AFC11.cz    Diskusní fórum    Pravidla    FAQ    Hledat    Uživatelé    Registrace    Přihlášení 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma
Testy fyzické zdatnosti
Tess


Založen: 19. 10. 2007
Příspěvky: 35
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
TESTY FYZICKÉ ZDATNOSTI

Nevím jestli se Vám bude povídka líbit, je možná trochu nudná a bez napětí, ale snažila jsem se vypíchnout to podstatné -přáteství. Také jsem za partnera Semirovi ponechala Toma Kranicha . Za prvé tuto povídku jsem psala až nekřesťansky dlouho a za druhé ...je prostě nejlepší. Přeji příjemné čtení .

Anna Engelhardtová vyšla svižně z kanceláře na služebně dálniční policie a pobaveně zvolala na lehce nudící se kolegy .
,,Tak Vážení ,abychom tu příliš nezlenivěli ,mám pro Vás radostnou zprávu .Je červen ,měsíc Vámi oblíbených fyzických testů.“
Kancelář obvykle hučící pracovním shonem ztichla a jako jeden muž všichni povstali od svých stolů. Komisaři Kranich a Gerkhán se namáčkli do dveří své věčně neupravené kanceláře a čekali na rozsudek smrti .
Anniny pobavené oči klouzali z jednoho kolegy na druhého a v duchu se velmi bavila.
,,Hmm“ zamručela uznale , ,,takovou pozornost jsem nečekala“ a předvedla osazenstvu svůj pečlivě udržovaný chrup. V témže okamžiku se ticho trvající jen pár sekund změnilo v nesouhlasný hukot .
,,Abych Vám ušetřila dohadování se kdo,kdy a s kým půjde ,rozpis je na nástěncezavelela, ,,Je to rozkaz , takže neberu žádné výmluvy a změny termínů .

Policisté se pomalu šourali k vývěsce a prstem jezdíc po seznamu marně doufali že se na ně zapomnělo .


,, Jdeme už v pondělí“ zašklebil se Semir sledujíc po očku svého kolegu .
,,Nenávidím to“ procedil Tom mezi zuby a vztekle praštil štosem papírů o stůl tak silně ,že hromada na druhé straně pracovní desky se sesunula k Semirovým nohám .
,,Co děláš ty nerve !“ zlobil se Turek , ,,takhle ty psycho testy neuděláš.“
,,To mě taky točí , luštit jestli oranžový puntík je oranžový nebo žlutý s malou příměsí hnědé , a jaký tvar dostaneme spojením čtyř bodů.“
,,Tomův hněv byl dobře slyšitelný i přes dveře skleněné kanceláře a bavil ostatní kolegy .
Andrea to nevydržela a pobaveně nakoukla mezi dveře.
,,Ale Tome ! ber to trochu z té lepší stránky ,bude tam jistě mnoho sličných mladých policistek ,jistě některá z nich neodolá tvému šarmu.“
Semír stojící v rohu místnosti se zkříženýma rukama teatrálně přikyvoval a přiblble se usmíval .
,,Jo ! to určitě ! v trenkách ! na oválu s číslem ne zadku . To určitě oslním kde jakou ženskou.“
,,No jestli ti jde o tohle“ vycítil Semir příležitost k smrtelnému úderu ,,zeptám se šéfky jestli můžeš běžet ve svém novém obleku.“
To už bylo na modrookého muže moc, popadl z opěradla sako a vyběhl ven nadýchat se čerstvého vzduchu .
Služebna burácela smíchy , když šéfka proťala všeobecné veselí poznámkou mířenou k jednomu s kolegů .
,,Herzbergre ,být vámi neutahuji si z kolegy Kranicha , jak jste si zajisté přečetl ,Vaše účast je s Dietrem očekávána jen o pár dní později, takže doporučuji odříct si nedělní kachnu se zelím.“
Opět zavládlo veselí , ale již méně hlučné . Všichni pochopili že šéfka tímto ukončila veškeré vtipkování na cizí adresu .

V pondělí v 6.00 zatroubil Turecký policista před domem svého kolegy a zapnul stopky na svých nepříliš drahých hodinkách. Ten vyběhl téměř v zápětí se sportovní taškou přes rameno,vztekle jí mrštil do zavazadlového prostoru a nakvašeně usedl vedle Semira.
,,Nechápu“, začal lamentovat , ,,proč se ty blbý testy nekonají ,tady na městském stadionu . Táhnout se do Frankfurtu ,taková zhovadilost.“
Tomova nálada atakující bod mrazu , vyloudila na Semirově tváři pobavený úsměv .
,,Buď tak laskav „ napomenul ho přítel ,, a nemel pořád.“ A nabídl mu žvýkačku .
Tom na něj vrhl ten nejudivenější pohled ,který svedl a zalapal po dechu .
,,Proč mi nabízíš žvejku , když dobře víš že mi tahají plomby ?“
,,Protože čím víc budeš žvýkat tím míň budeš nadávat“ a plácl přítele po rameni.

Cesta do Frankfurtu nebyla ani nudná ani zdlouhavá, jak oba komisaři předpokládali. Poslouchali rádio a bavili se na účet kolem jedoucích řidiček. Tom už se dávno smířil s neblahou vidinou následujících dvou dnů , bude běhat skákat a plavat a jako odměnu za tuto namáhavou činnost jim bude dovoleno proběhnout vojenskou opičí dráhu na čas .
Pomyslnou třešničkou na dortu a zároveň závěrečnou disciplínou budou dvouhodinové psychotesty, jenž odhalí duševní připravenost strážců zákona.

Z družného hovoru je vyrušilo tmavě modré Porsche jedoucí v levém pruhu nejméně dvoustovkou. Semir instinktivně přeřadil, sešlápl pedál plynu a zkušeně se zařadil za hříšníka
,,Vidíš toho blázna ? chce se zabít?“
,,Semire“ napomenul ho rázně kolega, ,,zařaď se a nech ho být. Za hodinu máme být v recepci hotelu a ty tady chceš vybírat pokuty. Za prvé stejně ho nechytneme ,za druhé není to náš revír a za třetí zastav u tamhle toho odpočívadla ,musím si odskočit.“
Semir jen zakroutil hlavou ,a přítelova slova si vzal k srdci , poslušně odbočil k odpočívadlu.


Před hotelem Axa grande ,bylo rušno ,sjíždějící se policisté z celého Německa se hloučkovali na velkém parkovišti a recepce praskala ve švech . Zoufalá mladá recepční stála na pultu svého stolu a snažila se vyvolávat jména hostů ,rozdávat klíče od pokojů a zapisovat jejich nacionále do recepční knihy.
,,Vážení hosté, prosím věnujte mi pozornost !“ Její snaha upoutat kolem stojící dav se míjela jakémukoli účinku . Muži stojící nejblíže pultu mlsně hodnotili její pěkně tvarovaná lehce opálená lýtka a svádivý zadeček, nicméně její slabý hlas naprosto ignorovali.
,, POZOR !“ zavelela z čista jasna a demonstrativně dupla nohou. ,,Buďte laskavě zticha a poslouchejte . To zabralo , většina policistů přestala diskutovat s kolegy a upřeli na dívku zrak . Budu vás vyvolávat jmény dle jednotlivých policejních okrsků , instrukce jste již obdrželi od svých nadřízených , takže prosím utvořte řady a konečně mi udělejte prostor před recepcí . Po obdržení klíčů prosím ihned odcházejte do pokojů .“
Dívka náhle polekajíc se svého nezvykle silného hlasu mírně zčervenala a opatrně , tak aby nezavdala příčinu k úsměškům ,odmítajíc houf nápomocných rukou slezla ze stolu.
,,Šikovná holka „ zkonstatoval Tom a šibalsky se usmál.


