AFC11.cz    Diskusní fórum    Pravidla    FAQ    Hledat    Uživatelé    Registrace    Přihlášení 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma
Povídka č. 037 - Smrt policisty
Tina11


Založen: 08. 12. 2007
Příspěvky: 92
Bydliště: Ústí nad Labem
Odpovědět s citátem
Po dálnici A5 si to šinulo stříbrné BMW, kde mělo svou pravidelnou kontrolu, jaký je provoz na dálnici.

O pár kilometrů před nimi jel modrý Ford Fokus, který řídil Heinz Lerche. Na blížícím se mostě stála silueta muže, která měla v ruce pušku s dalekohledem. Muž se zaměřil na automobil Heinze Lercheho. Když byl Lerche dostatečně blízko, tajemný muž vystřelil. Kulka pronikla přes přední sklo do břicha Lercheho. Ford Fokus začal kličkovat po dálnici, až na konec skončil v mostním pilíři. Ostatní vozidla začala do sebe narážet, když Ford Fokus začal tento kolotoč na dálnici. Hned se u nehody objevilo stříbrné BMW. Semir se rozběhl za chlapem na mostě, kterého si všiml, když vystupoval z auta. Tom přes vysílačku zavolal na centrálu a řekl jim o nehodě. Pak zašel za řidičem v modrém Fordu Fokus. Tom ho vytáhl z auta, Heinz se podíval na Toma.
TOM: „ Heinzi,….“
HEINZ: „ Tome, chci, abys ho dostal…“
TOM: „ A koho?“ To už Heinz nedořekl, zemřel v Tomově náručí. „Heinzi, né….“ Ale to už přišel Semir z mostu a viděl truchlícího Toma nad Heinzovým tělem.

Když byli kolegové na místě nehody, Semir obhlížel sám most, kde stál tajemný muž, Tom seděl v BMW, který byl z toho úplně zničený, a když mu zemřel kamarád ze školy přímo v náručí.
HOTE: „ Tom znal toho Heinze Lercheho?“
SEMIR: „ Byl to jeho kamarád z policejní školy. To je asi tak všechno, co vím.“
BONRÁT: „ A kde je vlastně Tina?“
SEMIR: „ Ta se objeví až na služebně. Řeší něco u svých rodičů.“
HOTE: „ Chudák Tom. A když mu kamarád zemře v náručí….“
SEMIR: „“ Necháme Toma Tomem. Našli technici něco?“
BONRÁT: „ Technici našli otisky pneumatik u toho lesíčka, ještě prohledávají celou příjezdovou cestu.“
SEMIR: „ Tady na mostě nic není, ale ať ho pro jistotu technici ohledají.“
HOTE: „ Dobře.“
SEMIR: „ Sejdeme se na služebně.“

Na služebně……. Tina se od šéfky dozvěděla, co se stalo na dálnici, než přišel Semir s Tomem. Andrea hledala nějaké informace o mrtvém Heinzovi Lerchemu.

Tom s Tinou byli v kanceláři, kde se toho Tina moc nedozvěděla od Toma. Semir byl u Andrey, aby Tinu s Tomem nechal o samotě. Tom zanedlouho odešel z kanceláře, Tina šla kousek za ním a zastavila se mezi dveřmi do Tomovi a Semirovi kanceláře, kam přišel Semir.
SEMIR: „ Tino, ty znáš toho Heinze Lerchera?“
TINA: „ Osobně jsem se s ním nesetkala. Tomovi poslal nějaký balíček, pár krát spolu telefonovali a měli se někdy sejít. A byl kvůli tomu u nás i Ben. A když se o tom bavili, tak jela za mamkou, potřebovala s něčím pomoc.“
SEMIR: „ A víš, co bylo v tom balíčku?“
TINA: „ To opravdu nevím.“ Přišla k nim Andrea.
ANDREA: „ Informace o Lercheovi jsem získala od jeho nadřízeného v Mnichově. Ten mi poslal faxem, že už několik měsíců nepracuje na mnichovské kriminálce.“
SEMIR: „ Co provedl?“
ANDREA: „ Zajímal se především o jeden případ, který společně řešil s Tomem a Benem, když byli ještě na škole. Jedná se o Patrika Bergera, před několika týdny ho propustili. Jeho kapitán mi řekl, že chce zase dostat zpátky do vězení.“
TINA: „ Víš přibližně, za co Berger seděl?“
ANDREA: „ Berger zabil několik mladých žen. A za to si vyfasoval 20 let. Ale Heinz Lerche chtěl samozřejmě, aby seděl ještě víc či na doživotí.“
SEMIR: „ Lerche měl pěkně spadeno na Bergera.“

