AFC11.cz    Diskusní fórum    Pravidla    FAQ    Hledat    Uživatelé    Registrace    Přihlášení 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma

Líbil se ti dílek? Ohodnoť jako ve škole.
1
100%
 100%  [ 2 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 2

Jak jste je ještě neznali:.... (S.G.)
Brittany11


Založen: 18. 07. 2014
Příspěvky: 201
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Úvod: Ahoj lidi, přidávám sem jeden díl (první) z mé série Jak jste je ještě neznali: lidi z Kobry 11 z jiné stránky. Dílek je o Semirovi.
Upozornění: Možné chyby a překlepy, zatím žádné sprosťárny, uvidíme.
Postavy: Semir, Anna, Andrea, Hotte, Dieter, Tom, Michaela a jiné, hlavně záporňáci, kteří se už nikdy (snad) neobjeví
Další...: Asi nic, jenom doufám, že se Vám bude líbit Wink


S.G.- 1. část


Jako každý den ho ve čtvrt na osm ráno probouzel otřesným zvukem budík. Vypnul ho. Zvedl se ze své vyhřáté postýlky, kde ještě ležela jeho polovička. Jemně ji pohladil po vlasech a zašeptal ''Vstávej, už je den.'' Ta se jenom převalila a ospalým hlasem mu odpověděla ''Semire... ještě chvilku.'' on jí také odpověděl, i když by nemusel, ona to věděla ''Já tě klidně nechám, ale vysvětli to šéfové.'' usměje se a jde do kuchyně přichystat snídani. Když vstala, políbil ji na tvář. A jelikož má práci dříve, musel už vyrazit pro svého partnera na smluvené místo.
Tom Kranich už na něj čekal ve svém každodenním saku a sledoval hodinky. Když se jeho parťák uráčil přijet, nastoupil na místo spolujezdce. ''Ahoj Semire.'' ''Ahoj...'' Tom mu skočil do řeči ''A prý že já jezdím pozdě, ty máš už 9 minut spoždění... to jsem ti to kafe nemusel kupovat, ale protože jsme dobrák, tak ti ho i přesto dám, tu máš.'' podal mu kelímek s kafem, který byl k očekávání vařící. Semir ho div neodhodil na zem, když byl tak horký a jenom zařval ''Sakra! Dnes jdu pozdě pro tebe, skoro pozdě do práce, šéfová mě zabije, protože nemám hlášení a ještě se tu spálím!'' řve na celé auto. ''Semire... uklidni se, praskne ti cévka'' směje se ''Já ti dám že mi praskne cévka.... jsme stejně starý a navíc ty se rozčiluješ víc než já....'' už mu Tom skočí zase do řeči ''....ale mám i důvod.'' ''Jo a jaký?'' ''Mno.... vlastně ani nevím.... jo už vím, mám za parťáka přece tebe?'' šibalsky se usměje ''Aha...'' usměje se také.
Po chvilce si Tom vyndá z pytlíku croasan a z pytlíku mu vypadnou drobky na podlahu. A Semir se hned zase naštve ''To se mi snad jenom zdá, né že mě chceš spálit, ale chceš mě také nechat o hladu?'' Tom má na toto dobrou odpověď, ale než jí řekne tak si kousne a s otevřenou pusou plnou croasanu mu povídá ''No... on je trošku horký.. mohl by ses spálit.'' směje se a Semir si všimne co má Tom pod nohama ''No... co je tohle?'' ukazuje na chlívek pod Tomovíma nohama ''Včera jsem ho přivezl z opravny a teď tohle....'' ''Co?'' ''No ty drobky.. na podlaze dorbky, na sedadle drobky, všude jsou samé drobky! Už zase!'' zakončil svojí větu a Tom mu hned odpověděl ''Člověče, tak tu máš mít talíře....'' začali se smát.
Mezitím před nimi projelo luxusní auto. Semir se do něj zahleděl a uviděl krásnou brunetu, Tom si toho všiml také a řekl mu rovnou ''Tak na to zapomeň.....'' kousne si a dopoví větu''..., hrozně drahý provoz.'' Semir se zeptá ''Ten auťák?'' ''Ten taky.'' za smějí se znova, ale před nimi vybouchne výbušnina a oni se dostanou do smyku, pak to vezmou přes jedno auto a letí ve vzduchu a přitom jejich auto dělá spoustu otáček. Pak nakonec auto spadne na zem a skoro se roztříští.
Na místo po chvilce přijedou kolegové z dálniční policie. Mezi nimi je i jejich šéfová Anna. Ta se hned rozběhne k autu Semira a Toma. Semir vyleze sám, ale Tomovi budou muset pomoc. Po chvilce se už Semir opíral o pangejt a šéfová vedle něj, a dívali se jak Toma nandavají do sanitky. ''Měl jsem dřív zabrzdit.'' ale to už šéfovou naštvalo ''Nesmíte si to brát za vinu Semire, a navíc, ostatní říkali, že se tomu zabránit nedalo.'' ''Jestli to Tom nepřežije... odejdu'' smutně se podívá na odjíždějící sanitku ''Ale Tom to přežije, zvládl i jiné situace, a tahle je ještě dobrá. Sám uvidíte, za chvíli Vám bude zase drobit na sedačky.'' usměje se ''Odkud to víte, že je auto vždy plné drobků?'' ''No... řekněme, že jsem se to dozvěděla jen náhodou...'' ''Hartmut?'' ''Jo... ale teď už pojedeme na stanici.'' ''Ne... myslím, že bych měl jet do nemocnice. Určitě tam bude i Michaela a...'' ''A... vy ji musíte říct vše, co?'' ''Ano...'' ''Dobře, ale zdá se, že nemáte čím jet, ne?'' Semir se podívá na jeho milované BMW jak ho odváží a smutně mu zamává a pokusí se o vtípek ''No... teď by Tom řekl: Výborně Semire, mám tě spojit s šéfovou?'' šéfová se usmála ''Nojo, to by mu bylo podobné, že?'' ''To jo'' ''No tak pojedeme mým vozem, ano?'' Semir kývne a natáhne ruku pro klíče ''Co potřebujete?'' ''No... klíčky přece.'' ''Tak na to zapomeňte, řídím já, věřte, bude to bezpečnější.'' usměje se.

Snad se líbilo, budu dodávat dílky Smile
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Barus


Založen: 13. 09. 2014
Příspěvky: 9
Odpovědět s citátem
Super! Už jsem si to četla nejmíň třikrát, ale nechtělo se mi to komentovat na blogu (to by bylo divné) Very Happy Very Happy Very Happy Tak ti to alespoň komentnu tady.... Líbí se mi to a těším se na další pokračování, a kdy bude????

_________________
Šéfová: Až ho uvidíte, hlaste se. A žádný kaskadérský akce, nejsme na divokým západě!
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránky
Brittany11


Založen: 18. 07. 2014
Příspěvky: 201
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Momentálně jsme v části, která se mi nepíše moc lehce.... spíš vůbec ne Sad Takže uvidíme.

_________________
Ben: ''Všechno v pořádku, jsme od policie''
Veronica: ''Jo jasně a já jsem doktor Dolittle''
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Jak jste je ještě neznali:.... (S.G.)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
Strana 1 z 1  

  
  
 odeslat nové téma  Odpovědět na téma