Skupinky mužů a žen pomalu řídly až došlo i na Kolín nad Rýnem.
,,Pan Kranich, pan Gerkhán“ ,vyvolávala. ,,Pokoj 402“ a zapisujíc osobní údaje obou policistů věnovala jim dlouhý jasně modrý pohled. Komisař Kranich viditelně polkl a vysloužil si malou herdu do zad.,,Nezapomeň se nadechnout.“ Napomenul kolegu malý Turek a postrčil ho o kousek dál.
,,Prosím ubytujte se, a ve 12.00 se sejdete se svým velitelem výcviku v naší hotelové restauraci , prosím buďte dochvilní“ ,sklopila dlouhé řasy a předala klíče od pokoje.
,,Sára, Sára ,Sára“ zanotoval si pobaveně Semir a šťouchl přítele přátelsky do zad, ten instinktivně uhnul a bolestivě se bouchl do pravého ramene o skleněné lítací dveře.
,,Nech toho“ sykl .,, Nehodlám si tu dělat náhodné známosti.“
,,A co Sára ?“ projevil Semir zájem o Tomovu přítelkyni . ,, Už jsem jí pár dní neviděl, měli bychom si zase vyrazit, v její přítomnosti jsi rozhodně snesitelnější ,, a čekaje na zpětný atak chystal další dobrácký výpad. Modrooký policista si dal na čas než odpověděl . Hleděl kamsi do zdi a jeho mimické svaly se napjali a obličej se stáhl ,jakoby v křeči – náhlá vzpomínka na trápení své partnerky ho viditelně vyvedla z míry . Ovládl se uvolnil, a se stoickým klidem Semirovi odpověděl ,aniž by jakkoli reagoval na jeho předešlé narážky . ,,Všechno v pořádku je teď trochu podrážděná a zabraná do sebe“
Stáli u dveří výtahu a hleděli si do očí. Z výrazu přítelovy tváře Turek pochopil že přestřelil .
,,Stalo se něco ?“
,,Stalo“, odpověděl Tom a lehce se otřásl.
,,Její poslední případ skončil sebevraždou .“
,,Co?“
,,Cink“ ozvaly se dveře výtahu , a oba se vmáčkli mezi ostatní hosty . Nabrali do plic vzduch nasycený potem, parfémy žen a dechem vypovídajícím o včerejším pivním dýchánku .
,, Řeknu ti to nahoře“ utnul tím nepříjemný rozhovor .

,,Pane bože , manželský postele“ zhrozil se Semir a hodil od dveří tašku na levou z nich .
Místo muže, pomyslel si vyšší policista a neznatelně se usmál. Ze vztahu z psycholožkou Sárou už znal některé přírodou dané a mozkem neovlivnitelné náležitosti mužství.
Neodvážil se protestovat a i když i on je zvyklý spát na levé půli lůžka ,bez protestů se rozložil na pravé.
,,Dost jí to sebralo“ začal o Sářině případu sám. ,,Myslím si , že by sama měla navštívit odborníka a nechat si poradit.“
,,Jak se to projevuje ?“ zeptal se opatrně se zájmem menší policista.
Tomovi se opět zkrabatilo čelo, rty stáhl do pevného kroužku a prsty pravé ruky , kterou si podpíral levým předloktím mnul kořen nosu.
,,Chodí málo ven, prakticky nepřijímá další případy ,kouká do stokrát přečtených knih a přemýšlí kde udělala chybu. Uzavírá se do vlastního světa a občas ji přistihnu že je mimo realitu.
Nezvládá empatii,kterou si každý psycholog musí hlídat jinak je potencionálním klientem psychiatra.“
Semir poplácal přítele po rameni, ve snaze povzbudit jej , ale byl si vědom toho že teď momentálně nemůže pomoci Sáře ani Tomovi i když by udělal takřka cokoli co by jim pomohlo . Rozhodl se odlehčit atmosféru nabitou emocemi .
,,Víš co, až se vrátíme ,vyrazíme do naší oblíbené disko restaurace Svět ,vytáhneme jí mezi nás obyčejné choleriky a to by bylo aby jí disko hity osmdesátých let nezvedly náladu.“
,,Cokoli“ reagoval vděčně Tom , ,,Jen ne lidový folklor , to by jí dorazilo úplně .“

Vzduch se náhle vyčistil a jako svěží vánek působil Tomův komentář itineráře ležícího na nočním stolku.
,,Já to věděl“ a četl na hlas.,, 12.00 lehký oběd. 13.00 odjezd na stadion ,14.00 100 metrů sprint,14.30 hod koulí, 16.00 1200 metrů běh.“ Jednotlivé fáze programu komentoval bručením a skučením. ,,17,00 střelby a individuální odjezd do hotelu tak,jak budou jednotlivé skupiny končit. 20.00 večeře a volný program.“
,,No dobrý“ ozval se Semir . ,,Naběháno máme,nastříleno taky ,tak v čem je problém ?“
,,V těch trenkách“ odpověděl znechuceně ,,8.00 snídaně a odjezd na plavečák. 9.30 200 metrů volný styl a v 11.00 přejezd na přírodní vojenské cvičiště ,,Já se z toho opupínkuju vydechl rezignovaně komisař Kranich ,, Opičí dráha , to tu ještě nebylo.“
Od přírody soutěživý Turek si spokojeně olízl rty a v duchu se radoval. Svoji spokojenost si však nechal pro sebe ,nechtěl parťáka popudit ještě více , ten seděl na posteli jak hromádka neštěstí a neustále brblal.
,,Víš co raději to nečti“ přerušil ho Semir , ,,vypadáš že se brzy pozvracíš“ a vytrhl mu list papíru z ruky .

Restaurace se pomalu plnila a úderem dvanácté byly všechny stoly obsazené. Ženy a muži ve sportovním oblečení vesele švitořili ,někteří se znali ze zaměstnání , a jiní z dřívější spolupráce ,vítali se a přátelská atmosféra zdolala i komisaře Kranicha .
,, Semire ,oni to snad žerou nebo co“ a mladí muži z dálniční policie Kolín usedli proti dvěma kolegům. Jeden z nich, asi pětapadesátiletý tělnatější blondýn s jemně nazelenalým obličejem upřeně zíral na své ruce položené na stole a ani nepozdravil.
Semira jeho nepřirozený odstín tváře zaujal natolik že mu položil otázku, zda-li je v pořádku.
,,Nezlobte se prosím na mého kolegu“ ,bránil ho druhý přísedící policista. ,, Právě si přečetl rozpis a myslím že nebude ani obědvat.“
Tom se rozesmál a jal se pobledlého kolegu uklidňovat .,, Nebojte se o práci jistě nepřijdete, starší ročníky mají limity mnohem mírnější a pokud vím dobrých policistů na našich silnicích není nikdy dost , a vy jste jistě velmi dobrý policista.“ Na řečníka se náhle upíchly dva páry očí ,dokonce i blondýn pozvedl udivený zrak a pootevřel ústa .
,,Děkuji vám pane ..pane..“
,,Kranich ,Tom Kranich dálniční policie Kolín nad Rýnem“ představil se Tom a podal kolegovi ruku.
,,Max Rolfes dálniční z Berlína opětoval mu a pevně stiskl Tomovu dlaň .
Představili se i zbývající policisté a dali se družného hovoru o dálnici , jak jinak .
Vzápětí přiběhl udýchaný číšník se čtyřmi talíři naplněnými zeleninou ,rýží a pečeným kuřetem.
Baculatý Berlíňan hleděl nejistě do talíře ,jeho tvář už nebyla tak pobledlá ,ale příbor nechal ležet na místě .
,,Ale no tak Maxi“ vyzval ho znovu Tom. ,,Vezměte si alespoň zeleninu a kuře ,pokud máte pocit že by celou porci žaludek nesnesl.“
Modrookému policistovi na chvíli zabloudila mysl do služebny DP ve svém milovaném Kolíně a představil si na Maxově místě bodrého Hotteho a malinko se uchichtl.
Ze snění jej vytrhl mírný náraz Semirova lokte do paže .
,,Taky nemáš hlad ?“ pošťouchl jej .
,, Né ,né já jen......“ a opět se decentně rozesmál, ale jen tak, aby nerušil ostatní . Semír na něj zíral , a toužil rozpoznat přítelovy myšlenkové pochody . ,,Ŕeknu ti to později“ a labužnicky zapíchl vidličku do kuřete.