Večer v centru Kolína……. Už bylo dost pozdě, když se Tom zdržoval v centru Kolína u katedrály na břehu Rýna. Tom seděl na lavičce, která byla spojená se stolem, a koukal směrem na Rýn. V ruce držel fotografii, kde byli pěkně pohromadě tři kamarádi – Heinz Lerche, Tom Kranich a Ben Jäger, ještě za mladých let na policejní škole. Tom byl pořád z toho špatný, co se stalo dneska, vracela se mu myšlenka, jak umíral kamarád v náručí. Kolem toho místa projížděla vínová Octavia. Na malém parkovišti si všimla stát šedo-stříbrný mercedes, vínová Octavia zaparkovala hned mercedesu, kde bylo místo. Tina vystoupila z auta a odešla za Tomem. Sedla na krajíček lavičky za Toma, který k ní seděl zády.
TINA: „ Tome, nebylo by ti líp doma.“
TOM: „ Tady si líp vyčistím hlavu. Doma by na mě všechno padalo ještě víc.“
TINA: „ Co kdybych tě pozvala na klobásu s hranolkami a pivo, kde mi všechno povíš.“
TOM: „ Byl to pěkný večer….“
TINA: „ Na který nikdy nezapomenu, který pro mě moc znamenal. A takové požádání ruky nad klobásou, hranolkami a pivem se nedá nikdy zapomenout.“ Tom se otočil k Tině.
TOM: „ To myslíš vážně?“
TINA: „ Naprosto vážně. Tak jdeme?“
TOM: „ Tak jedem.“ Než vyrazili na slíbenou klobásu s hranolkami, tak si nejdřív malý polibek. Stánek s občerstvením stál kousek dál, kde měl udělaný přístřešek s posezením.

