AFC11.cz    Diskusní fórum    Pravidla    FAQ    Hledat    Uživatelé    Registrace    Přihlášení 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma
I z nehody může vzrůst láska
Danella


Založen: 24. 03. 2008
Příspěvky: 10
Bydliště: KTU
Odpovědět s citátem
Byl horký červnový den.Susanna se právě hádala se šéfovou.
„Frank už zase rozflákal další auto. Za chvíli budeme jezdit taxíkem, jestli to takhle půjde dál.“
Šéfka klidně odpověděla: „A vy nikdy za volantem nesedíte, že ano?“
„Já ano ale, já to auto dovezu aspoň před služebnu. Kdežto Franka musí vždycky odtáhnout rovnou na KTU.“
„Aspoň? Už několikrát jste auto odtáhla na KTU také
Sussana se kysele zakřenila. Do kanceláře vešel Frank. "Zdravím šéfová. Máte pro mne to auto?“ Pousmál se o něco víc mile než jeho kolegyně. "Trabere" podívala se na něj šéfová. Chtěla pokračovat dál, ale v tom jí zazvonil telefon. "Engelhardtová" ohlásila se do telefonu šéfová dálniční policie. Po chvíli zavěsila a obrátila se na Franka. "To byl Hartmuth. Máte se oba dva dostavit na KTU. Auto už je zpravený ale, běda vám jak zítra přijdete zase.“
,,Jo,dobrý,tak já jedu"Susanna málem vzteky zadupala jako malé dítě:,,A jakto,že jemu vždycky všechno prominete",,Susanno,protože vy jste otravná.Běžte papírovat"
,,Šéfová,říkala jste,že se máme dostavit oba.Rozhodnutí změněno:,,Běžte papírovat"

Nesnáším papírování" postěžovala si Susanna "Když budeš hodná tak ti koupím lízátko." Snažil se Frank udobřit si kolegyni. "Jo a až to doděláme tak jdeme na snídani. Mám hlad jako vlk.“
Když už byli hotovi s papírováním, Frank rozhodl,že konečně pojede na KTU. Nejdřív se stavili u Schrödera a potom si Susanna vzpoměla,že si na slžebně nechala něco pro Harttmuta. Tak si stopla taxi a jela na služevnu. Náhle jí zazvonil telefon, který jí po chvíli vypadl z ruky. Frank měl nehodu,je vážně zraněný