Ze šaten na stadionu vyšel komisař Kranich v přiléhavých sportovních leginach nad kolena a sklidil tím obdivné mručení skupinky mladých policistek stojících u vchodu do dámských sprch .
Rychle se připojil k příteli mířícímu k instruktorovi a nenápadně se snažil za něj skrýt.
Ten stál v mírném rozkročení se založenýma rukama a po tváři mu přejel škodolibý úsměv .
,,Vítám vás pánové“ promluvil muž zvučným ,melodickým hlasem. ,,Pro zvýšení atraktivity a výkonů jsme se pro letošní rok rozhodli pro malé změny. Utvoříme skupinky o výkonnostně podobných jedincích a ti budou soupeřit mezi sebou. Takže vaši skupinu tvoří pánové Gerkhan a Kranich z dálniční policie Kolín nad Rýnem a pánové Udo a Uwe Kellnerovi z dálniční v Gratzu .
Malinkatý Turek zíral na osvalené vysoké blonďáky a znovu si v hlavě přehrál instruktorovu větu o vyrovnaných fyzických dispozicích . Tom zaměstnaný neustálým stahováním si trika přes boky vnímal pouze části vět ,a k pozornosti ho přivedla až výzva ,, Na start“.
,,Aha Jo“ , zaklekl do bloků vedle Uda a Uweho . Semir po něm šlehl ostrým pohledem a instruktor zavelel , ,,Pozor! Start !“ ozval se výstřel a čtveřice mužů vyběhla na trať . oba blonďáci se bezpečně uvelebili na prvních dvou místech . Dopálený Turek sebral zbytky sil a v závěrečných metrech předběhl alespoň Uda .
,,Mám blbý tretry“ snažil Tom omluvit svůj výkon . Bratři Kellnerovi pobaveně kývali hlavami . ,,Jo tretry , to se stává provokoval ho Uwe .
Semir zhluboka dýchal v předklonu a ze všech sil se snažil ,aby po příteli nevyjel .
,, Semire promiň , čas máme , o nic nejde .
Pomalu se narovnávající policista vyštěkl , ,, Jde Tome ,jde !, žádný Gratzký osvalený rafani se mi nebudou smát do očí , a očekávám že můj parťák bude se mnou za jedno.“ Ješitnost teď pracovala na plno a bojovnost,kterou byl Semir pověstný tepala v jeho žilách , srdce pumpovalo krev do těla závratným tempem a oči se z úžili . Kolínští policisté se bok po boku vydali do koulařského sektoru ,kde se pomalu střídali malé skupinky , asistenti instruktorů běhali po trávníku s metrem, a odhozené koule zpět ke startu vozilo malé dálkově ovládané autíčko.
Udo s Uwem už čekali a rozcvičovali se . ,, Tak pojďte borci s Kolína , už jsme o vás slyšeli a jiskřička ironie znějící v Uwově hlase dráždila Toma natolik ,že již dávno zapomněl na svůj zevnějšek a rovněž ironicky odpověděl . ,, No to víte hoši , my v Kolíně pracujeme i hlavou“ a významně si poklepal na čelo.
Výsledky hodu nikoho nenechaly na pochybách ,že do sportování se zapojili již všichni čtyři policisté a vzájemný souboj vyšel byť o prsa Korejské sprinterky ve prospěch Gratzkých .
Se splněním povinných limitů neměl nikdo problém , takže i Toma soutěžení začalo bavit .
Na startu patnáctistovky byl první, domluvil se Semirem taktiku a když v půli závodu Kellnerům vytuhli svaly ujali se vedení a cílem proběhli v na chlup stejném čase .

,,Jejda , to jsou ale pěkné kolegyně“ pochvaloval si již do tepláků převlečený komisař Kranich , a rozdával úsměvy kolem jdoucím dívkám .
,,Já se z tebe picnu, nejdřív to vypadalo , že to tady nepřežiješ a potupně se vzdáš hodnosti , a teď tě odsud nedostanu.
,, Hm.. to víš, muž na lovu ...“ . ,,Ty ale nelovíš že ne , máš naloveno , tak se uklidni ať se ti při střelbě neklepe ruka .
,,Jistě že mám...“ uklidnil kolegu, ,,to se jen tak říká, když jsou chlapi vystrčeni z domácího teplého hnízda , mají tendenci lovit , jen tak, pro zábavu, pro pocit že jsou samci schopní lovu, i když už vlastně......“
,, hele“ přerušil ho Semír a veselé jiskřičky mu tančili v očích , ,, že ty Sáře nakukuješ do těch jejich chytrejch knih. ,, Jo občas“ přiznal se bez mučení Tom . Semír zakroutil hlavou a předal kolegovi zbraň vypůjčenou ve zbrojnici střelnice .
,, Jedem na to zlato“ broukl si Turek a na pokyn instruktora si všichni čtyři nasadili ochranné brýle .
Střelba byla jednoznačnou záležitostí Kolínských policistů ,ač kolegové z Gratzu nebili vůbec špatnými střelci ,klid a jistou ruku jako jejich soupeři neměli .
V šatně vládlo všeobecné veselí , nejen komisaři Gerkhan a Kranich měli radost že první den nenáviděných testů je za nimi a přiblížila se doba návratu domů.
V taxiku , který si přivolali na cestu do hotelu živě diskutovali co s načatým večerem a nechali si poradit řidičem kam zajít za trochou neřízené zábavy .
,,,Hej hej hej brzděte“.....zařval náhle Semír ,ozvala se rána a v předních pravých dveřích přistál zelený Peugot s ještě zelenějším řidičem. Prásk a v kufru taxiku se ocitl malý Golf.
,, Dopr....“ ulevil si řidič . ,,Nedal jste přednost v jízdě pane řidiči “ setřel ho Semir a oba policisté se vysoukali z vozu , a jali se pomáhat taxikáři i nazelenalému řidiči Peugotu .
Dívka z Golfu naštěstí po nárazu neztratila vědomí a hrabajíc se z airbagu nadávala jak špaček.
,,Honem , honem slečno“ popoháněl ji Semír od vozu ,a táhl ji za ruku . Tom začal mávat na přijíždějící řidiče a brzdit dopravu . V té chvíli bylo na křižovatce zaklíněno asi sedm vozů. Řidič kamionu naštěstí viděl včas výstražný trojúhelník a se soupravou najel na travnatý tramvajový pás .

Frankfurtská dopravka dorazila na místo nehody poměrně brzy ,avšak ,bylo již po všem. Sanitky
houkaly a lékaři ošetřovali lehce zraněné . Tom a Semír poděkovali šokovanému řidiči za částečný odvoz a vtiskli mu do dlaně pár Euro .
,,No tak to bychom měli“ poznamenal sarkasticky Turek, a mávl na okolo projíždějící taxik.

Po sedmé hodině večer voňaví a vymydlení policisté opouštěli hotelovou recepci.
,,Pánové ..“volala na ně dívka za pultíkem ,, Za chvíli se podává večeře !“
,, Díky za upozornění“ odpověděl Semir ,,ale my budeme jíst mimo“ a šibalsky se na ni usmál .Dívku to nepotěšilo jen pokrčila rameny .