Pod přístřeškem se posadili naproti sobě a pojídali svou pozdní večeři.
TINA: „ Tak o co teda jde?“ Tom začal vyprávět, co tedy stalo. Heinz Tomovi poslal v balíčku nějaké podklady, které našel, když pátral na vlastní pěst. Tom s Benem řekli, Heinzovi, aby se na to vyprdl a nechal Bergera na pokoji, i když zabil 15 mladých dívek. Berger mladé dívky pozval k sobě domů, kde si s nimi trochu užil a pak uškrtil tenkým drátkem. Berger chodil s jednou dívkou, která byla pěkná, štíhlá a mladá. S Bergerem jednou tak zametla, že ho tak naštvala, že ji uškrtil. A tím začal ten kolotoč vražd, protože mladé dívky jsou svině.
TOM: „ To by bylo asi tak všechno, co bych ti k tomu mohl říct.“
TINA: „ A víš, že Heinz byl propuštěn od policie?“
TOM: „ Heinze vyhodili?!“
TINA: „ Ano, kvůli Bergerovi. Sháněl proti němu další důkazy, aby šel zase sedět.“
TOM: „ Když Bergera propustili, byl jako vyměněný. Pořád měl myšlenku ho dát zpátky do basy.“
TINA: „ Ale stejnak měl dostat víc, než dostal.“
TOM: „ To jsme taky říkali.“ Rozhodli se, že už půjdou domů. Cestou k autům vyhodili tácky do popelnice po pozdní večeři. I když se Tom trochu vypovídal, přece jenom měl v hlavě smrt Heinze. Tina řekla Tomovi trochu utěšující slova na jeho bolavou duši, musel Tom Tinu obejmout a dát ji pár polibků, že má skvělou manželku. Každý nasedl do svého služebního auta a odjeli domů.
Ráno na dálnici A6……. Šedo-stříbrný mercedes si to frčel po A6. Tina s Tomem se bavili nad jedním článkem v novinách.
Opět na mostě stála postava muže – Patrik Berger, držel v ruce pušku s dalekohledem a čekal na šedo-stříbrný mercedes. Když byl mercedes dostatečně blízko, Berger střelil mercedesu do přední pneumatiky. Mercedes okamžitě začal kličkovat, tím začala další menší nehody na dálnici, v odstavném pruhu stálo auto s vozejkem, na který najel mercedes, proletěl se vzduchem. Čumákem narazil o silnici a převrátil se na střechu, pár metrů jel po dálnici, až se zastavil o středová svodidla. Tom jako první vylezl z auta a šel na pomoc Tině.
TOM: „ Miláčku, jsi v pořádku?“
TINA: „ Nic mi není.“ Tom pomohl Tině ven z auta. Tina s Tomem se koukali na pěknou spoušť a šli hned na pomoc ostatním lidem. Mezitím Berger slezl z mostu do svého auta, se kterým přijel na dálnici. Berger vystoupil a šel k hromadné nehodě. Tom stál zády k přicházejícímu Bergerovi, Berger vytáhl zbraň, přiblížil se natolik k Tomovi, až se úplně leknul.
BERGER: „ Tak tě zase rád vidím vrchní komisaři Kranichu.“
TOM: „ To ty máš na svědomí Heinze.“
BERGER: „ Chytrej.“ Jak Tina pomáhala lidem z jednoho auta, všimla si odrazu v okně. Hned šla k nim. Berger chytnul Toma pod krkem, aby se méně hýbal.
TINA: „ Tome,…….“ Pomalu šahala pro svou zbraň.
BERGER: „ To bych raději nedělal. Jestli chcete vidět vašeho manžela ještě na živu, tak splníte moje podmínky.“
TINA: „ Jaké podmínky?“
BERGER: „ To se brzy dozvíte.“ Odtáhl Toma do svého auta. Tina běžela za nimi, docela by ráda vystřelila, ale nechtěla ohrozit život Toma. Tina hned volala na služebnu. Telefon u Andrey vzal Semir, který šel právě kolem.
SEMIR: „ Dálniční policie,…….“
TINA: „ Semire, měla jsem s Tomem nehodu. Berger unesl Toma.“
SEMIR: „ To došel tak daleko. Kde se stalo?“
TINA: „ A6, 129,5 km, směr Kolín-jih.“
SEMIR: „ Dobře už jsem na cestě.“
TINA: „ Semire, počkej. Ať se Andrea podívá na jednu SPZ.“
SEMIR: „ Povídej.“
TINA: „ Karl, Ulrich, Beta 105.“ Semir si poznamenal SPZ na papírek.
SEMIR: „ Mám to. Už jedu.“ Krátce informoval Andreu, řekl Hotovi a Bonrátovi ať jedou s ním a aby vzali pár kolegů.

Berger Toma schoval do jednoho úkrytu poblíž A8.
TOM: „ Co máš v plánu?“
BERGER: „ To se ještě dozvíš.“ Odešel z malé místnůstky.