Taxík vysadil Susannu před služebnou. Susanna vystoupila a chtěla se rozběhnout na služebnu. "A co takhle zaplatit paninko" ozval se taxikář. "Jo aha, promiňte můj kolega měl vážnou nehodu, kolik to je? Pletla Sussy všechno dohromady. "Dělá to 25euro a 36centů." Odpověděl o něco klidněji taxikář. Susanna vytáhla peněženku ale všechny drobný se jí vysypaly. "Hned to bude." Odpověděla a začala zbírat drobné. Vtom začala nezadržitelně brečet. "Co se stalo?" Ptala se Andrea když vyděla Susannu jak sedí na zemi a brečí. "Tak slečny zaplatí mi někdo nebo ne? "A kolik to dělá" "25euro a 36centů." Andrea vzala Susanně peněženku a zaplatila taxikáři. Když odjel, pomohla Susy sesbírat drobné a odvedla jí na služebnu.
Susanna ještě pořád plakala. „Sus,co se ti stalo?“ ptala se Andrea. Susanna měla rozmazanou řasenku,špinavé oblečení a slanou tvář od slz. Frank...on měl nehoduu...jaa...on...asi tto nnepřežije...
„Co se to tu zase děje?“ Zahřměl hlas tajfunu jménem Engelhardtová. Andrea si přiložila prst k puse. Frank je vážně zraněný,pššššššt,zašeptala šéfové a obejmula Susannu pevnějc.
„Frank měl nehodu." Odpověděla Andrea a obrátila se na Susannu. "Nevíš, ve které nemocnici je?" "V městské nemocnici v Leverkusenu." Odpověděla Susanna a znovu se jí z očí hrnuly slzy. "Andrea se soucitně pousmála a usadila se u svého stolu. Vytočila číslo nemocnice a chvíli s někým mluvila. Výraz jejího obličeje nenapovídal nic dobrého. "Je v komatu a příštích dvacetčtyři hodin bude kritických." Oznámila Andrea a jen těžko zkrývala slzy.
„Co když to nepřřřežijjjje?“ zeptala se Susanna s pláčem. „On to přežije,Frank je přece bojovník,pohladila Susannu po zádech Anna. Susanna kývla, věděla však své. Právě se jí spokojený život sypal na kousky. Jako zrcadlo,které někdo rozbil. Jako okno,do kterého někdo hodil kámen. Jako manželství,do kterého zasáhla nevěra. Jako život Franka Trabera.
Traberovi se zdál sen. Byl někde na louce a vznášel se. Bylo mu tak...skvěle! Necítil se tak ani,když řídil auto,a to už je co říct! Rozhlédl se,a uviděl další lidi,vznášející se a tvořící hlouček kolem nějaké postavy. Najednou se s ním začal svět točit. Když se dotočil,byl v temné díře. Chvíli se rozhlížel a pak pochopil.Takhle je to vždycky,když umírá anděl.
"Běžte domů Susanno a zkuste se uklidnit. Dneska tu stejně nejste nic platná." Snažila se Anna uklidnit svou podřízenou. "Prosím šéfová chci, zjistit co se stalo, najít svědky..." "To uděláme až zítra. Dneska si odpočiňte.“ Odpověděla Anna. Znělo to víc jako rozkaz než cokoliv jiného. Susanna pokývala hlavou a zvedla se k odchodu. "Andreo, odvezte Susannu domu." Andrea se chápavě pousmála, oblékla si bundu a vydala se s kamarádkou ke své modré škodovce
Nemám tu s tebou zůstat?"zeptala se starostlivě Andrea. Susanna jen zavrtěla hlavou. "Andreo řekni, že Frank neumře." "Susanno vím jak ti je. Semir byl před několika měsíci taky v komatu. A taky se z toho dostal. Oba jsou silní. Frank to určitě přežije." Susanna byla kamarádce vděčná. "Kdyby něco tak zavolej. Klidně v půlnoci." Obě se rozloučily a Andrea se vydala za svým manželem. Susanna se celou noc modlila a brečela,až usnula.
Ráno se zastavila Anna pro Susy a všichni se sešli v nemocnici. Susanna se pozdravila s kolegy a odchytila prvního doktora, který šel kolem. "Dobrý den, mohu Vám nějak pomoci?" Zeptal se doktor. "Ano včera sem přivezli mého kolegu Franka Trabera. Chtěla bych vědět, jak to s ním vypadá." "Dobrá tak si tady na chvíli sedněte a já seženu kolegu který měl včera službu. Po pár minutách přivedl doktor svého kolegu. "Dobrý den, jmenuji se Bauer a přijímal jsem Vašeho kolegu. Vypadá to hůř než to je" pokusil se doktor zlechčit situaci. "Takže má otřes mozku, pohmožděná žebra a zlomenou nohu. Ale bohužel Vám nemůžu říct, kdy se probere." „Susanna polkla a přidušeně se zeptala: „A co když se neprobere vůbec?“ „To Vám bohužel teď nikdo neřekne“ Ana odtáhla dokrora stranou:“viděla jsem na Vás,že jste neříkal pravdu. Co mu opravdu je?“ „Jestli přežije den, tak to bude zázrak.“ Zašeptal doktor a zdejchnul se. „Co co říkal, šéfová?" zeptala se vyděšeně Susana. "Jen že máme být trpěliví. Teď bohužel nemůžeme dělat nic jiného než čekat." Sussana se otočila a vyběhla z nemocnice ven.
Nasedla do Bonrathova a Herzbergerova Porsche a vydala se na stanici. Řítila se jako šílená. U prvního dálničního výjezdu zahla a zastavila se až na parkovišti před malou hospůdkou. Proboha co to dělám. Pomyslela si a po tvářích jí začaly stékat slzy. Vzpomněla si, jak předešlého dne ráno byla na Franka zlá.
Rok minul a Frank se zatím neprobíral. Susanna v tu dobu pracovala jako sekretářka na LKA. Jednoho dne po práci opět navštívila Franka v nemocnici. "Dobrý den paní von Landitz, mohu svámi mluvit?" zeptal se doktor Bauer. Susanna pokývala hlavou na znamení souhlasu a vyšla s doktorem na chodbu. "Je mi líto ale budeme muset pana Trabera odpojit od přístrojů." Susanna nevěřícně zakroutila hlavou a rozeběhla se za Frankem. "Tak sakra vstávej Franku. Já tě přece miluju" křičela a cloumala s Frankem. „Tak proosím" rozbrečela se vztekem i tou bezmocí a klesla na kolena. "Franku jestli mně slyšíš tak se prosím probuď" nepřestávala brečet. Položila si hlavu na jeho rameno. "Sussy" uslyšela Frankův hlas a ucítila, že jí hladí po vlasech.
(Konec první verze)
„Cože?“ zvedla hlavu. „Franku!“ vykřikla na celou nemocnici a objala ho tak vroucně,že ho chudákaa málem znova zabila udušením.
(Konec druhá verze)
"O, bože Franku, ty žiješ. Díky bohu miláčku. Franku, miluju tě, už mi tohle nikdy nedělej" Vyznala se Sussy ze svých citů a dlouze a něžně svého Franka políbila.
(Konec třetí verze)
Frank chvíli koukal jako vyoraná myš,ale pak Susanně začal polibky oplácet.Najednou do pokoje vešla šéfová.Uviděla,že Susanně vylézají kalhotky,a že nemůže být víc štˇastná.Odešla z pokoje a začala se neovladatelně třást.Smíchem.

