AFC11.cz    Diskusní fórum    Pravidla    FAQ    Hledat    Uživatelé    Registrace    Přihlášení 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma

líbí se vám tahle povídka?
Jasně
71%
 71%  [ 5 ]
Mohlo to být lepší
14%
 14%  [ 1 ]
Pane bože
14%
 14%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 7

kobra 11- nový začátek [8/13]
Jack Sheppard


Založen: 16. 12. 2008
Příspěvky: 19
Odpovědět s citátem
Odpoledne jako každé jiné. Semir jel se svým parťákem Benem po dálnici. Semir si broukal nějakou melodii. "Hej, Semire! Nechceš s tím přestat?", nevydržel to Ben a osopil se na svého parťáka. Semir na něj pohlédl a Ben pokračoval: "Radši na to šlápni. Mám rande a chci ho stihnout." Semir mu vesele odvětil: "Přidat? Nemám důvod Bene, jedeme dost rychle. Pak vyhlédl z okénka, kde je zrovna předjížděl cyklista. Cyklista, který byl téměř okamžitě sražen luxusním červeným ferrari. Semir s Benem se na sebe nevěřícně podívali. Okamžitě zastavili a oba se rozeběhli k cyklistovi. Ben se mu snažil nahmatat puls, ale jen zavrtěl hlavou. "Je mrtvý,",prohlásil a rychle se rozeběhl k autu. Semir šlápl na plyn a dali se do pronásledování ferrari. Po chvíli ho skutečně dojeli, ale řidič neodpovídal na troubení a řítil se po dálnici dál. Ben se vyklonil a vytáhl zbraň. Zamířil a vystřelil. Trefil se přesně a rychle jedoucí vůz se převrátil na střechu. Semir pohlédl na Bena: "Jak to děláš? Já většinou trefím jenom zpětný zrcátko. A ty ho rovnou sestřelíš." "Musíš to umět odpověděl," s úsměvem Ben. Poté Semirovo BMW zastavilo a oba komisaři se rozeběhli k převrácenému ferrari. Semir si všiml, že z auta leze zakrvavený řidič. Rychle mu pomohl a odtáhl ho s Benem ke svému vozu. Pak na něho naštvaně vyjel:"Co jste si sakra myslel? Zabil jste člověka víte to vůbec?" Roztřesený muž se na ně jen pohlédl a pak zašeptal: "Co jste to udělali? Teď bude hrát s vámi, převzali jste mou pozici." Semir s Benem na sebe nechápavě pohlédli a pak je smetla tlaková vlna z exploze toho ferrari. Všichni tři zůstali bezvládně ležet na dálnici.


Semir stál oblečený v bílém obleku uprostřed prázdné místnosti. Nechápavě se rozhlížel. Byl tam jen on sám a nikde nic jiného. Jen on v prázdné místnosti. Zeptal se sám pro sebe:"Co to sakra?" Jenže pak byl přerušen zvukem blížících se kroků. Pohlédl tím směrem, ale musel si zakrýt oči, protože ho oslnilo světlo. V něm se rýsovala postava. "Nemusíš se bát Semire, všichni tam jednou musíme,"řekla postava. Pak vystoupil ze světla a Semir ho spatřil. Stál před ním Ingo Fischer. Pohlédl na Semira a pokračoval: "Vlastně už jsi dávno mrtvý." "Neposlouchej ty kecy, Semire,",ozvalo se za vrchním komisařem. André Fux přešel k Ingovi a postavil se vedle něj. "Ještě nejsi mrtvý, ale brzy budeš, kámo. Umíráš." "Já bych řekl, že je docela živej." Semir se otočil, protože poznal ten hlas. "Tome!",zvolal. "Myslel jsem, že jsi mrtvý." Tom odpověděl: "Já jo, ale ty rozhodně ne, Semire. Poslouchej mě, musíš se vrátit zpátky. Potřebují tě." Do toho zasáhl Ingo:"Hej, nemůže se vrátit, protože je mrtvý." André ho přehlušil: "Není mrtvý, teprve umře." Jenže v tom Tom chytil Semira za ramena a pohlédl mu do očí. "Musíš se rozhodnout sám Semire. A já ti věřím, parťáku." V tu chvíli se Semirovi ozval v hlavě vyzváněcí tón jeho mobilu. Probudil se v nemocnici na lůžku. Opatrně se natáhl pro mobil a přijal hovor. "Gerkhan". "Dobrý den pane komisaři. Zdá se, že jste se stal novým hráčem. Omlouvám se za to ferrari, ale nepočítal jsem s vámi. Teď už ano." Semir vypěnil:" Ty jeden úchylnej bastarde!" "Ale no tak, uklidněte se. Mám pro vás jednu radu. Všichni vaši blízcí jsou ve smrtelném nebezpečí. Za hodinu se ozvu a vy mi povíte, koho chcete zachránit jako prvního. Vaši šéfovou, svého kolegu, manželku a nebo vaše dítě? Je to jen na vás. A jen tak mimochodem, nepočítejte s pomocí vašich policejních přátel. Brzy budou mít své starosti." V tu chvíli zavěsil. Semir ihned vytočil centrálu. Tam mezitím do sebe Herzberger ládoval koblihy. Uslyšel zvonění telefonu a zvedl sluchátko. " Dálniční policie." Semir naléhavě prosil:" Poslouchej mě, musíte všichni vypadnout ze stanice, rozumíš?" Herzberger se zrovna chtěl zeptat o co jde, ale v tu chvíli zahlédl záblesk a z pusy mu vypadla kobliha. A pak už nebylo nic. Semir uslyšel zapraskání a pak se hovor přerušil.



