|
CarterGrayson
| Založen: 13. 03. 2010 |
| Příspěvky: 5 |
| Bydliště: Slatina 80, okr.Nový Jičín |
|
 |
| Zaslal: 12.7.2010 22:15 |
|
|
 |
|
Ben se Semirem jedou spolu v autě, baví se spolu a najednou kolem nich někdo projede, Semir si všimne řidiče a řekne: to byl přece Ben, Ben Winger. Kdo je to?? Jeden kolega, myslel jsem, že skončil na protidrogovém. A proč se řítí jako blázen v našem rajónu??? Zeptáme se ho. Semir vezme vysílačku a do ní řekne: Kobra 11 volá Bena Wingera, tady Semir Gerkhan, co tam děláte, jsme přímo za váma. Ben se koukne do zrcátka a řekne: to je kavalérie. Ať se nám nepletou do řemesla, dálníci. Hele, Gerkhan je fajn, byl můj instruktor na policejní škole. Tady jednotka 22-12, ahoj, to je náhodička. Co tady děláte, žádnou zprávu z centrály jsme nedostali. Žena v tom fordu patří ke gangu, který jsme pozatýkali. Kolega Zager aspoň se snaží střílet po Karle. Ben řekne: zbláznili se, co nám tady střílej. Karla vytáhne zbraň a začne po policistech střílet. Sakra. Pozor. Potom, jakmile začne střílet, policisté uhnou, ona střelí do náklaďáku, který začne hořet. Ben s Achimem to objedou a mezitím vybuchne cisterna, to odmrští auto kolegům z protidrogového oddělení. Semir s Benem se leknou, zajedou blíž, vylezou z auta a jdou za nima. Ben ukáže a řekne: tamhle. Přijdou k nim, Achim zatřepe s Benem a řekne: Bene, Bene, jsi živej??? Díky, bez tebe bych to nezvládl. Jsi v pořádku??? Jo, jen jsem trochu otřesenej. Škoda toho krásného služebního auta. Na stanici dálniční policie: Jeden ze zatčených vypověděl, že ta žena se jmenuje Karla Weslová, nemá stálou adresu. Jo a ten kombík byl dnes ráno ukradený. Ben: slyšel jste to jméno??? Zager: ne, nikdy. Šéfová: proč jste mě, pánové, o tom zásahu neinformovali??? Před dvěma hodinami jsme dostali typ, velkej kšeft na Brno. Ben: kokain v hodnotě 500.000,- Kč, hlavou těch překupníků je jistý Timo Gerlach. Číhali jsme tam a udeřili jsme a ně. Jo a pak tu Karlu Weslovou popadl amok a už na parkovišti tě chtěla přejet. Nechtěla mě přejet, zpanikařila, zpanikařila, to se stává dost často. Šéfová: zásah proběhl v našem revíru, proto vám kolegové Gerkhan a Jäger s tím případem pochopitelně pomůžou. Ben: výborně. Potom Karla přijede na parkoviště, kde jí čeká její přítel v jiném autě. Ta k němu přesedne a spolu odjíždějí pryč. Na služebně dálniční policie jsou ještě lidé z protidrogového oddělení Ben Winger a Achim Zager. Potom odcházejí ze služebny dálniční policie. Potom vyslechnou Tima Gerlacha a ten pod tlakem Zagera řekne, kde se ukrývá přítel Karly Weslové. Ten ho navštíví a potom jej na místě zastřelí. Na místo dorazí Ben a Semir, vejdou dovnitř se zbraní v ruce, vejdou dál, každý jde jinam, jakmile Ben objeví mrtvolu a řekne: Semire, tady je náš podezřelý. Semir zavolá kolegům ze zajišťování stop, kteří potom na místo činu dorazí. O pár minut později je zastřelená i spolupachatelka Karla Weslová. Potom do hotelu dorazí Ben se Semirem. Ti ji najdou mrtvou, potom uvidí Achima Zagera, ten jim uteče, potom jej začnou pronásledovat. Semir vezme do rukou vysílačku a do ní řekne: Kobra 11 volá centrálu, pronásledujeme černý golf, SPZ je OSD 3120, žádám o posily, konec. Potom se podezřelý vzdá, zastaví a Semir jej zatkne. Předají ho kolegům a ti si ho odvedou do auta a odvezou do vězení.
Konec 2.Dílu XIV.Série
|