Tina byla na mostě a prohlížela místo, kde by mohl stát Berger, kvůli dalším stopám pro případ. Technici už byli na místě a hledali po okolí. Stříbrné BMW přijelo k místu nehody. Semir zašel za Tinou, která byla na mostě.
SEMIR: „ Tino, co se stalo po nehodě?“
TINA: „ Berger se tu objevil jako s čistého jasna. Mluvil o nějakých podmínkách. A Toma odvedl pryč.“
SEMIR: „ Víš jaký?“
TINA: „ Vůbec nemám tušení. Nic k tomu bližšího neřekl.“
SEMIR: „ Bergerovi půjde, aby se zbavil Toma s Benem.“
TINA: „ No dobře, ale proč ho nezabil jako Heinze.“
SEMIR: „ Berger si s námi trochu hrát. Nevíme, co Berger přesně udělá…….“
TINA: „ Zavolám Benovi, třeba by nám pomohl zjistit, co má Berger v úmyslu.“
SEMIR: „ Co bylo v tom balíčku, co poslal Heinz Tomovi?“
TINA: „ Podklady, které zjistil Heinz, když pátral na vlastní pěst. A ty zůstali v mercedesu.“ Přišel k nim Hartmut.
SEMIR: „ Máš něco?“
HARTMUT: „ Na mostě jsme toho moc nenašli, jako včera. Jinak se shodují otisky pneumatik, jsou naprosto identické, které jsme našli včera.“
SEMIR: „ Už se ti dostala do rukou náboj, který zabil Heinze?“
HARTMUT: „ Ano, je to ráže lovecké pušky, ale to všechno vám pošlu dohromady i s dneškem.“
TINA: „ Porovnej i ten dnešní náboj, který najdeš v mercedesu v přední pneumatice. A jsou tam papíry k případu, tak je nevyhazuj.“ Tina se Semirem odcházeli z mostu k BMW, kdy Tina volala Benovi, co se stalo. Bena zrovna zachytla, když byl u místa činu.
BEN: „ Ahoj Tino, jak se máte v Kolíně?“
TINA: „Ani se neptej. Bene, mám pro tebe dvě špatné zprávy.“
BEN: „ Co se stalo?“
TINA: „ Heinz Lerche je mrtvý a Berger unesl Toma.“ Ben byl na chvilku zbaven slov.
BEN: „ Tino, hned jedu do Kolína. Berger může být nevypočitatelný, může ho napadnout cokoliv, aby se zbavil Toma.“
TINA: „ Nebo i tebe.“
BEN: „ Přijedu, co nejdříve.“
TINA: „ Díky.“
BEN: „ Pro záchranu Toma udělám všechno. Ahoj.“
TINA: „ Ahoj.“ Zavěsila.
SEMIR: „ Přijede?“
TINA: „ Co nejdříve.“ Nasedli do BMW a odjeli na služebnu.

Patrik Bergman seděl v malé místnůstce ve svém úkrytu a přemýšlel, co udělá se svým nájemníkem Tomem Kranichem, který je přivázán lanem ke dřevěnému sloupku uprostřed místnosti.
BERGER: „ Co bych tak vymyslel pro tu naši policistku. Musí se uznat, že je hezká a určitě bude chytrá.“ Dál přemýšlel, co by provedl Tině.

Na služebně…… Tina se Semirem byla u Engelhardtové v kanceláři.
ŠÉFKA: „ Co ta SPZ?“
SEMIR: „ To auto bylo ukradeno jednomu postaršímu manželskému páru v Düsseldorfu.“
ŠÉFKA: „ Co další stopy, co našel Hartmut?“
TINA: „ Ještě čekáme na jeho zprávy. Taky jsem požádala Bena, aby přijel. Kvůli Bergerovi.“
ŠÉFKA: „ To jste udělala správně. Berger je nevypočitatelný, nevíme, co má v plánu. A už se vám nějak ozval?“
TINA: „ Zatím ne.“
SEMIR: „ Taky jsme zkusili vyhledat Toma podle jeho mobilu, ale všechno je negativní.“
ŠÉFKA: „ To by bylo moc jednoduché, najít Toma podle jeho mobilu a přece by Berger nebyl tak pitomej.“
SEMIR: „ To máte pravdu, ale zkusili jsme to. Taky jsme vyhlásili pátrání po tom autu.“