3.DÍL

Semir se řítil ve svém BMW po dálnici, nevěděl kam jede a proč, ale musel něco dělat. Byl natolik rozrušený, že si ani nevšiml, že ho sleduje nějaké auto. Pochvíli se ozval jeho mobil. Rychle ho popadl. "Ty hnusnej hajzle! Všechny si je zabil!" Z telefonu se však jen ozvalo:"Hodina uběhla, kdo bude zachráněn jako první?" Semir se rozzuřil: "Něco ti řeknu. Najdu je zachráním a pak ti nakopu zadek." "Jistě, že ano. A teď, čí život bude mít větší cenu? Připomínám, že tu máme čtyři možnosti, ten kdo půjde poslední, nemá moc velkou šanci." Semir se zkoušel uklidnit. "Vybírám si svojí dceru." "Výborně. Teď pozorně poslouchejte, protože už to nehodlám opakovat."
***
O něco později Semir dorazil k velké věži. Vystoupil z auta a rychle se rozeběhl ke dveřím, jenže sotva otevřel, vystřelila na něj šipka z pušky. Zabodla se mu do hrudi. Semir zasyčel bolestí a pak šipku vytrhl. Všiml si, že u pušky je pověšený nějaký papír. Došel k němu a četl: Máte 10 minut, než zabere látka, která vám porudí v krvi. Je jen uspávací, ale i tak si pospěšte. Vaše dcera vysí na velmi nestabilním laně v tašce z věže. Semir roškubal papír a rychle začal vybíhat po schodech. Když se konečně dostal na vrcholek věže, všiml si uvázaného lana, jenže to už bylo téměř přepálené plamenem svíčky. Rozeběhl se ke kraji, ale v tu chvíli lano prasklo. Semir po něm skočil a stačil ho zachytit konečky prstů, ale přitom přepadl přes okraj a jen taktak se stačil zachytit. Jednou rukou se držel římsy a v druhé ruce držel osud svého dítěte. Semir zaťal zuby a pak se pustil, v poslední chvíli ho ale někdo chytil za ruku a začal ho tahat nahoru. Nakonec byl i se svou dcerou v bezpečí a pohlédl na svého zachránce. "Rád tě zase vidím, Semire,",řekl Jan Richter.

4. DÍL

Semir se pomalu vzpamatovával ale stále tomu nemohl uvěřit. "Jsi to opravdu ty Jane?" Jan mu s úsměvem odpověděl: "Jasně, že jo, Semire. Můžeš mi prosímtě říct, co se to tu děje? Přijel jsem tě navštívit a najdu centrálu v troskách. Všiml jsem si tě a sledoval tě. Nebral jsi mi telefon." Semir znovu nasadil pochmurný výraz. "Nějakej parchant mi vyhrožuje, že zabije šéfovou Andreu i Bena." Z Janova nechápavého pohledu dodal: "To je můj novej parťák." Jan mu podal ruku a Semir se postavil. Po chvíli se mu ale zatočila hlava a málem znovu upadl na zem. Jan ho podpeřel. "Ten hajzl do mě napumpoval nějakou drogu, nebo co. Je mi, jako by mi na hlavě tancoval slon." A po těchto slovech upald na zem, protože usnul.
***

Semirovi hučelo v hlavě. Otevřel oči a všiml si, že sedí v jedoucím autě. Jan řídil. "Dobré ráno, parťáku. Nemusíš se bát, o tvojí dceru je postaráno." Semir se snažil vzpamatovat: Kam to jedeme?" "Měl jsi na mobilu SMSku, že mám jet po dálnici zorvna v tuhle chvíli, tak jedu." Semir to nechápal: "Proč by chtěl, aby jsi tudy jel?" A pak ho to, stejně jako Jana, napadlo. Rychle se na sebe podívali, oba současně otevřeli dveře a v plné rychlosti vyskočili ze Semirova BMW, které v té samé vteřině explodovalo. Semir tvrdě dopadl na vozovku. Všechno ho bolelo, ale zase se dokonale probral. Jan se opodál také zvedal. V nastálém zmatku do sebe začali vrážet auta. Semirovi zazvonil telefon, rychle přijal hovor. "Vidím, že jste přibral nového hráče. V tom případě musíme srovnat počty." Hovor se přerušil a pak náhle Jan vyjekl. "Semire, koukni se." Semir se otočil tím směrem a spatřil jakoby omámenou šéfovou, která se k nim prodírala. Jenže v dalším okamžiku do ní vrazil přijíždějící autobus a srazil ji. Šéfové odpadla hlava na dálnici. Z autobusu vyběhl malý chlapec a popadl její hlavu. Začal utíkat. Zatímco Jan stál jako v tranzu, Semir se za chlapcem rozeběhl, mával rukama a volal: "Vrať mi tu hlavu, ty zmetku!!!!"

5.DÍL

Semir s Janem seděli v sanitce a sledovali, jak se hasiči snaží uhasit jejich BMW. Jan pohlédl na Semira: "Ten hajzl si tě vybral jen tak?" Semir přikývl. V tom mu přišla zpráva. Semir vytáhl mobil a drkl do Jana. Ten se podíval na displej a pak na Semira. "Říká ti, kde je Andrea?" " To bych mu radil. Nemám rád, když si ze mě někdo utahuje." Oba se zvedli a vypůjčili si služební vůz od kolegů. O něco později dorazili k nějakému luxusnímu hotelu. Vešli dovnitř a zůstali stát jako opaření. Na recepci bylo spoustu lidí. V tomhle davu neměli šanci někoho najít. Semir se prodral k recepční a chystal se něco říct, ale odstrčil ho nějaký chlap. "Odprejskni trpaslíku!" O chvíli později tento muž odcházel s rukou vraženou do svého zadku. Semir promluvil na recepční: "Promiňte, jsem Semir Gerkhan, dalniční policie, nemáte tu pro mě vzkaz?" Recepční přikývla. "Ano, nechal vám to tu poslíček." Podala Semirovi obálku. Ten ji rozlepil a vyndal lístek, ne kterém bylo napsáno: Pokoj 333. Spěchej! Semir přeběhl k Janovi a společně vyrazili po schodech. Když konečně dorazili k pokoji, oba tasili zbraně. Semir chtěl vykopnout dveře, ale málem si ji zlomil. Poskakoval na jedné noze a řval: "Sakra, ty vrata jsou snad z betonu!" Jan se ušklíbl a vrazil do nich ramenem. Pak se za něj chytil a zhroutil se u dveří. Prošla kolem uklízečka a řekla jim: "Ty dveře se otevírají do chodby, pánové, musíte táhnout a ne tlačit. Konečně se oba dostali dovnitř a spatřili Andreu se zalepenou pusou, která ležela na posteli. Semir ji chtěl vzít, ale Jan ho zarazil. Na stolku byl připravený diktafon. Semir ho přehrál a ozval se zdeformovaný hlas: "Vaše žena leží na posteli, pod kterou je připevněna nálož. Pokud ji zvednete z postele, vybuchne do deseti vteřin. Pokud ne, bomba vybuchne za hodinu. A pokud se budete snažit evakuovat ostatní, musím vás varovat. Pokud kdokoliv z nich vyjde ven, bomba exploduje. Ven můžete jen vy dva pánové a to sami. A nesnažte se bombu zneškodnit, akorát promarníte čas. Semir se na sebe s Janem podívali a dostali nápad. O několik minut později už byla místnost obložena ocelovými pláty a všichni technici byli dole s hosty. Krčil se tu i Hartmutt. Přišel k němu Jan a zeptal se ho: "Je všechno připravené?" "Jo, jo,"odvětil Hartmut a pokračoval: "Teď mě omluv, ale musím pracovat," řekl a dál se díval do výstřihu mladé servírky. Jan vyšel ven. Mezitím nahoře v pokoji Semir klečel u omámené Andrey a držel jí za ruku. "Aida je v bezpečí, miláčku. A slibuju, že ty budeš taky." Pak přešel k oknu a otevřel ho. Pohlédl dolů a zavolal: "Je to připravené?" Ze zdola se ozval Jan: "Můžeš Semire." Semir přešel k Andree, nadechl se a pak ji zvedl do náruče. Okamžitě přeběhl k oknu a bez rozmyšlení vyskočil. V tu samou chvíli nálož explodovala. Oheň olýzl Semirovi záda. Ten spadl i s Andreou na náklaďák s hromadou odpadků, která jim změkčila dopad.