V baru, jenž jim doporučil taxikář při cestě ze střelnice byl klid ,hrála příjemná taneční hudba , na malém pódiu stála vedle chromované tyče židle. Oba ihned pochopili že se octli v go-go baru.
Myšlenka neškodného obveselení a lechtivého vzrušení jim zacukala koutky úst a s chutí usedli poblíž pódia.
,,Semíre..... rád bych byl zítra fit..., projevil znepokojení modrooký elegán,když viděl jak se Turek souká z jeansové bundy .Neboj se“ přerušil ho přítel , jen jeden taneček a balíme to , taky se těším do postele , ... no i když...“ při vzpomínce na manželskou postel se uchichlt. ,,Doufám že nechrápeš .“
,,Semíre prosím tě ,ty děláš jako by jsme nikdy nespali v jedné místnosti“ vypálil na kolegu unavený komisař a odložil si sako.
,, To ano ,ale nevzpomínám si že bychom......“ Semír větu nedokončil ,protože se k nim blížila spoře oděná servírka . ,,Pánové“ usmála se ,,naše produkce začíná až v devět , mohu Vám zatím nabídnout něco k pití ?“
,,Díky, hlavně jídelní lístek“ požádal ji Turecký policista a už se nenamáhal doříci Tomovi načatou větu.
Než policistům přinesli objednaný steak s pečenými bramborami ,začal se bar plnit hosty . Chlapíci ale i ženy nejrozmanitějšího věku, často již posilnění alkoholem se usazovali blízko mola jež trčelo kolmo od pódia a pomyslně dělilo nevelkou místnost na dvě půle. Servírky už tak dost odhalené vklouzly do latexových kozaček nad kolena a v modrém neonovém světle vypadali jejich bělostné živůtky ještě plnější a dráždivější než ve skutečnosti.
Hudba začala hrát a opona za pódiem se zvolna roztahovala .
Bouřící návštěvníci baru se snažili dostat blíže k pódiu a hlasitě vyvolávali jméno striptérky. Vyšla dívka ve fraku , na hlavě cylindr a v ruce černou kovovou vycházkovou hůlku.
,,Semire, nevím jestli to byl nejlepší nápad“ zapochyboval Tom a zhluboka se napil ze sklenice s pivem. ,,Je hezká, koukni na ty nohy, takový snad nemají ani Schrödrovy kočky.“ Maličký policista se jemně kymácel v rytmu hudby a dívka s uměleckým jménem Katty blue zavlnila boky.

Oba policisté pohrouženi do svých vlastních myšlenek hodnotili nejen krásné nohy striptérky.
Tom neměl akce tohoto typu příliš v lásce byl pohodlný a raději usínal ve své posteli ,jeho flexibilita se rovnala nule. Společné výlety s kolegy ze služebny snášel lépe , ale nevyhledával je a rozhodně se v nich neangažoval , na rozdíl od Semíra, jehož soutěživost a hravost byla pověstná. Rád bavil své okolí a s nadšením sklízel ovace od přátel a kolegů.
V baru bylo již plno a oba policisté tu poznávali kolegy ze cvičiště . ,, Asi vyhlášený podnik“ broukl Tom a odpověděl na pár pozdravů.
,, Platěj taxikářům za reklamu , to se běžně dělá.“ Odpověděl m u Turek a zkoumavě se rozhlédl kolem. ,,Ještě že tu nejsou naše účka .“
,,Jaký účka“ , nechápal Tom. ,,Udo a Uwe chytráku“.
Toma náhle zasáhla nutkavá touha zavolat Sáře ,ale stud mu nedovolil mluvit před Semírem ,a tak se pod záminkou návštěvy WC vytratil od stolu.

Ketty Blue tančila již bez fraku a cilindru , když se o kus dál opilý muž snažil vydrápat na pódium a zachytit dívky.
Tom cítil úlevu a spokojenost z hovoru jež absolvoval. Jeho dívka právě tančila s Andreou na jakési diskotéce , a podle tónu v jejím hlase se královsky bavila. Chtěl si ještě povídat ,ale vyrušil jej nezvyklý hluk uvnitř baru ,proto se raději rozloučil a spěchal k centru dění.
Drobný Turek visící na zádech muži se vehementně snažil za pomoci dalšího policisty zneškodnit opilce.
Ježíši snad se nepere ,napadlo ho a zařval .,, Semíre ,Semíre , nech toho prosím tě ,“ a prodíral se mezi lidmi .
Protože policistům nebylo dovoleno vzít si na testy své zbraně ,tudíž ani pouta , vytáhl modrooký policista opasek z kalhot a rychle s ním spoutal hříšníka.
Když pak pohlédl muži do tváře ,celý ztuhl a sykl ,,To je....Hansen“ , ztěžka polkl a opakoval ,,Komisař Hansen“, muž ,který kdysi přichystal Tomovi i jeho příteli těžkou chvíli ,když jej obvinil z loupeže v bance a na základě nedostačujících důkazů jej nechal uvěznit . Toma to stálo pár modřin a pocuchaných nervů , Semír to odnesl vícečetnými frakturami žeber a ramenního kloubu jež ho při změně počasí trápí do dnes .
,,....Hansene ty svině....“ zařval , ale v okamžiku kdy vyrazil pravačkou proti protivníkově obličeji mu ruku rázně srazil Semir .
,.,Tome nech ho být , no tak ! “ Semir mu zkroutil paži za záda a pevně ho držel. Paralyzovanému muži proběhl před očima celý ten spletitý příběh i Sářina slova o velkorysosti a morálním vítězství.. Přivřel oči a zhluboka se nadýchl.
,,Máš pravdu Semíre je to jen opilec , vyvedeme ho ven , a´t se tu už neukazuje .“ Soptící komisař vnitřní jednotky ,spílal nadávky střídavě na oba mladé muže ,ale množství vypitého alkoholu mu nedovolovalo fyzicky se bránit.
Katty Blue dotančila , posbírala bankovky zastrkané za miniaturními tangy . Rozpálení muži vyvolávali její jméno a žádali o přídavek. Místo něho jim poslala pár vzdušných polibků a zmizela za oponou .
Tom seděl u stolu jako zařezaný a ani Semir se již nebavil.
Hudba hrála a za oponou se připravovala další dívka,tentokráte oblečená do leopardího kožichu.
,, Pojď parťáku ,jedeme do hotelu“ vyzval Semir svého přítele .
,,Máš pravdu, není tu už nic co by mě bavilo.“ a pohledem upřeným kamsi do neznáma si navlékl nabízené sako.
,,Tome už toho nech , je to dávno za tebou , každá křivda bolí ,ale nemůžeš ji neustále přiživovat.“ Poplácal ho po rameni a vystrkal ze dveří baru .
Červnový vzduch voněl akáty a čerstvě posekanou trávou , provoz na ulici ustal jelikož do hotelu to nebylo daleko rozhodli se pro procházku. Oba mlčeli ,když je vyrušil ženský křik.
Mladí muži instinktivně sáhli po zbraní , ale místo ní jen vzdechli . Tom si opět neodpustil peprnou poznámku na adresu ministerstva jež organizovalo tyto fyzické testy. Rozběhli se k místu kde slyšeli ,teď již přidušený křik.
uviděli mladou ženu s roztrženou blůzou a vyhrnutou tenkou sukní ,zápasící se statným ,od pasu obnaženým mužem. Ten ji tělem přimáčkl k zemi a levou rukou držel pod krkem. Dívka ve snaze bránit svá intimní místa sebou divoce škubala ,což jí dusilo.
Oba muži okamžitě poznali o koho jde .
,,Hansene ty zmetku“ ulevoval si Semír a násilníka poměrně snadno zneškodnili. Tom opět použil svůj opasek , ale tentokrát byl přesvědčený že ho jen tak lehce zpátky nedostane.
K dívce ležící na zemi přiklekl Semir a snažil se sní komunikovat Ketty Blue slyšíte mně ?
Dívka otevřela oči a tichounce šeptla :,,Nejsem Katty Blue , jmenuji se Vera Schusterová .
Netrvalo dlouho a dostavili se jak Franktfurtští policisté tak záchranka , která naložila šokovanou Veru.
Komisaři Hansenovi konečně došlo, že je v opravdovém maléru a provokace dálničních policistů mu může jen uškodit. Seděl na krajnici , hlavu svěšenou , přemítajíc o svém osudu.
Semir s Tomem debatovali s kolegy dohodli se že po zítřejším skončení testů se dostaví k zaprotokolování výpovědi.
Tom ještě zdržel odjíždějící sanitku a slíbil že Veru navštíví v nemocnici.
Uvědomoval si že cítí vnítřní zadostiučinění , ale trápilo ho svědomí kvůli nevinné dívce. Styděl se za své pocity a nevnímal co mu právě Semir říká.
,,Tome , vnímáš mě? , jsi v pořádku ? a zamával příteli rukou před obličejem.
,,Hm , jo jistě , jdeme do hotelu .“
Cestou již nepromluvili ,bylo lehce po půlnoci a hotelový bar žil na plno , policisté si vyměňovali čerstvé zážitky a někdy velmi neomaleně obtěžovali své kolegyně. Semir si vzpomněl na Tomova slova o mužích na lovu a lehce se usmál.
Usadili u baru a Turek vyndal mobil.
,,Jestli chceš volat Andree tak to nedělej , holky byly po nákupech a teď řádí na nějaký diskotéce .“
,,Cože? naše holky? ,, Jo , mluvil jsem se Sárou .“ ,,Prosím tě a kdy ?
,,No v době , kdy jsi sedlal komisaře Hansena a snažil se ho sundat z toho mola .“
,,Aha ,takže ty vrkáš venku a já makám i mimo službu.“

