AFC11.cz    Diskusní fórum    Pravidla    FAQ    Hledat    Uživatelé    Registrace    Přihlášení 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma
Krátké seznámení s moji maličkostí
DJ Sobieski


Založen: 05. 10. 2011
Příspěvky: 6
Bydliště: Přerov/Praha
Odpovědět s citátem
Také bych se měl krátce představit. První informace o mně, že jsem spolužák zde Tiscaly a my dva spolu tvoříme další větev týmů kobry. Jelikož Existují tými 1 - Semir a Ben, a tým 2 Frank a Susanna jako Kobra 12, pracujeme jako Tým 3, takže Kobra 13. Vlastním jménem jsem Daniel Žatecký, známý pod pseudonymem DJ Sobieski. K seriálu jsem se dostal před deseti lety, kde jsem ji sledoval na ekonomce. Ale vše vygradovalo letos. Všechny díly vlastním na DVD a S Míchalou Blažkovou alias Tiscalou jsme náhodně našli společné zájmy. Kobru mám dost nakoukanou, takže jsem Míši o tom dokázal celé hodiny mluvit a defakto jí všechny scény komentovat, abych jí aspoň trochu nahradil oči. Oba teď společně tvoříme povídky a občas dochází v růběhu ke kosmetickým změnám, takže všem uživatelům a čtenářům chci avizovat, že dochází ke změně názvu u dílu 17. série, který nese název Nalézt, když jsi ztratil. Tento název bude použit v pilotním díle, který bude vypadat hodně zajímavě. Ve středu jsme si s Míšou šli sednout do hospůdky a hned jsme rozebrali pilotní díl 17. série, který ponese tento název. Tudíž druhý díl se bude jmenovat Temná strana. Zároveň v brzské době dojde k první scéně nového dílu Pěšák na rozcestí, který bude neméně zajímavý.
Jinak kromě Kobry ještě mám zájmy jako je hudba - klasika, taneční hlavně, velice rád vystupuji jako DJ, ale i jako zvukař a hudební skladatel. Dále rád fotím, zajímám se o veřejnou dopravu - železnice a MHD a celkově dění kolem. Ve spolupráci s Míšou jsem rovněž napsal svůj první díl, který měl být více méně zkušební, aby Míša viděla, jaký mám styl. Dneska se vzájemně doplňujeme, takže mohu nabídnout díly, které jsme psali společně a každý díl také podrobně rozebíráme.

Prostě a jednodušše. Děkuji Anně Engelhardtové a státní návladní Schrankmanové, že mi přidělili zrovna tohodle výborného parťáka. Lepší parťák, jako je Tiscala snad ani být už nemůže.

A děkuji Tiscale za to, že má se mnou trpělivost a nervy.

_________________
Danio
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Krátké seznámení s moji maličkostí
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
Strana 1 z 1  

  
  
 odeslat nové téma  Odpovědět na téma