6.DÍL

Semir se zvedl hromady odpadků. Na hlavě měl slupku od banánu. S nechutí ji strhnul a hodil na zem. Mezitím už k němu přiběhl Jan, ale do odpadků nevlezl. "Jane, pojď mi pomoct s Andreou." "Ne, vystrč ji ven, chytim ji. Mám nový oblek." Semir zakroutil hlavou, ale nakonec Andreu dostali na zem. Semir také vyskočil z odpadků, ale při dopadu uklouzl na banánové slupce a udeřil se do hlavy. Zůstal bezvládně ležet. Ticho. Chvíli se nic nedělo a pak náhle stál Semir v bílém obleku u nějaké zahradní restaurace. Od jednoho stolu na něj mávali. Semir nevěřil svým očím. Seděli tam Ingo, André a Tom. Semir přešel k jejich stolu a posadil se. "Vítej zpátky, parťáku," řekl Tom. Semir se ohradil: "Nemůžu tady být. Musím zpátky!" André se k němu důležitě naklonil. "Hej, Semire, dám ti životně důležitou radu." Semir s napětím čekal. "Dej si pivo, bude ti dobře." Ingo se zachechtal a spadl pod stůl. Tom na to dal Semirovi odpověď: "Nalejvá se tu už od rána." Semir se znovu rozhlédl, ale zjistil, že nikdo jiný než oni tu nejsou. "Takže, tohle je nebe?" Odpověděl mu André: "Jo, všichni jsme si to zasloužili." Tom do něj drknul: "Koukni, kdo sem jde." A skutečně, právě k nim kráčela šéfová a mávala Semirovi. Posadila se k nim a řekla: "Děkuju, Semire, že jste nechal mou hlavu vláčet přes půlku dálnice." Semir se bránil: "Ten kluk měl výdrž, šéfová. Jenže pak se stala ta bouračka a on si radši vzal nohy nějaký blondýny." Ingo se znovu vyhrabal ke stolu a všiml si šéfové. "Kdo je to?" "Já jsem šéfka dálniční policie." Tom však promluvil: "Not anymore." Ingo jen zavrtěl hlavou: "Stejně vás nemůžu znát, byl jsem tam jenom dva díly." A znovu spadl pod stůl. Semir se zajímal: "Co tu vlastně dělám?" "Zabíjíš čas, než se probereš." "Aha, hele nemohl jsem si nevšimnout, že tu chybí Chris." "Ale nechybí," řekl Tom a ukázal prstem. Semir se tam podíval a André řekl: "Chtěl si jenom vyzkoušet netradiční vozidla v nebi." Semir spatřil Chrise, jak kolem projíždí na krávě a volá: "Hej, Semire, tomu bys nevěřil, potkal jsem krávu." V tu chvíli se však všechno rozplynulo a nad ním se skláněl Jan. "Vstávej, Semire!" Semir se pomalu zvedl a usmál se. "Čemu se chcetáš?" Semir se na něj podíval: "Tomu bys stejně nevěřil."

7. DÍL

Semir stál na čerstvém vzduchu společně s Janem. Oba přemýšleli, co dál. A v tom se opět ozval Semirův mobil, ale zároveň přišla na Janův telefon zpráva. Semir ihned přijal hovor. "Jestli se nemýlím, zbývá už jen poslední zajatec. Všichni tři teĎ dostanete rozdílné adresy. Na jedné čeká smrt, na druhé váš partner a na třetí odměna. Semir zavěsil. V tu chvíli mu přišla SMSka. Pohlédl na Jana. "Prý máme všichni tři jet na svou adresu." Jan se divil:" Všichni tři?" "Hej, kluci, dostal jsem nějakou zprávu!" Ozval se Hartmutt. Semir s Janem se na něj otočili. "Neslyšeli jsme tvůj mobil." Hartmutt pokrčil rameny. "Mobily jsou na nic, používám mnohem sofistikovanější metodu přenosu zpráv." řekl a vypustil svého poštovního holuba zpět do oblak.
O něco později Hartmutt dorazil do zastrčeného motelu a našel pokoj 555 podle svého pokynu. Otevřel dveře a tam na posteli ležel 10 nahých dívek. Hartmutt zakoktal: "Asi bych to měl zavolat, klukům." Pak ale mávnul rukou. "To je určitě nebude zajímat."
Jan dorazil k železničnímu tunelu. Vešel dovnitř s připravenou pistolí. V té tmě ale téměř nic neviděl. A pak ho náhle přerušil hlas. "Je mi líto, pane Richtere. Vy jste nalezl smrt." Jan vystřelil doprázdna, ale v zápětí ucítil ve svém krku jehlu. Ochromilo ho to a nemohl se hýbat. Spadl přímo do kolejí. Snažil se alespoň odvalit, ale nešlo to. Polkl. Pak v dáli uslyšel přijíždějící vlak. Škubal sebou, ale nemohl se postavit. Zvolal:" No tak, postav se!" A pak, poslední co viděl, byla lokomotiva vlaku.
Semir mezitím dojel na opuštěnou louku. Rozhlížel se, ale nikdo tu nebyl. Pak si ale všiml, že na jednom místě je vytrhaná tráva a udusaná hlína. Ihned se tam rozeběhl a začal rukama hlínu odhrabovat. Po chvíli narazil nehty na nějaký skleněný povrch. Odhrabal hlínu a spatřil skleněnou rakev. V ní ležel nehybně Ben. Na obličeji měl nasazenou kyslíkovou masku, ale ta už musela být prázdná. Semir vytáhl zbraň a střelil k Benovým nohám. Sklo se roztříštilo a Semir vytáhl Bena ven. Sundal mu masku, ale nenahmatal žádný pulz. Ben byl mrtvý.