O dvě hodinky později se na služebně objevil Tomův kamarád z Mnichova – Ben Jäger. Opět zašli šéfkou do její kanceláře.
BEN: „ Stokrát jsem nebo Tom Heinzovi vysvětlovali, ať to nechá plavat, ale kdy něco vzal do hlavy……. Ukazoval nám nějaké papíry, co objevil. Netušili jsme, že to dostane tak daleko, že ho vyhodí z práce.“
ŠÉFKA: „ Co je vlastně zač ten Berger?“
BEN: „ Je to nevypočitatelný chlap, který se nebojí zabíjet. Udělá všechno, aby bylo po jeho.“ Také přivezl nějaké další informace o Bergerovi. Na služebně se objevil Hartmut, zavítal rovnou k Engelhardtové do kanceláře.
SEMIR: „ Tak co pro nás máš?“
HARTMUT: „ V obouch nehodách se střílelo jednou puškou – tedy je vzduchová puška Hatsan, ráže 4,5mm. Oboje dvoje pneumatiky se naprosto shodují.“
ŠÉFKA: „ A co další stopy?“
HARTMUT: „ Těch moc taky není. Všechno okolí jsme prohledali….“
BEN: „ Berger je chytrej na to, aby po sobě nezanechával nějaké stopy.“

Před domem Tiny a Tom……. K baráčku přijela vínová Octavia a stříbrný mercedes. Tina s Benem vystoupili z aut a vešli do baráčku. Jejich příjezd sledoval dalekohledem Berger.
BERGER: „ Tak se podívejme, do Kolína přijel Ben Jäger.“

Tina seděla v kuchyňce, bylo na ní vidět, že Tinu něco trápí. Ben si toho všiml a šel za ní, když si vyndával věci z auta. Sednul si na židli vedle Tiny
BEN: „ Tino, copak je?“
TINA: „ Já mám strašnej strach o Toma, co mu udělá Berger.“
BEN: „ Tino, neboj se, Toma najdeme živého a zdravého.“ Ben položil své ruce na Tininy ruce, které leželi na stole, aby ji trochu uklidnil.
TINA: „ Asi tohle to jsem potřebovala slyšet a vydat ze sebe tuhle tu větu.“ Vstala ze židle a než odešla, dala Benovi pusu na tvář. „Děkuju.“ Odešla připravit Benovi pokoj, kde bude spát.
BEN: „ Není zač.“ Odpověděl si pod fousy. Po chvilce odešel za Tinou, kde připravovala pokoj pro Bena. Ben zůstal stát mezi dveřmi do pokoje.
TINA: „ Ani nevím, proč jsem to řekla. Asi jsem se potřebovala někomu vypovídat…….“ Sedla si na postel.
BEN: „ Tino, to je úplně normální, že máš strach o Toma, ale samozřejmě i já. Ale proč zrovna já?“ Šel si sednout vedle Tiny na postel.
TINA: „ Zřejmě, že jsi Tomův dobrý kamarád, který vždy bude stát za ním a naopak.“
BEN: „ To máš naprostou pravdu. Bude lepší, když si půjdeš lehnout, už to potřebuješ jako sůl.“
TINA: „ Asi jo.“
BEN: „ Ještě ti něco dlužím.“
TINA: „ A co?“
BEN: „ Toto.“ Dal Tině pusu na tvář. „To aby se ti lépe spalo.“
TINA: „ Díky.“ Objevil se na Tinině tváři úsměv. „Dobrou.“
BEN: „ Dobrou.“ Tina vstala z postele, odešla z pokoje, zavřela za sebou dveře od pokoje a odešla do ložnice, kde se uložila ke spánku.