Po chvíli se oba cítili uvolněnější , nebránili se přísunu alkoholu a menší z policistů hrál první housle.
Neubránili se smíchu když zaregistrovali na malém parketu svalnatá , neohrAbaná těla bratrů Kellnerových , kterak se zmítají bez ženských protějšků v rytmu hudby. Vlasy pečlivě nagelované a vyvinuté bicepsy se v barevném světle efektně leskly .
,,No doufám že se utancujou k smrti a zítra dají pokoj.“ prohodil modrooký muž a zhluboka se napil .
Semir už lehce pod vlivem zahrnoval svojí přízní dvě atraktivní kolegyně z Berlína . Kolem druhé hodiny ranní už Tom pociťoval nejen silnou únavu, ale i vliv alkoholu a nesmlouvavě odebral parťáka vedle sedícím dívkám.
,,Jdem“ a vrazil parťáka mezi dveře. Trochu nestabilním krokem prošli přijímací halou a Semír mávl na přísného recepčního.
V pokoji ranní problém s manželskými postelemi neřešili , stáhli ze sebe svršky a uložili se tam kde bylo volno . Během minuty spali . Nepříjemný recepční se projevil jako zkušený bystrý chlapík. Přesně v sedm hodin ráno ztichlý pokoj proťal ostrý zvuk hotelového telefonu a zvonil tak dlouho než jej Tom nesmetl polštářem.
Turek se pomalu posadil a zatočila se mu hlava. Nejraději by si lehl zpět , ale Tomova aktivita ho nenechala v klidu .
,, Semíre máš takovou zdravou lesní barvu“ posmíval se mu přítel, ale zároveň v toaletních potřebách hledal Aspirin. Drobný muž se odšoural do sprchy a pustil na sebe proud studené vody. Přijal nabízený Aspirin a stál by tam snad věčnost ,kdyby ho Tom nevyhnal .
,,Ježíši ,kde jsme k tomu přišli“ bručel a čistil si chrup.
,,Semírku ..kde jsi.., kde jsi k tomu přišel , já jsem jakž takž v pořádku“
,,Jó , a jak jsi to udělal ,pokud je mi známo ,rozhodně ses neulejval“ reagoval ještě rozmrzeleji.
,,To víš už jako malého hošíka mě učili nemíchat alkohol.“
,,Semírovi skutečně nebylo dobře , točil se mu svět a žaludek měl v krku. Usadili se na svých místech v hotelové restauraci naproti svým starým známým . Max Rolfes již snídal kávu a obložený chléb a vypadal oproti předešlému dni klidně a vyrovnaně .
Nazelenalý policista jedním mávnutím ruky odmítl servírku se snídaní a požádal pouze o kávu a mátový čaj. Berlínští dálničním policisté chtěli v dobrém oplatit včerejší podporu jednomu z nich a tak trochu netaktně zaťali nůž do slabin Turkovy ješitnosti. Nevědouc pravou příčinu jeho mrzutého chování i barvy obličeje začali hovořit o svých výkonech z předešlého dne a došlo i na žhavý drb o kolezích , kteří zachránili život barmance ,kterou chtěl zabít její žárlivý manžel. Na dotaz zda-li nevědí kdož jsou ti hrdinové, odpověděli jednohlasně NE a věnovali se snídani.

První závažná krize nastala v plaveckém bazénu, kdy vůně chlóru a ozónu neudělala Semírovi dobře musel odejít , spíše odběhnout na toaletu. Tom jen trnul strachy , aby neprošvihnul start.
Všude přítomným zdravotníkům nebylo třeba vykládat pohádky o špatné večeři. Lékař píchl Semirovi vitamínový koktejl . „Pane Gerkhane na olympiádu by jste po tomhle tedy nemohl , ale tady je to naštěstí jedno. Pokud by Vám bylo i nadále nevolno , měl by jste to vzdát.“ Poučil ho muž v červeno –žluté kombinéze.
,,Odkud znáte mé jméno ?“ zeptal se.
,,Setkali jsme se včera u přepadení té striptérky“ usmál se lékař.
,,Včera večer... a teď tady ...vy snad nikdy nespíte. „
,, Ale ano“ uklidnil jej a pobídl ho k bazénu.
,, Budete na řadě , tak jak jsem říkal , kdyby se vám udělalo zle tak toho nechte.
,,Kdybys potřeboval , dotáhnu tě do cíle třeba po zádech“ , povzbudil ho parťák a nic nedbal úsměšků z bloku , kde stáli v na chlup stejných plavkách Udo a Uwe.

Šipku do vody zvládli všichni čtyři velmi ucházejícím způsobem , náraz na hrudník se Semírem celkem nic neudělal a čtyři bazény kraula , byť na posledním místě také absolvoval ve slušném čase.
,,Jak je ti ?„ zeptal se starostlivě Tom a chtěl pomoci příteli z bazénu.
,,Zvládneš tu opičí obludnost ?“
,,Jo !“ odpověděl rozhodně . ,,Když tak mě odneseš na zádech a odmítl přítelovu ruku.