8.DÍL

Semir ihned začal s masáží srdce, ale ani jeho snaha, nepomáhala a Ben stále nedýchal i když mu Semir vrátil na obličej kyslíkovou masku. Semir zaklel:" Do prdele! To snad není možný k**** do p***, já se na to vy****." A v tom ho přerušil příchod několika osob, které kolem něj procházely. Byli to čtyři lidé ve vojenských uniformách. Jejich velitel pohlédl na svého podřízeného. Ten si zakašláním pročistil krk a promluvil: "Ahoj, já jsem Daniel Jackson, z Tauri." Semir na něj vyjeveně hleděl. "Kdo?" "Pocházíme z planety zvaná Země." Semir si poklepal na čelo: "Jste praštěný nebo co?" rozčiloval se. Jack O´Neill pohlédl na Teal´ca, který si právě prokřupával klouby na rukouch a řekl mu: "Ne, Teal´cu, nestojí ti za to. Radši se vrátíme na základnu." A odešli. Semir koukal jak vyjevený a chtěl se vrátit k Benovi, ale opět něco slyšel. Otočil se a spatřil, že se k němu přibližuje nějaké černé auto. Z okénka se vyklonil nějaký muž, zřejmě byl opilý. Semir se hned obořil: "Ježišmarja, člověče, jaktože řídíte ožralej? Můžete někoho přejet." Muž se podivil: "Na louce?" Pak se znovu posadil za volant a někomu řekl: "Jedeme pryč, Kitte, tady není žádná zábava." A v tu chvíli odjel. Semir si zaťukal na čelo. Netrvalo to ani vteřinu a už k němu přibíhal nějaký blonďatý muž. "Hej, vy, musíte rychle zmizet. Pokud tady do 24 hodin nepostavíme obchodák, tak mi teroristé zabijí moji kachničku do vany." Semir se nerozpakoval a ihned ho zastřelil. V tu chvíli si pro mrtvolu přiběhl německý ovčák a začal ji táhnout pryč. Za psem běžel jeho majitel. "Chrisi?" Nevěřil Semir vlastním očím. Muž se na něj nechápavě podíval. "Kdo je Chris? Jmenuju se Brandtner, oddělení vražd." A odběhl za psem. Semir už vůbec nekomentoval, když se kolem něj prohnal muž na motorce s brokovnicí na ramenou a volal: Já se vrátím!" Znovu přešel k Benovi a klekl si k němu. V tom uslyšel divný zvuk. Na louce se zničehonic zjevila modrá policejní budka z padesátých let. Z ní vyšel vysoký, hubený muž v dlouhém kabátu. Pročechral si vlasy. A spatřil mrtvého Bena. "Mrtvola! Brilantní! Skvělý! Výborný!" "Kdo jste?" zeptal se Semir. "Já jsem Doctor." "Doktor? Medicíny?" "Prostě jenom Doctor." "Prosím, Doctore, musíte se podívat na mého parťáka." Doctor pokrčil rameny. "Tak dobře." A stál na místě. "Tak se podívejte, doktore." "Já se dívám, ale nic nevidím, jenom mrtvolu." "Hele, už nemám čas, čeká mě rok 20023 nebo 103? To je jedno. Vám pomůže jenom jediný člověk na světě." Znovu zalezl do své budky a zmizel i s ní. V tom už na louku přijížděl další vůz. Vystoupil z něj muž. pohlédl na Semira a na Bena. "Ahoj, Nějaký problém?" "Jo, můj parťák nedýchá." "Aha, a znáš takovou tu hadičku, co vede od kyslíkové bomby rovnou do masky, kterou má tvůj partner na obličeji?" " Co s ní?" " Klečíš na ní." Semir ihned vstal a Ben najednou začal dýchat. Semir nemohl uvěřit vlastním očím. "Děkuju. Kdo vy vlastně jste?" Muž nastoupil do vozu, nastartoval a řekl" Já jsem Chuck Norris." A odjel.
POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Re: kobra 11- nový začátek[1/13]
Ajši
Administrátor

Založen: 14. 10. 2007
Příspěvky: 1513
Bydliště: Hodonín
Odpovědět s citátem
wow, to vypadá jako zajímavý motiv, dokonce mi to vážně připomíná styl epizod Kobry 11!
Jen tak dále Smile
Vítáme na foru, pěkný začátek Smile
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Dena


Založen: 18. 09. 2008
Příspěvky: 211
Bydliště: Chouč
Odpovědět s citátem
teda je to velice zajímavé Wink

těším se na pokračování

Very Happy

_________________
"Noc končí se svítáním...
S tím by jsem měli rychle něco udělat!"
Jeans Moon
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
André-und-Semír


Založen: 09. 11. 2007
Příspěvky: 418
Bydliště: Praha-nudná část u Centra Chodov
Odpovědět s citátem
Musím souhlasit s mými milovanými kolegyněmi..... Hurá na pokráčko Wink