Druhý den……. Tina už byla vzhůru a uklízela nádobí z myčky. Za několik minut se v kuchyni objevil Ben.
BEN: „ Dobré ráno.“
TINA: „ Dobré.“
BEN: „ Vyspala ses trochu?“
TINA: „ Moc né, i když jsem si vzala prášek na spaní. Pořád se mi honili myšlenky o Tomovi.“ Než Ben stačil něco říct, v kuchyni se objevil Péťa.
PÉŤA: „ Strejda Ben…….“ Hned byl Péťa v Benově náručí.
BEN: „ Ahoj Péťo, kde pak máš Martina?“
PÉŤA: „ Martin spí u svého kamaráda. Můžu se tě na něco zeptat?“
BEN: „ Na copak?“ Péťa se Benovi pozeptal do ucha, co má na srdci – Proč je maminka tak smutná a kde pak je tatínek. Ben zase na oplátku Péťovi pošeptal do ucha, co bylo v té chvíli nutné, aby Péťu uklidnil, že je všechno v pořádku. Pro Péťu si přijela babička a odvezla ho do školy. Tina s Benem se chvilku zdrželi a pak vyrazili na služebnu. Když Ben s Tininou odcházeli z domu, dalekohledem je sledoval Berger. Berger ze svého tajného úkrytu začal střílet po Tině a Benovi. Ben shodil Tinu na zem, kolem ní proletěla kulka. Tina s Benem opětovali střelbu. Kulky se zakusovali do služebních vozů Tiny a Bena. Pak se v jejich blízkosti objevil podezřelý kámen, který byl obalený papírem, kde byl vzkaz, a střelba přestala. Tina se natáhla po kameni, který rozbalila, kde byl vzkaz: „ Za 3 hodiny u starých budov u A8. Vy a ten kamarádíček. Uvidíme, jestli se zachráníte svého muže.“ Tina s Benem se po přečtení vzkazu na sebe podívali. Tina pak zavolala na služebnu, co se stalo. K domu byli vysláni technici, aby zajistili nějaké Bergerovi stopy. Také se tu objevilo i stříbrné BMW, Semir zašel za Tinou a Benem, kteří byli v domě, kde toho moc napáchané nebylo.
SEMIR: „ To se Berger pěkně odvážil…….“
BEN: „ Chtěl nám trochu zpestřit den. Než se s ním setkáme.“
SEMIR: „ Co je na to vzkazu?“
TINA: „ Jen čti.“ Semir si vzal vzkaz do ruky, který byl dán do sáčku na důkazy. Přečetl si ho.
SEMIR: „ Bergerovi je jedno kolik lidí zemře i když ho nedostali do basy.“
BEN: „ Berger je prostě šílenec.“