Přejezd na přírodní vojenské cvičiště proběhl v klidu, Kellnerovi pochopili že i značně handicapovaný kolega je pro ně silným soupeřem.
Instruktor stojící u startu udával poslední pokyny a Tom jen pohledem kontroloval Semírův stav.
,,Už jsem v pohodě , jen mě příšerně bolí hlava . Nás jen tak něco neskolí“ a uštědřil Tomovi herdu do zad.
Vyběhli všichni čtyři současně a první překážky ,což byly tři různě vysoké dřevěné zdi překovávali Kellnerovi silou a Tom se Semírem hlavou. Na vrchu nejvyšší z nich Tom podal parťákovi ruku a pomohl mu na horu. Další překážka s názvem lavice , byl vlastně odkorněný kmen stromu na koncích
zakleslý ve zkřížených podpěrách nebyl pro Kolínské policisty problém . Jen neobratní Kellnerové tady trochu ztráceli.
Plížení pod ostnatými dráty a běh v na zem položených pneumatikách , byla disciplína pro mrštné , takže opět živá voda pro Kolínské hochy.
Pár metrů běhu potokem a následný krkolomný šplh do kopce a slaňování skály už Semíra značně vyčerpávalo. Běžel na posledním místě a chtělo se mu zvracet. Tom jej čas od času po očku sledoval , zda-li nebude potřebovat jeho pomoc. Vyběhli z lesíka a u překážky z pneumatik se vraceli k cíli . ,,Zaplať bůh“ zahučel pro sebe Turek a obratně překonal na čtvrtém místě obě překážky. Vedoucí Uwe byl již na první zdi a Udo jež vyskočil na lavici, uběhl dva kroky , uklouzla mu mokrá teniska a sletěl dolu . Tom jej nejprve předběhl , ale všiml si bolestivé grimasy v jeho obličeji a tak se vrátil aby mu pomohl na nohy . To už u něj klečel Semir a ohmatával mu levý kotník.
,,Běžte a nechte mě tady“ vztekle sykl Udo a vytrhl se dvěma párům rukou jež jej snažili postavit .
,,Hele Udo“ okřikl jej Tom ,, zlomený to nemáš, nejspíš pěkný výron a kvůli tomu chceš na podzim na opravky ? Tím spíš že tvůj drahý bratříček je už v cíli . Dělej , zvedni zadek zvládneš to s námi.
Podepřeli vazouna , Tom ho položil na svá záda a Semir ho jistil ze zadu . Před zdí si zopakovali taktiku kterou již měli natrénovanou jen s tím rozdílem že Semir zespodu vyhoupl Uda , Tom ho zachytil a stáhl dolu . Trojice proklusala cílem těsně pod povinným limitem a připravený lékař přiklekl s fixační dlahou k Udovu kotníku.
Druhý z bratrů Kellnerových stál jako opařený a celou scénu sledoval s otevřenou pusou . V momentě kdy odváželi bratra do nemocnice překonal svoji nadutost a oběma soupeřům podal ruku a poděkoval. Semíra náhle přemohla nevolnost a odporoučel se do vzdáleného křoví .

Umytí muži usedli naposled ke stolu v hotelové restauraci. Berlínští kolegové vesele švitořili a stres z nich spadl jak šifónový závoj z hlavy nevěsty . Max Rolfes se upřímně těšil na svoji porci hovězí roštěné a následné psycho testy bral jako něco co ho již nemůže ohrozit.
Semir svoji porci odmítl a požádal o suché pečivo .
,,Brácho , tak takhle zdrchanýho.....“ ,,Dost už Tome“ přerušil ho rázně Semir. ,, Co se včera stalo, stalo se a už nechci o tom nic slyšet. Prosím.“ Poslední větu řekl krotce až škemravě a parťák pochopil že tím udělal tečku za celou věcí.
Ve velké jednací místnosti byli stoly rozestavěné tak , aby co nejvíce napodobili prostředí učebny. Semír si vybral první lavici a Tom k němu poslušně přisedl, i když ve škole ji neměl rád a sedával tak uprostřed místnosti , nedocházelo mu že učitelé právě první lavice s oblibou přehlíželi .

,,Dobrý den dámy a pánové,“ zaburácel hlas příchozího. ,, Jmenuji se Jan Novy , jsem psycholog a budeme tu spolu chvíli pracovat.
V momentě kdy se nadechl k další větě se otevřeli dveře a o berlích vklouzl Udo Kellner s bělostnou ještě vlhkou sádrou na levém kotníku. Tiše se omluvil a belhal do zadu ke svému bratru.
,,Jsem rád že dorazil i pan Kellner“ a povzbudivě mu krátce zatleskal. Ostatní učinili totéž. Udo nejistě kývl hlavou aby poděkoval za podporu a usadil se.
,,Takže budeme pokračovat“ řekl psycholog a rozdal několika stránkový test.
,,Pánové a dámy ,odpovídejte prosím pravdivě , otázky jsou stavěny tak , že odhalí vaše případné nepravdy . K otázkám se nevracejte , doporučuji dejte na svůj instinkt , odpověď která Vás napadne jako první bývá zpravidla správná . Na test je devadesát minut a jakmile Vás vyzvu k odložení per, učiňte tak.
Semir prolistoval testem a vzdychl, ,,Nevidím tu tvoji oblíbenou o barevných puntíčkách a šťouch parťáka do lokte.
,,Prosím začněte „ vyzval je psycholog a nastavil stopky na svých hodinkách.
Brumlání, hučení a nejrůznější zvuky rušili jinak hrobové ticho v zasedačce , Jan Novy procházel naprosto nehlučně mezi stoly a nahlížel nenápadně do testů.
Kolínští dálniční policisté chroupali jednu otázku za druhou a nezdržovali se . Otázky s barevnými puntíky nahradili jiné, stejně záludné a pro Toma zcela zbytečné . Kroutil nad nimi hlavou nicméně patnáct minut před koncem limitu oba odevzdávali své výtvory.
Pípot Psychologových hodinek oznámil konec utrpení a přítomní vyzváni k odložení per. V lavicích to zašumělo , někteří horečně křížkovali odpovědi , jiní odložili propisky ihned. Tom se Semírem poslušně seděli jako děti v první třídě a tupě zírali před sebe . Mozek jim tyto dva dny zařadil do kolonky minulost a myšlenky už dávno opustili Frankfurt .

,,Dámy a pánové“, promluvil konečně doktor Nový. ,,Jménem svým i jménem kolegů instruktorů , Vám všem děkuji za účast na letošních fyzičkách , a za rok se těším na shledanou . Výsledky tohoto testu budou zaslány Vašim nadřízeným nejpozději do tří dnů. Doufám , že krom povinnosti , kterou jste tímto splnili , jste se i dobře bavili. Pohledem upřeným na zasádrovaného Uda mu popřál brzké uzdravení.
Poté policisté vstali, zatleskali a hromadně vyvalili ze dveří.
,,Jsem dojat“,prohodil Tom. ,,Jdeme balit a jedem .“
Semír znejistěl , když i po druhém vytočení Andreina čísla , zůstal mobil bez příjmu.
,,Třeba je jí stejně blbě , jako je dneska tobě“ pošťouchl jej parťák a odemkl dveře hotelového pokoje.
,,Stejně by mě zajímalo , jak se Andree podařilo dostat Sáru ven a ještě k tomu na diskotéku.“
,,No maj to holky mezi s sebou asi nějaký jiný“ komentoval Semir ,,furt něco řešej , vždyť je znáš. Neustále si volaj, píšou SMSky a pak jdou na kafe , a tam znova. Mám pocit že Andrea o Sářině problému věděla, jednou jsem zaslechl jak někoho utěšuje , ale myslel jsem že mluví s matkou , Andrein tatík měl nějaký úlet se sekretářkou ,prasklo to a doma nastal vzájemný psycho teror.“
Semír hodil na ustlanou postel tašku a házel do ní bez ladu sportovní oblečení i toaletní potřeby. Při odchodu z pokoje se Tom ohlédl a byl rád že dva dny zde, jsou už jen minulost.

V recepci opět úřadovala ona půvabná mladá dívka. Přijala od policistů pokojové klíče a mile se usmála. ,, Pane Kranichu , pane Gerkhane , přeji šťastnou cestu domů.“ Odměnila je opět úsměvem a vyslala směrem k Tomovi modro modrý pohled . Ten jí ho vrátil s tím nejroztomilejším úsměvem jaký jen dovedl a popřál jí příjemnou službu.