_________________
Anča =)

Mám teorii.... Za vším hledej drogy... *svatoušský kukuč*

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Liz


Založen: 24. 10. 2008
Příspěvky: 44
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Vypadá to zajímavě a napínavě!!!!!!! Těším se na pokráčko!!!! Smile Smile Smile
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
André-und-Semír


Založen: 09. 11. 2007
Příspěvky: 418
Bydliště: Praha-nudná část u Centra Chodov
Odpovědět s citátem
Mimochodem: Nekoukal ses někdy na GA(Grey´s Anatomy = Chirurgy)? Ten Sheppard Laughing ... Ale on tam byl Derek Sheppard Smile Smile

_________________
Anča =)

Mám teorii.... Za vším hledej drogy... *svatoušský kukuč*

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Lila


Založen: 09. 08. 2008
Příspěvky: 107
Bydliště: Nový Jičín
Odpovědět s citátem
Zdravím

Rovněž tě také vítám na fóru a k povídce: pěkný rozjezd, těším se na pokračování...

_________________
Tom: "Co mám vlastně hledat?"
Semír: "Žlutého motýlka s vymknutým kotníkem! Ty máš teda (v)otázky...!"
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Všelicos
Administrátor

Založen: 15. 10. 2007
Příspěvky: 627
Bydliště: KTU
Odpovědět s citátem
Bene, buď rád, že si jen broukal: představ si, co kdyby ZPÍVAL!! Shocked Laughing Laughing Laughing A co dělal cyklista na dálnici? Shocked Vůbec se nedivím, že ho srazili! Shocked

A víteeej na fóru! Very Happy

_________________
Ben: "Jak jsi na to přišel??"
Hartmut: "Neřeknu. Stejně to nechcete vědět."
(...)
Ben: "ODHOĎ TEN SEKÁČEK!!!!"
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Ajši
Administrátor

Založen: 14. 10. 2007
Příspěvky: 1513
Bydliště: Hodonín
Odpovědět s citátem
Ahoj,

vložila jsem pokračování Tvé povídky sem, do jednoho tématu Wink vysvětlení máš v soukromé zprávě, díky za pochopení!

W.
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Dena


Založen: 18. 09. 2008
Příspěvky: 211
Bydliště: Chouč
Odpovědět s citátem
teda scéna se zemřelými kolegy byla moc a moc hezká Very Happy

začíná se to rozjíždět, čekám na pokráčko Very Happy

_________________
"Noc končí se svítáním...
S tím by jsem měli rychle něco udělat!"
Jeans Moon
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
André-und-Semír


Založen: 09. 11. 2007
Příspěvky: 418
Bydliště: Praha-nudná část u Centra Chodov
Odpovědět s citátem
"Nemusíš se bát Semire, všichni tam jednou musíme,"řekla postava. Pak vystoupil ze světla a Semir ho spatřil. Stál před ním Ingo Fischer. Pohlédl na Semira a pokračoval: "Vlastně už jsi dávno mrtvý." "Neposlouchej ty kecy, Semire,",ozvalo se za vrchním komisařem. André Fux přešel k Ingovi a postavil se vedle něj. "Ještě nejsi mrtvý, ale brzy budeš, kámo. Umíráš." "Já bych řekl, že je docela živej." Semir se otočil, protože poznal ten hlas. "Tome!",zvolal. "Myslel jsem, že jsi mrtvý." Tom odpověděl: "Já jo, ale ty rozhodně ne, Semire. Poslouchej mě, musíš se vrátit zpátky. Potřebují tě." Do toho zasáhl Ingo:"Hej, nemůže se vrátit, protože je mrtvý." André ho přehlušil: "Není mrtvý, teprve umře." Jenže v tom Tom chytil Semira za ramena a pohlédl mu do očí. "Musíš se rozhodnout sám Semire. A já ti věřím, parťáku."

Tak tady u toho jsem mrtvá smíchy... Laughing Laughing ... Ingo ho chce za mrtvýho, André říká, že umírá a Tom mu radí, že ho potřebují živýho... Laughing Dokonale vystiženy povahy našich mrtvých komisařů... Nejrealističtější je samozřejmě André Laughing

Opatrně se natáhl pro mobil a přijal hovor. "Gerkhan". "Dobrý den pane komisaři. Zdá se, že jste se stal novým hráčem. Omlouvám se za to ferrari, ale nepočítal jsem s vámi. Teď už ano." Semir vypěnil:" Ty jeden úchylnej bastarde!" "Ale no tak, uklidněte se. Mám pro vás jednu radu. Všichni vaši blízcí jsou ve smrtelném nebezpečí. Za hodinu se ozvu a vy mi povíte, koho chcete zachránit jako prvního. Vaši šéfovou, svého kolegu, manželku a nebo vaše dítě? Je to jen na vás. A jen tak mimochodem, nepočítejte s pomocí vašich policejních přátel. Brzy budou mít své starosti." V tu chvíli zavěsil.

Oóu... Cítím nebezpečí.... Confused

Semir ihned vytočil centrálu. Tam mezitím do sebe Herzberger ládoval koblihy. Uslyšel zvonění telefonu a zvedl sluchátko. " Dálniční policie." Semir naléhavě prosil:" Poslouchej mě, musíte všichni vypadnout ze stanice, rozumíš?" Herzberger se zrovna chtěl zeptat o co jde, ale v tu chvíli zahlédl záblesk a z pusy mu vypadla kobliha. A pak už nebylo nic. Semir uslyšel zapraskání a pak se hovor přerušil.

A jéje.... Turečku, zavolals pozdě... Embarassed Embarassed Sad

_________________
Anča =)

Mám teorii.... Za vším hledej drogy... *svatoušský kukuč*

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
André-und-Semír


Založen: 09. 11. 2007
Příspěvky: 418
Bydliště: Praha-nudná část u Centra Chodov
Odpovědět s citátem
Těším se určitě na pokráčko...