U starých domů……. Berger čekal na svoje hosty, i když jim ráno trochu zpestřil kulkami. K barákům přijelo stříbrné BMW, ze kterého vystoupil Ben s Tinou, a šli k barákům, které byli ohromně rozlehlé a dvoupatrové. Takže na dané ploše byli 4 baráky. V okolí se ukrýval Semir, který byl nápomocen Benovi a Tině. Tina s Benem vešli do prvního domu, kde si Tina vzala druhé patro a Ben přízemí. Hledali Toma, ale ten nikde nebyl k nalezení, ale Berger měl přesný plán, co udělá s Tomem Kranichem. Berger měl pěkně na mušce Bena, který byl k němu otočený zády. Tina sbíhala schody z druhého patra a viděla na Bena. Berger střelil jako první, Ben se otočil, Tina střílela po Bergerovi a stačila shodit Bena na zem. Kulka proletěla vedle Bena a zaryla se do zdi.
TINA: „ Teď jsme si snad kvit.“
BEN: „ To je jasný.“ Tina s Benem vstali, ale Berger byl pryč, ten už ujížděl s kamionem, který byl naplněný vojenským nebezpečným výbušným materiálem. Předek kamionu byl mohutný a vypadal jako americké kamiony, které jezdí v severní Americe. Ben s Tinou se vydali za kamionem ve stříbrném BMW. Kamion s BMW se pronásledovali po malé silničce vedle A8.
TINA: „ Zajeď tak, aby tě Berger neviděl.“ Pomalu si stahovala střešní okýnko.
BEN: „ Co chceš dělat?“
TINA: „ Asi tuším, kam schoval Toma.“
BEN: „ Buď opatrná.“ Tina vylezla okýnkem na kapotu, Ben přijel s BMW, co nejblíž ke kamionu, kam seskočila a opatrně slezla na podvozek, kudy se proplazila, až dopředu k čumáku, kde byl přivázaný Tom k ocelové mříži kamionu. Na okraji byla taková malá plošinka, kam si Tina mohla stoupnout.
TOM: „ Tino, co tady děláš?“
TINA: „ Jsem tě přišla vysvobodit.“ Tom se nemohl hýbat, protože Berger viděl z kabiny trochu Tomovi hlavy, ale bylo mu jasný, že jsou za ním fízlové, když si ve zpětném zrcátku všimnul modrých policejních vozů. V jednom seděl i Semir a řítil za BMW. Berger se vyklonil z okýnka a párkrát vystřelil po policejním vozu a BMW. BMW jelo dopředu se podívat na Tinu. Ben otočil BMW a řítil se na kamion a čumákem ke kamionu. Semir opětovně vracel palbu Bergerovi, až ho jedna zasáhla. Berger ležel hlavou na volantu. Ben si toho všiml a pobízel, aby Tina s Tomem skočili na kapotu. Když to udělali, Ben střílel po předních pneumatikách a Semir zase po zadních a když dostal pokyn od Semira přes vysílačku, BMW se odpoutalo od kamionu. BMW se párkrát otočilo kolem své osy, kamion sjel směrem na dálnici, rozboural betonové zábrany na krajnici a napálil to do mostního pilíře. Do kamionu to napálilo několik aut. Nebezpečná výbušnina v kamionu se tak dokonale promíchala, že nakonec explodovala. Kolem se rozletěli kusy betonu.

Když se všechno uklidnilo, komisaři zavolali další pomoc. Během pár chvil, zde byli kolegové, hasiči a záchranka. Semir se šel podívat na svoje BMW, které mělo na nárazníku pár škrábanců, jak se Ben dotýkal kamionu. Semir z toho byl úplně mimo sebe, že jeho plechový miláček má škrábance na laku.

Z povzdáli je sledovala Tina s Tomem v klidné a veselé náladě. Koukali si, jak si vyměňují své názory Semir s Benem na škrábancích na BMW, které stejnak bude v nejbližší době sešrotováno Semirem při nějaké honičce.
TOM: „ Tak to je náš milí vrchní komisař Semir Gerkhan a jeho milované služební BMW, když se na něm něco stane.“
TINA: „ Ať si Ben taky užije trochu Semira.“ Usmáli se na sebe a dali si pusu na rty. A pomalu odcházeli ke kolegům, kteří právě přijeli.

O 2 dny později……. To se konal pohřeb Heinze Lercheho. Tom s Benem zde nemohli chybět, přišli se rozloučit se svým kamarádem. Tina pohřeb sledovala z povzdáli. Po skončení pohřbu se setkali na parkovišti u Škody Superb Combi (rodinný vůz Tiny a Toma). Nasedli do auta a odjeli na služebnu. Na služebně se hlavně přijel rozloučit Ben, aby mohl vyrazit na cestu do Mnichova. Šéfka Engelhardtová dala Tomovi a Tině pár dní volna, aby Tom trochu přišel na jiné myšlenky. Tina, Tom a Ben nasedli do auta a odjeli domů.

Konec!!
Autorka: Tina11

_________________
Návsteva u podezrelé:
Sluzebná:"Dobrý den.Koho mám ohlásit?
Semir: "Sípkovou Ruzenku a Krakonose!"

http://kobrackarodina.blog.cz
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Povídka č. 037 - Smrt policisty
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
Strana 1 z 1  

  
  
 odeslat nové téma  Odpovědět na téma