Semír bez řečí usedl na místo spolujezdce a naklopil sedadlo mírně dozadu.
,,Buď na něj hodnej“ požádal kolegu .Zavřel těžká víčka a založil paže na hrudi.
,,Ještě nejedem domů Vaše lordstvo, jedeme do nemocnice za Ketty Blue . Slíbil sem jí návštěvu.
,,Je to Vera Schusterová slouho“. napomenul jej Semir a uvelebil se na sedadle. ,,Moc neřezej zatáčky , nerad bych pozvracel vlastní auto.“

Brunetka ležela v samostatném pokoji a bez výrazu zírala na strop.
,,Dobrý den Vero“, pozdravil Tom jako první a zahleděl se do půvabné pihovaté tváře lemované kaštanovými kudrlinami. ,,Á.. to jste vy. Dobrý den“. V její tváři se zračila rozpačitost a stud. Bylo to podivné u ženy , jež se živila svojí nahotou, ale přesto se před dvojicí policistů cítila trapně , za to co se jí přihodilo. Snad by byla raději ,kdyby jí nenavštívili , kdyby je už nikdy neviděla, proto rychle ,bez vyzvání tiše šeptla.,,Už jsem učinila výpověď a podala trestné oznámení na toho...toho Vašeho..
,,Myslíte komisaře Hansena“ doplnil ji Tom bleskurychle.
,,Ano ,já jen že je to Váš kolega tak jsem nechtěla ...“ ,,Myslím že už to není náš kolega , a je to dobře. ,,
,,Vero ,jak je Vám:“ Promluvil konečně Semir . Nadýchla se a s odpovědí váhala . ,,Budu v pořádku , naštěstí se nic vážného nestalo . Nebýt Vás ,asi bych ležela jinde, moc děkuji.“Na poslední dvě slova záměrně kladla důraz , chtěla tím oběma policistům taktně naznačit svůj
záměr, ukončit tento hovor ,i návštěvu.
Tom věděl že dívčino tělo bude brzy v pořádku , ale její nitro bude ještě nějakou dobu vzpomínat na tu ohavnou událost.
,,Slečno Schusterová, znám jednu psycholožku...kdybyste potřebovala .....“ lovíc v náprsní kapse vizitku své partnerky , kroutil se jako had.
,,Ne , ne .. děkuji“ odpověděla rychle ,, není to potřeba nejsem blázen.“
,,To já vím , ale kdyby jste potřebovala poradit zavolejte , určitě zavolejte.“ Položil vizitku na noční stolek.
,,Ne už jsem řekla .“ a na protest odvrátila hlavu stranou.
,,Je to přeci jen z ruky, ale pomůže Vám, věřte mi...“

Semírovi se zdálo , že Tom už svůj tlak na dívku přehání, proto jej začal nenápadně vytlačovat z pokoje.
,,Vero už musíme jet , brzy se uzdravte a raději si vyberte méně nebezpečné povolání. I když...tančíte opravdu moc hezky.“ V Turkových očích blýsklo a pravou rukou upravil svůj knírek. V ten okamžik vypadal jako opravdový paša a zlatý půlměsíc s hvězdou v rudém poli mu teď rozpaloval o stupínek teplejší krev, než byla ta kolegova. Byl sice rodilý Němec, ale krev není voda a na svůj původ byl náležitě hrdý .
,,Víte já studuji práva a v go-go baru si jen přivydělávám . Rodiče mi zaplatili školné , ale o další své výdaje se musím postarat sama. Za rok bych chtěla přestoupit do Bonnu , mám tam přítele.“ Sklopila zrak a brada ji lehce klesla k hrudi .Samozřejmě neví co tu po nocích dělám , proto ta blonďatá paruka.“ Vera se cítila unavená a nechtěla návštěvu dále protahovat . ,,Díky a sbohem .“ Nabídla jim pravici .
Mladí muži ruku přijali a bez dalších řečí odešli.


Tom zkušeně vyjel ze čtyřicáté čtvrté silnice na A 66 a Semir sladce usnul . Policista si tiše pustil rádio ,které chrlilo zprávy o doprávních zácpách a nehodách . Na cestu domů se docela těšil , nevadilo mu že 180 kilometrů od řídí sám . Myšlenkami byl už u Sáry a přehlédl exit na dálnici A3.
Tiše zaklel a snažil se zopakovat výjezd na Bonn .
Byl podvečer ,vítr z otevřeného okénka mu čechral vlasy a v duchu se opět vrátil k Sáře a také Vere Schusterové. Vytočil známé číslo a trpělivě poslouchal vyzváněcí tón .,, Vem to“ ,brumlal si pro sebe.
,,Ahoj atletbrčko“, oslovila ho vesele .
,,Čau flamendře“ oplatil jí kompliment . ,,Jsme na dálnici a asi za hodinu a půl dorazím domů.
,,Až? myslela jsem že vystrčíš maják a přiženeš se do mé toužící náruče raketovou rychlostí“.
,,To bych moc rád , ale vezu tu jednu unavenou šípkovou Růženku , a já ho rozhodně líbat nebudu.“
,,Ty řídíš Semírovo BMW ? Stalo se něco ? To by přece nikdy dobrovolně neudělal !“ Sářin hlas zněl lehce vzrušeně , i když se snažila nedat najevo obavy. Tep se jí zrychlil.
,,No ,trochu to chlapec přehnal se steskem po Andree . Stoupl mu z toho pořádně alkohol v krvi .
Žena na druhém konci linky decentně ucihtla . ,,Tak to budou mít příjemný večer, jedu od Andreii ta včera protančila celou noc a vypila bar , takže dnes měla v práci volno.“
Tom se rozesmál tak nahlas že vzbudil Růženku i bez polibku a hned mu objasnil domácí situaci.
,,Tak já vytáhnu paty z baráku ,a ona hned řádí jak utržená od řetězu.....To si musíme vysvětlit !“
Řval brunátný Semír a neurvale rovnal sedadlo do původního sklonu .
,,Brzdi ,brzdi , krotil jej Tom a zakryl prstem mluvítko u mobilu.,,Ty jsi v tom baru taky řádil jak za svobodna a nebudeš to Andree vykládat .
,,Jo ,jo no tak ...bacha !“ zařval Semir a Tom měl co dělat aby se vyhnul svítícím šipkám na kuželech označujících uzavření pruhu dálnice . Vylétl mu mobil z ruky a dopadl ke kolegovým nohám. Ten jej sebral a promluvil do stále ještě aktivního telefonu .
,,Ahoj Sáro , málem jsme skončili v příkopu , ale musím ti poděkovat“ ,začal Semir teatrálně.,,že jsi vzala mou drahou ženu mezi lidi, ona chudinka uvázaná u plotny si s tím despotickým manželem nic neužije .“ Sára kamarádovu jedovatou poznámku nebrala vážně a se smíchem položila telefon.
,,Baby děsný“ zaklel ještě a vrátil telefon. Koukl na hodinky a zívl .
,,Neopovažuj se zase usnout !“ varoval ho Tom .
,,Kdybych usnul , mohlo by to být naposledy“

Cesta jim ubíhala hladce a oba policisté vtipkovali ,vzpomínali na bodrého policistu Maxe z Berlína a bratry Kellnerovy . Semír se zmínil i o krásné recepční jen o Vere Schustrové a komisaři Hansenovi nepadla ani zmínka . Bylo to příliš vážné téma , kterým si teď nechtěli kazit dobrou náladu .
,,Myslíš že Andreu nějak svazuju nebo omezuju já....“
,,Semíre prosím tě nech toho, holky vyrazily ven a nic víc za tím nehledej . Jsem rád že Andrea Sáru vytáhla a čím víc o tom přemýšlím, tak mám dojem že to velmi dobře plánovala. Načasovala to tak,abychom byli oba pryč
,,Tome ,říkal jsi že Sára jede od nás , ona už má spravený auto ?“
,,Předevčírem jsem jí ho přivezl ze servisu .“
,,A ty nešílíš strachy , jako obvykle ,když tvoje drahá řídí ?“
Řidič jen mírně nadzvedl ramena a zakroutil hlavou . ,,Dohodli jsme se že nebudu dávat najevo své obavy, prý jí to stresuje .“
Turek se dobře bavil na cizí účet, ale všiml si i zachmuřeného přítelova obličeje.
,, Neboj pojišťovna to cvakne“ uklidňoval jej.
,,No jen se vždycky modlím , aby zůstalo u pomačkanejch blatníků , a urvanejch zrcátek.“
,,Proč jí vlastně neučíš řídit sám ?“ pošťouchl jej.
,,Semíre“,Jeho hlas zněl vzrušeně ,téměř křičel . Prosím tě , to je fakt už ohraná písnička. Víš dobře , že jsem měl snahu jí něco naučit,jezdil jsem sní po městě i po dálnici ve dne i v noci v dešti a za sucha ,ale je to furt stejný, není za volantem uvolněná, nepředvídá je jakoby v křeči. Nemá naprosto žádný cit pro řízení. Ona sice tvrdí že je v pohodě ,ale když konečně zaparkuje je zralá na Diazepan.“
,,Třeba jela taxíkem , taky včera pila.“ Uklidňoval přítele Semír .