_________________
Anča =)

Mám teorii.... Za vším hledej drogy... *svatoušský kukuč*

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Stepanka


Založen: 27. 10. 2008
Příspěvky: 11
Odpovědět s citátem
Tak to je zajímavé Shocked Úžasná byla ta část, kde všichi mrtví Semirovi parťáci mu radí, co má dělat a každý říká něco jiného... to se představuje úplně samo. Nemůžu se dočkat dalšího dílu!!
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
cobra12


Založen: 12. 11. 2007
Příspěvky: 191
Bydliště: Roudnice nad labem
Odpovědět s citátem
no už jsem si myslela, že je Semir na onom světě, když se mu zjevil Ingo a pak André s Tomem, bylo ale pěkný, jak do něj hučel každý něco jinýho Very Happy Vypadá to velice zajímavě.

Jinak vítám tě na povídkovém fóru a těším se na další dílek

_________________
madam záhadná

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Všelicos
Administrátor

Založen: 15. 10. 2007
Příspěvky: 627
Bydliště: KTU
Odpovědět s citátem
Ty jo... to bylo hustý... jsem si říkala, co tam dělá Ingo... Very Happy No, hlavně, že Turek zase žije Laughing Laughing

_________________
Ben: "Jak jsi na to přišel??"
Hartmut: "Neřeknu. Stejně to nechcete vědět."
(...)
Ben: "ODHOĎ TEN SEKÁČEK!!!!"
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
André-und-Semír


Založen: 09. 11. 2007
Příspěvky: 418
Bydliště: Praha-nudná část u Centra Chodov
Odpovědět s citátem
Co tam ten Richter zase vyváděl? Embarassed Bře, zachránil mi Turečka, ale neměl tam, co dělat... Smile

_________________
Anča =)

Mám teorii.... Za vším hledej drogy... *svatoušský kukuč*

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Dena


Založen: 18. 09. 2008
Příspěvky: 211
Bydliště: Chouč
Odpovědět s citátem
páni moc super pokráčko

to by mě vážně zajímalo, co tam dělal Jan? no snad se to dozvím v dalším dílku Cool

a jsem ráda, že se Semir i Aida zachránili Smile

těším se na pokráčko Very Happy

_________________
"Noc končí se svítáním...
S tím by jsem měli rychle něco udělat!"
Jeans Moon
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
André-und-Semír


Založen: 09. 11. 2007
Příspěvky: 418
Bydliště: Praha-nudná část u Centra Chodov
Odpovědět s citátem
Jan mu podal ruku a Semir se postavil. Po chvíli se mu ale zatočila hlava a málem znovu upadl na zem. Jan ho podpeřel. "Ten hajzl do mě napumpoval nějakou drogu, nebo co. Je mi, jako by mi na hlavě tancoval slon." A po těchto slovech upald na zem, protože usnul.

Chudáááááááááček Tureček...

A pak ho to, stejně jako Jana, napadlo. Rychle se na sebe podívali, oba současně otevřeli dveře a v plné rychlosti vyskočili ze Semirova BMW, které v té samé vteřině explodovalo. Semir tvrdě dopadl na vozovku. Všechno ho bolelo, ale zase se dokonale probral. Jan se opodál také zvedal.

Šikovní chlapci... Wink

Semirovi zazvonil telefon, rychle přijal hovor. "Vidím, že jste přibral nového hráče. V tom případě musíme srovnat počty." Hovor se přerušil a pak náhle Jan vyjekl. "Semire, koukni se." Semir se otočil tím směrem a spatřil jakoby omámenou šéfovou, která se k nim prodírala. Jenže v dalším okamžiku do ní vrazil přijíždějící autobus a srazil ji. Šéfové odpadla hlava na dálnici. Z autobusu vyběhl malý chlapec a popadl její hlavu. Začal utíkat. Zatímco Jan stál jako v tranzu, Semir se za chlapcem rozeběhl, mával rukama a volal: "Vrať mi tu hlavu, ty zmetku!!!!"

Proboha.... To je jak z horroru.... Embarassed Embarassed Embarassed

Zajímavé pokráčko... Embarassed Smile

Jen malá rada: Oznamuj do komentů pokračování... Nemusí tu být někdo pár dní, kdo projíždí všechny fóra a tvé pokračování zůstane bez komentáře... Embarassed

_________________
Anča =)

Mám teorii.... Za vším hledej drogy... *svatoušský kukuč*

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Všelicos
Administrátor

Založen: 15. 10. 2007
Příspěvky: 627
Bydliště: KTU
Odpovědět s citátem
U Krodny nejvyšší, nějak jsem si myslela, že je Aida v tom autě a vylétla s ním do vzduchu, ale Jan byl asi natolik chytrý, že ji dal jinam...

Cože? neee, Šéfičku neeeee Shocked To určitě nebyla Šéfová, neeeee! Takhle hnusnou smrt si přece nezaslouží! Shocked

Jaj, docela se teď bojím o Benítka... copak uděláš jemu? Shocked

Husté pokráčko a zkus prosím příště hodit komentář, že jsi hodil nový dílek, bez Anče bych si toho nevšimla a to by byla škoda Embarassed

_________________
Ben: "Jak jsi na to přišel??"
Hartmut: "Neřeknu. Stejně to nechcete vědět."
(...)
Ben: "ODHOĎ TEN SEKÁČEK!!!!"
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Dena


Založen: 18. 09. 2008
Příspěvky: 211
Bydliště: Chouč
Odpovědět s citátem
teda jak už říkali holky jak z hororu, to s tou hlavou Shocked

jsem docela zvědavá jak to bude dál

_________________
"Noc končí se svítáním...
S tím by jsem měli rychle něco udělat!"
Jeans Moon
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
André-und-Semír


Založen: 09. 11. 2007
Příspěvky: 418
Bydliště: Praha-nudná část u Centra Chodov
Odpovědět s citátem
Právě mě napadlo.... Nechtěl ten hošík mít originální fotbalovej míč? Laughing Laughing Laughing

_________________
Anča =)

Mám teorii.... Za vším hledej drogy... *svatoušský kukuč*

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Dena


Založen: 18. 09. 2008
Příspěvky: 211
Bydliště: Chouč
Odpovědět s citátem
André-und-Semír: NO fuj, to je hnusný Evil or Very Mad

_________________
"Noc končí se svítáním...
S tím by jsem měli rychle něco udělat!"
Jeans Moon
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
André-und-Semír