The end! Smile
Autor: K. Thaler a Danella
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
elis621994


Založen: 01. 02. 2008
Příspěvky: 11
Odpovědět s citátem
Supeeeer, kráásneee, nic viac k tomu netreba.
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
K.Thaler


Založen: 16. 12. 2007
Příspěvky: 231
Bydliště: Břeclav
Odpovědět s citátem
Elis:Tak to ti děkujem!Napadlo nás to,když jsme si tak vykládali na icq.Jsme rády,že se ti to líbilo.

_________________
,,Předjelo mě prase!"
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
RE:
André-und-Semír


Založen: 09. 11. 2007
Příspěvky: 418
Bydliště: Praha-nudná část u Centra Chodov
Odpovědět s citátem
Čekala jsem od vás holky snad něco jinýho? Prostě krása....chtělo by to kytičkuxD Wink Very Happy

_________________
Anča =)

Mám teorii.... Za vším hledej drogy... *svatoušský kukuč*

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Re: RE:
K.Thaler


Založen: 16. 12. 2007
Příspěvky: 231
Bydliště: Břeclav
Odpovědět s citátem
[quote="André-und-Semír"]Čekala jsem od vás holky snad něco jinýho? Prostě krása....chtělo by to kytičkuxD Wink Very Happy[/quote]

:-DNo jo,Jess málem odpalda,když jsem jí to oznámila.Děkujeme Ti,že si Ti povídka líbí!

_________________
,,Předjelo mě prase!"
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
JSSVLVKMK


Založen: 21. 11. 2007
Příspěvky: 303
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
No jo, láska až za hrob! Já bych udělala něco jiného! přišla bych tam po týdnu, co upadl do kómatu, přestřihla mu hadičky od přístrojů, které ho držely při žvotě a ještě bych byla šťastná! Laughing Že se chudák Susisk stresuje kvůli Traberovi! Evil or Very Mad (Sakra, vypadám tu jako feministka, co má vztek na Franka ale já ho nemám ráda! Laughing!)

A ještě připomínka! Jak se Susanna dostala na LKA a ještě k tomu jako sekretářka? No to by mě zajímalo nejvíc! Konečně měla volnou ruku na dálniční a ne vedle sebe Traberocha! Twisted Evil

Jiank dobré, nic jiného se nedalo čekat, jak to skončí! Smile Razz

_________________
Mužský - nejdřív vám vezme dárek a pak neví, co říct (Susanna na Franka Very Happy)
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
K.Thaler


Založen: 16. 12. 2007
Příspěvky: 231
Bydliště: Břeclav
Odpovědět s citátem
JSSVLVKMK:No,já vím,že bys z toho taxiku taky vaskočila bez zaplacení,ale radostí!A přiletěla by na služebnu,a dupla si před šéfkou:,,Chci pořádnýho parťáka s pořádnými svaly! Very Happy Very Happy Very Happy

Je jasný,že já mám instinkt lidi stmelovat.

Myslím,že se Ti to líbilo a jsme za to moc rády.(Jestli se ti to nelíbilo,tak mi to říkat nemusíšVery Happy)

_________________
,,Předjelo mě prase!"
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
JSSVLVKMK


Založen: 21. 11. 2007
Příspěvky: 303
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Já jsem neřekla, že se mi to nelíbilo, ale že nefandím Traberovi, že bych ho nechala umřít! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

_________________
Mužský - nejdřív vám vezme dárek a pak neví, co říct (Susanna na Franka Very Happy)
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
K.Thaler


Založen: 16. 12. 2007
Příspěvky: 231
Bydliště: Břeclav
Odpovědět s citátem
Jess:No,já bych taky někdy ráda!Zrovna teď!Doufám,že ten začátek konce,co jsi mi to psala na icq,je pravda!Very Happy Very Happy Laughing Twisted Evil

_________________
,,Předjelo mě prase!"
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
andílek


Založen: 08. 06. 2009
Příspěvky: 17
Odpovědět s citátem
Najednou do pokoje vešla šéfová.Uviděla,že Susanně vylézají kalhotky,a že nemůže být víc štˇastná.Odešla z pokoje a začala se neovladatelně třást.Smíchem. Very Happy Very Happy Very Happy ,No bezva,že by erotika? Very Happy Very Happy .Supr nápad s týmem 2.Ale takovejch povídek je tu málo.Přemejšlím,že s tím něco udělám Razz Razz
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
K.Thaler


Založen: 16. 12. 2007
Příspěvky: 231
Bydliště: Břeclav
Odpovědět s citátem
andílek napsal:
Najednou do pokoje vešla šéfová.Uviděla,že Susanně vylézají kalhotky,a že nemůže být víc štˇastná.Odešla z pokoje a začala se neovladatelně třást.Smíchem. Very Happy Very Happy Very Happy ,No bezva,že by erotika? Very Happy Very Happy .Supr nápad s týmem 2.Ale takovejch povídek je tu málo.Přemejšlím,že s tím něco udělám Razz Razz



No-jistěěěěěěě-erotika-musí-být!!!!!!!A-jen-s-tím-něco.udělej,je-jich-fakt.máááááááálo=)

_________________
,,Předjelo mě prase!"
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
I z nehody může vzrůst láska
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
Strana 1 z 1  

  
  
 odeslat nové téma  Odpovědět na téma