času, aby se člověku, kterého zjevně ohrožuje masivní krvácení, efektivně pomohlo. To ho tam kolegové nechali dlouhé minuty POMALU a v mukách umírat?

Semir zařval....stekla mu slza, kterou hned zamáčkl - nu... emoce se dají popsat i jinak a košatěji.

Po týdnu byl hned vedle jejího hrob Horsta. - Hotte nemá vlastní rodinu, že ho pohřbili vedle andrey?

Nezlob se, ale... ačkoliv vím, že píšeš o fiktivním světě, doporučuji se občas zamyslet nad tím, jak by se asi postavy chovaly v reálu a jak by se ubíral při určitých událostech děj. Takhle to působí maličko parodicky :/
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Brittany11


Založen: 18. 07. 2014
Příspěvky: 201
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Woxys: Beru na vědomí! Hrubky opravím a zamyslím se nad reálností Smile

_________________
Ben: ''Všechno v pořádku, jsme od policie''
Veronica: ''Jo jasně a já jsem doktor Dolittle''
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Odchod je někdy bolestný...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
Strana 1 z 1  

  
  
 odeslat nové téma  Odpovědět na téma