Založen: 09. 11. 2007
Příspěvky: 418
Bydliště: Praha-nudná část u Centra Chodov
Odpovědět s citátem
Dena: Já vím.... Si dělám legraci.... ale bohužel srším černým humorem.... Embarassed Embarassed Embarassed

_________________
Anča =)

Mám teorii.... Za vším hledej drogy... *svatoušský kukuč*

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Dena


Založen: 18. 09. 2008
Příspěvky: 211
Bydliště: Chouč
Odpovědět s citátem
André-und-Semír: jo já taky vím, že černej humor by byl na místě, ale i tak, je to přece hlava Anny

_________________
"Noc končí se svítáním...
S tím by jsem měli rychle něco udělat!"
Jeans Moon
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Všelicos
Administrátor

Založen: 15. 10. 2007
Příspěvky: 627
Bydliště: KTU
Odpovědět s citátem
Tak.. ono na krk už jí ji stejně nikdo nevrátí... Laughing Embarassed Laughing

_________________
Ben: "Jak jsi na to přišel??"
Hartmut: "Neřeknu. Stejně to nechcete vědět."
(...)
Ben: "ODHOĎ TEN SEKÁČEK!!!!"
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
cobra12


Založen: 12. 11. 2007
Příspěvky: 191
Bydliště: Roudnice nad labem
Odpovědět s citátem
Všechno již bylo řečeno v několika příspěvcích nahoře, teda chudák Anna, udělat si z její hlavy fotbalový míč Rolling Eyes Doufám, že Benyho ušetříš, nebo dopadne podobně jako šéfka? Těším se na další pokráčko Twisted Evil

_________________
madam záhadná

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
André-und-Semír


Založen: 09. 11. 2007
Příspěvky: 418
Bydliště: Praha-nudná část u Centra Chodov
Odpovědět s citátem
Omlouvám se vážení.... byl to jen blbý nápad poberťácký holky.... Embarassed Sad Smile

_________________
Anča =)

Mám teorii.... Za vším hledej drogy... *svatoušský kukuč*

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Jack Sheppard


Založen: 16. 12. 2008
Příspěvky: 19
Odpovědět s citátem
Byl přidán 5. díl.
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
cobra12


Založen: 12. 11. 2007
Příspěvky: 191
Bydliště: Roudnice nad labem
Odpovědět s citátem
no to je rychlost, ani jsem se nenadála a už je tu další díl

"Odprejskni trpaslíku!"

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing to bylo skvělý Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Škoda, že to Andrea přežila, radši bych viděla naživu Annu Confused
Netrpělivě čekám na další díl, protože jsem zvědavá, kdo přijde na řadu jako další Twisted Evil

_________________
madam záhadná

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Dena


Založen: 18. 09. 2008
Příspěvky: 211
Bydliště: Chouč
Odpovědět s citátem
teda super pokráčko

docela jsem se zasmála, jak kluci chtěli vyrazit dveře Laughing Laughing Laughing

a velice originální nápad vyskočit z okna na hromady odpadků Laughing Laughing

jsem ráda, že to Andrea přežila, teším se na další pokráčko

_________________
"Noc končí se svítáním...
S tím by jsem měli rychle něco udělat!"
Jeans Moon
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Stromovous


Založen: 09. 12. 2007
Příspěvky: 5
Bydliště: Mělník
Odpovědět s citátem
No teda to byla super povídečka. Gratuluju.
POKRÁČKO.

_________________
Maky
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Všelicos
Administrátor

Založen: 15. 10. 2007
Příspěvky: 627
Bydliště: KTU
Odpovědět s citátem
Jacku, Ty jsi šílený! Laughing Laughing *umírá smíchy*

Když konečně dorazili k pokoji, oba tasili zbraně. - jaj, hned se mi vybavily kordy Laughing

Semir chtěl vykopnout dveře, ale málem si ji zlomil. ... "Ty dveře se otevírají do chodby, pánové, musíte táhnout a ne tlačit. - to jsou telátka, to snad není možnééééé Laughing Jaj Laughing

Krčil se tu i Hartmutt. Přišel k němu Jan a zeptal se ho: "Je všechno připravené?" "Jo, jo,"odvětil Hartmut a pokračoval: "Teď mě omluv, ale musím pracovat," řekl a dál se díval do výstřihu mladé servírky. - Neeeeeeeeee, Harty neee, on je nevinný mladý hošííííík Laughing Laughing Laughing Laughing *směje se jako šílenec* Jejdaaaa Laughing

Husté pokráčko, jsem zvědavá, jak to bude dál Laughing Laughing

_________________
Ben: "Jak jsi na to přišel??"
Hartmut: "Neřeknu. Stejně to nechcete vědět."
(...)
Ben: "ODHOĎ TEN SEKÁČEK!!!!"
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Jack Sheppard


Založen: 16. 12. 2008
Příspěvky: 19
Odpovědět s citátem
6. díl je tu, užijte si ho Very Happy
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Dena


Založen: 18. 09. 2008
Příspěvky: 211
Bydliště: Chouč
Odpovědět s citátem
opět nádherný dílek

scéna v nebi mě dost pobavila Laughing Laughing Laughing Laughing

teším se opět na pokráčko Very Happy

_________________
"Noc končí se svítáním...
S tím by jsem měli rychle něco udělat!"
Jeans Moon
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
André-und-Semír


Založen: 09. 11. 2007
Příspěvky: 418
Bydliště: Praha-nudná část u Centra Chodov
Odpovědět s citátem
5. díl
A co hlava Anišky? Embarassed Shocked

V tu samou chvíli nálož explodovala. Oheň olýzl Semirovi záda. Ten spadl i s Andreou na náklaďák s hromadou odpadků, která jim změkčila dopad.

Mohl ji tam nechat!

6. díl

Semir se zvedl hromady odpadků. Na hlavě měl slupku od banánu.

Booooooooože..... Laughing Laughing Laughing

Od jednoho stolu na něj mávali. Semir nevěřil svým očím. Seděli tam Ingo, André a Tom.

Zase ti tři? No téééééééda..... Andrého a Inga si na pivečku představit umím, ale Tomdu? nevím nevím.... xD

André se k němu důležitě naklonil. "Hej, Semire, dám ti životně důležitou radu." Semir s napětím čekal. "Dej si pivo, bude ti dobře."

