AFC11.cz    Diskusní fórum    Pravidla    FAQ    Hledat    Uživatelé    Registrace    Přihlášení 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma
Zvláštní případ
Vojta


Založen: 26. 06. 2009
Příspěvky: 34
Odpovědět s citátem
Povídka se odehrává v současné době, tedy Semir a Ben. Přeju pěkné čtení.
Je léto, je asi pět hodin. Semir a Ben jedou pomalu v Benově Mercedesu po dálnici, všechno je uplně v klidu. Zato o pár kilometrů před nimi jede rychle Ford Gran Torino z roku 1972.
Spolujezdec zničehonic vytáhne samopal AK-47 a začne střílet po okolních autech. Semir a Ben dostanou hlášení, tak se za ním rozjedou. Semirovi to připomíná gang Shotgun Crusers.
Společně s Andrém chytli toho zločince, tak všechno Benovi rychle řekne. Ben na to: "Já bych neřek, tihle mají samopal" a to už byli v blízkosti Gran Torina a řidič na to šlápnul a začla divoká honička.
Mercedes to schytá do pneumatiky a už mají smyk. Gran Torino zastaví do odstavného pruhu a řidič začne střílet pistolí a spolujezdec ákáčkem na Bena a Semira.
Semir a Ben se perfektně kryli, takže to schytal jejich Mercedes.
Zločinci se rozběhli do lesa a Semir za nimi, ale při přeskakování svodidel uklouz na bahně a už se kutálí dolu z náspu. Ben běží za zločincema, taky neúspěšně.
Zakopl o Semira a spadnul do otevřeného kanálu hlavou rovnou na mrtvou krysu. Když dorazili na místo kolegové, následoval výsměch. Semir pak řekl Herzbergerovi, jesli si pamatuje na Shotgun cruisers.
Herzberger řekl že jo, ale že jsou ve vězení. Ben to jel do věznice prověřit. Na Semira zbyl nelehký úkol - Říct šéfce o tom Mercedesu. Šéfová ho přivítala se řevem že už je to třicáté druhé auto za měsíc.

Ben se Semirem se setkali v kanceláři. Ben řekl, že je zločinec ve vězení. Semir se pak vidal s Benem na hlídku v Semirově BMW. Jedou se podívat na KTU, jak to vypadá s tím Gran Torinem. V KTU najdou
Hartmuta s boulí na hlavě a s monoklem a řekl, že v Gran Torinu našel diamanty. Takže si Ben a Semir logicky odvodili, že střílení kolem sebe bylo jenom krytí. Hartmut jim pak řekl, že mu ukradli tady v KTU
to Gran Torino. Proto má tu bouli a monokl. Ale z papírů vičet, že řidič je ze Srbska a jmenuje se Niko Bellic. Teď ale žije v New Yorku. Hartmut řekl, že slyšel, že ten druhý se jmenuje Packie McReary, Bellicův
kamarád.

Semir a Ben rychle makají na letiště a tam zjišťují jejich odlet. Ten je za pár minut, takže Niko Bellic a Packie jsou již v letadle. Než se Semir a Ben stačili dostat do letadla, bylo ta tam. Šéfová se spojila s New Yorskými kolegy. Belic bydlí na Manhattanu. A to už je Ben
A Semir na letišti v New Yorku, kde na ně čeká jejich auto, skterým budou v New Yorku jezdit – je to černý Cadillac Escalade. Tak se vypraví k Bellicovi. Bellic je přivítá s M4kou.
Semir se schová jen tak tak za zeď a Ben za gauč. Bellic venku ukradne Chevroleta Cruze.
Dlouhá honička pokračuje až do Bronxu. V Bronxu Niko Bellic zastaví a běží do malé uličky. Semir a Ben za ním. Semir si říká „vezmu to oklikou“. Ben běžel přímo za Bellicem. Semir kapánek zabloudí, Ben se před Bellicem zastaví a bohužel se mu zasekne pistole. A je to tu.

Bellic na něj míří svojí pistolí a zastřelí Bena. Semir běží co může ale je pozdě. Ben to schytal. Semir vzteky vezme samopal, co Bellicovi vypadl a zastřelí Bellica. Pak vše zavolá šéfoví. Semir je u Benova hrobu. Zazvoní mu telefón, že chytli i Packieho a že Bellic bohužel přežil. Ben ne.
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
AnnaE


Založen: 14. 10. 2009
Příspěvky: 151
Odpovědět s citátem
Na můj vkus to má moc rychlý spád. Příběh dobrý, ale já bych to asi malinko rozvedla. No nevadí, je to tvoje povídka, ne moje. Jinak docela dobrá.
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
sasadydzej


Založen: 25. 10. 2007
Příspěvky: 176
Odpovědět s citátem
Hezký námět, ale je to spíš na bázi scénáře Very Happy Ale ano, je hezká povídečka, až na to, že Ben to nepřežije....

_________________
Tom: Semire pojď, nech toho nemůžeš přece...
Semir rozkopne dveře.
Semir: Otevřely se samy od sebe, vážně. Laughing
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuAOL Instant MessengerICQ
mimika


Založen: 05. 12. 2009
Příspěvky: 28
Bydliště: Komárno, SK
Odpovědět s citátem
pekne... len to bolo moc kratke, hlavne ten konie... ani som nepostrehla ze by Semir smutil a hned bol pohreb... ale inak to bolo perfektne vymyslene:)
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Všelicos
Administrátor

Založen: 15. 10. 2007
Příspěvky: 627
Bydliště: KTU
Odpovědět s citátem
Zakopl o Semira a spadnul do otevřeného kanálu hlavou rovnou na mrtvou krysu.

Hahahaha Laughing Kdyby na konci nebylo to tak nečekané úmrtí, tak bych se pořád téhle větě smála Laughing Laughing Laughing Příště bych to více rozvedla, ale jinak paráda Laughing Laughing

_________________
Ben: "Jak jsi na to přišel??"
Hartmut: "Neřeknu. Stejně to nechcete vědět."
(...)
Ben: "ODHOĎ TEN SEKÁČEK!!!!"
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Vojta


Založen: 26. 06. 2009
Příspěvky: 34
Odpovědět s citátem
D?kuji vąem za komenty a omluvám se za ten rychlý spád. Laughing
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Zvláštní případ
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
Strana 1 z 1  

  
  
 odeslat nové téma  Odpovědět na téma