Ty magooooooooooooole... Ještě se mu otulí smysly a umře v Ráji s pivkem v žaludku.... Laughing

"Nalejvá se tu už od rána."

To mi bylo jasný...

Posadila se k nim a řekla: "Děkuju, Semire, že jste nechal mou hlavu vláčet přes půlku dálnice." Semir se bránil: "Ten kluk měl výdrž, šéfová. Jenže pak se stala ta bouračka a on si radši vzal nohy nějaký blondýny."

Noooo.... Radši blondýna než mozek šéfový.... Crying or Very sad Embarassed

Semir se zajímal: "Co tu vlastně dělám?" "Zabíjíš čas, než se probereš." "Aha, hele nemohl jsem si nevšimnout, že tu chybí Chris." "Ale nechybí," řekl Tom a ukázal prstem. Semir se tam podíval a André řekl: "Chtěl si jenom vyzkoušet netradiční vozidla v nebi." Semir spatřil Chrise, jak kolem projíždí na krávě a volá: "Hej, Semire, tomu bys nevěřil, potkal jsem krávu." V tu chvíli se však všechno rozplynulo a nad ním se skláněl Jan. "Vstávej, Semire!" Semir se pomalu zvedl a usmál se. "Čemu se chcetáš?" Semir se na něj podíval: "Tomu bys stejně nevěřil."

Zrovna v tom nejlepším ho Jan probudil.... Tseee.... Embarassed Cool Wink

Skvělééééé dííííílky...

_________________
Anča =)

Mám teorii.... Za vším hledej drogy... *svatoušský kukuč*

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Stromovous


Založen: 09. 12. 2007
Příspěvky: 5
Bydliště: Mělník
Odpovědět s citátem
Výborný, nádherný, super. Zase jsem se pobavila. Budu se opět těšit na pokráčko. Smile

_________________
Maky
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Stepanka


Založen: 27. 10. 2008
Příspěvky: 11
Odpovědět s citátem
Laughing Laughing Laughing Chris toreador a podnapilý Ingo Laughing To je dokonalý, honem další část, už se těším Laughing Wink
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Jack Sheppard


Založen: 16. 12. 2008
Příspěvky: 19
Odpovědět s citátem
Přidán 7. díl
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
cobra12


Založen: 12. 11. 2007
Příspěvky: 191
Bydliště: Roudnice nad labem
Odpovědět s citátem
6. díl

"Ne, vystrč ji ven, chytim ji. Mám nový oblek."

já ho prostě vidím, jak si upravuje oblek a čeká, až mu Semir hodí Andreu, sice ji mohl nechtěně uppustit, ale budiž Laughing

Taky mě dostal rozhovor u stolu
Ingo jen zavrtěl hlavou: "Stejně vás nemůžu znát, byl jsem tam jenom dva díly."

jo a na čem bude Chris jezdit příště? Laughing Laughing

7. díl
Teda chudák Jan, ale co ten Beny?? Shocked Crying or Very sad Aspoň že Harty je ok a užívá si Very Happy Very Happy

_________________
madam záhadná

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Dena


Založen: 18. 09. 2008
Příspěvky: 211
Bydliště: Chouč
Odpovědět s citátem
das ist krutárna

alespoň že si Harty užívá, ale Jan a Ben Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

tak teda nevím jestli chci vůbec vědět jak to bude pokračovat (Ale jistě že chci)

_________________
"Noc končí se svítáním...
S tím by jsem měli rychle něco udělat!"
Jeans Moon
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
André-und-Semír


Založen: 09. 11. 2007
Příspěvky: 418
Bydliště: Praha-nudná část u Centra Chodov
Odpovědět s citátem
souhlasím s Denou..... celkom kruté....

ale Harty si myslím neužívá.... dal mozek vědě, ne? Smile
Jana a Bena je mi líto.... Crying or Very sad

_________________
Anča =)

Mám teorii.... Za vším hledej drogy... *svatoušský kukuč*

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Stepanka


Založen: 27. 10. 2008
Příspěvky: 11
Odpovědět s citátem
Shocked Shocked WoW, ten konec byl drsný. Chudák Jan a Ben Crying or Very sad Ale Hartmuttovi poštovní holubi... Laughing Teda, jak tohle bude pokračovat ?? Laughing
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Jack Sheppard


Založen: 16. 12. 2008
Příspěvky: 19
Odpovědět s citátem
Přidán 8. díl.
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Dena


Založen: 18. 09. 2008
Příspěvky: 211
Bydliště: Chouč
Odpovědět s citátem
Spím či bdím?

Opravdu jsem četla to co jsem četla?

Opravdu tam bylo napsané: Daniel Jackson, Jack O´Neill, Teal´c, Kitt, Brandtner, Chuck Norris

a pokud jsem se doteď klepala strachy tak teď se válím smíchy... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

jo a Chuck měl dobrej postřech ohledně hadičky k dýchacímu přístroji Laughing

Teda jak tohle dopadne

jo a jsem ráda, že Ben už zase dýchá

_________________
"Noc končí se svítáním...
S tím by jsem měli rychle něco udělat!"
Jeans Moon
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Jack Sheppard


Založen: 16. 12. 2008
Příspěvky: 19
Odpovědět s citátem
Jenom doufám, že jsem to už torchu nepřehnal Confused
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Dena


Založen: 18. 09. 2008
Příspěvky: 211
Bydliště: Chouč
Odpovědět s citátem
no řekněme že trochu je slabý slovo, ale bylo to celkem dobrý.

dala by se též říct, že z dramatu jsi přešel na parodii, ale jak říkám bylo to dobrý
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
André-und-Semír


Založen: 09. 11. 2007
Příspěvky: 418
Bydliště: Praha-nudná část u Centra Chodov
Odpovědět s citátem
8. díl naprosto božíííí... jsem nevěřila svým očím... Jack O´Neil, Chuck a ostatní,..... Prostě božíííííííííííííííí...

_________________
Anča =)

Mám teorii.... Za vším hledej drogy... *svatoušský kukuč*

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
kobra 11- nový začátek [8/13]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
Strana 1 z 1  

  
  
 odeslat nové téma  Odpovědět na téma