,,Bohu žel nejela“ konstatoval suše Tom když uviděl známou postavu vedle červeného Peugota napasovaného do sloupu veřejného osvětlení na křižovatce u plaveckého stadionu . Odtahovka se již činila a kolega v uniformě právě vypisoval údaje jež mu poskytla detekční trubička.
,,Jdem ven?“ zeptal se Turek opatrně a jen těžko skrýval smích , jenž mu cukal koutky.
,,Ne !“ odpověděl mu vzteky pobledlý kolega, ,,Odvezu tě domů a ....“
,,Tome, odvez Sáru já pojedu klidně taxikem.“
,,Ne ! nebudu jí stále z něčeho tahat . Rozflákala auto? Fajn , tak ať se taky postará o opravu, pojišťovnu a prožije si výslech na policii.“ Šikovně objel místo nehody a po pár minutách zastavil před Semirovým bytem.


,,Pěkný večer“ popřál kolegovi drobný policista a přijal od něj klíče od auta .Ten byl bez nálady a popuzeně vyndal tašku z kufru. ,,Tome zavezu tě domu , už jsem v pohodě“ nabídl se Turek .
,,Ne díky, chytnu na hlavní taxika. Čau zítra Růženko“ zavtipkovat trochu nuceně .,, A pozdravuj Andeu.“ Ještě na přítele z dálky mávl a zmizel v boční ulici.

Semir tiše odemkl a nahlédl do ložnice ,kde docela hlasitě spala jeho milovaná žena. Tašku s věcmi poslušně vyprázdnil do prádelního koše v koupelně ,a spíše ze zvyku než že by měl hlad zkontroloval obsah lednice . Zaujal ho vakuovaný balíček s uzeným kaprem, ale v tom okamžiku se mu lehce zatočila hlava a zvedl žaludek. Balíček vrátil do lednice a rozhodl se raději pro rychlou sprchu.
Ulehl vedle rozcuchané blondýnky, políbil ji na čelo a pohladil po vlasech , vždycky měl rád její vlasy, tentokráte však do nich nezabořil svou dlaň jak to dělal při intimních chvílích z obavy aby jí nevzbudil .


Tom Kranich narazil na svoji partnerku ve dveřích bytu. Tvářila se provinile a nesla v ruce list papíru.
Z drobné rány na čele ošetřené náplastí prosakovala mírně krev.
,,Sáro miláčku Co se stalo?“ dělal hloupého a čekal co z jeho partnerky vyleze. Mile se usmála , políbila a přitiskla ho ke stěně v předsíni.
,,Dobře“ , kapituloval ,,Já vím co se stalo a i když mě tady tak trochu ovlivňuješ rozhodl jsem se , že tentokrát se o opravu auta a věci s tím spojené postaráš sama.“
,,Dobře miláčku , ale ... je to trošku horší víš já...“ podala mu list papíru a s obavami čekala na jeho reakci.
,,0,7 ? Ty jsi měla 0,7 promile alkoholu v krvi ? Sáro !“ Tom opět zvýšil hlas a vymanil se z jejího obklíčení, ,,Jak můžeš jezdit v tomhle stavu autem ! Jezdíš mizerně a ještě k tomu opilá , co si myslíš že já s tím udělám ? Nic! Nic nebudu dělat ...!
,,Tome prosím ! nerozčiluj se“ Snažila se jej Sára uklidnit, musela jsem jet Andreu zkontrolovat, bylo jí opravdu zle ,takhle opilou jsem jí ještě nikdy ....“ ,,To tě naprosto neomlouvá!“ křičel Tom. ,,Měla sis vzít taxík . Reakce řidiče......“ ,,Já vím ! “ přerušila ho a doširoka rozpažila .,, Já vím !“ křičela .,, Jsem hrozná, a následky si ponesu se vším všudy ,ale prostě jsem se cítila dobře a netušila jsem že mám ještě v krvi alkohol. Andree jsem vděčná že...“
,,Sáro“ ,Tom už mluvil klidněji a chlácholivě ji objal v pase. ,,Nespíš ti seberou řidičák, a jestli se někdo doví ,že přítelkyně vrchního komisaře dálniční policie jezdí pod vlivem alkoholu , bude z toho ostuda jak řemen.“ Pohladil Sáru po tmavých vlasech a opatrně se dotkl rány. ,,Bolí ?“
Mladá žena něžně uchopila chlácholící partnerovu ruku a schovala ve svých chladných dlaních.
,,Ani ne. Půjdeme dolu na večeři, mám hlad že bych snědla vola i s rohama.“
,,Vola i s rohama ? opakoval nechápavě Tom .
,,To nic , to je jen taková česká slovní hříčka.“ Vzala jej za ruku a vytáhla z bytu.

K jejich radosti nejbližší restaurace byla poloprázdná, rychle si objednali stejně rychle i najedli a za hodinu a kousek se již společně sprchovali. K vzájemným něžnostem i při dobré vůli obou nedošlo. Usnuli ve vzájemném objetí .


Ráno bylo na služebně poměrně živo. Andrea tahala moudra ze svého počítače a jakmile Toma spatřila věnovala mu dlouhý tázavý pohled . Semír se opět potutelně usmíval a dělal že něco hledá. Policista okamžitě věděl kolik uhodilo a navíc melodický hlas Anny Engelhardtové ,jež ho vyzval k návštěvě její kanceláře mu nastínil o čem bude řeč.
,,Dobré ráno šéfová“ pozdravil a slušně zůstal stát vedle koženého konferenčního křesla.
,,Dobré ráno Tome . Prosím posaďte se“
,,Paní Engelhardtová“ spustil bez vyzvání. ,, Chci říct že následky si Sára ponese sama ,nebudu se v tom jakkoli .....“
,,Ale Tome , o tom já nechci mluvit , Sára si ponese stejné následky jako každý jiný řidič a na výši trestu máme zákony .“ Anna přešla ke dveřím a zavolala na Semira . Ten se přestal hrabat v haldě nedopsaných hlášení a svižně vešel do kanceláře . I jeho vyzvala šéfka k usazení do křesla a chvíli vyčkávala . Oba policisté se po sobě nechápavě podívali ,ale netroufali se ozvat.
,,Pánové , přišlo pochvalné hlášení o Vaší mimoslužební činnosti. Jak o kolegiálním chování při testech, ale zejména o případu Hansen.“
Oba si viditelně oddechli.
,, Děkuji Vám , bude to ve vašich služebních záznamech . Jinak dnes je na programu dne pouze běžná kontrola dálnice . Můžete jít .“ zavelela a oba muži vyšli z jejích dveří.
Semir povzbudivě bouchl přítele do zad . Nepotřebovali si cokoli sdělovat . Před budovou služebny si jako obvykle hodili mincí , kterým autem vyrazí a vydali se vstříc kolonám , nehodám a opilcům na dálnici A4.

KONEC
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
eron
Administrátor

Založen: 15. 10. 2007
Příspěvky: 187
Bydliště: Nové Hrady(Jižní Čechy)
Odpovědět s citátem
Je to moc hezká povídka a nejvíce se mi líbil konec.
Chválím a piš dál...

_________________
"Manželská poradna Jäger, jak vám mohu pomoci?"
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
Ajši
Administrátor

Založen: 14. 10. 2007
Příspěvky: 1513
Bydliště: Hodonín
Odpovědět s citátem
Jupí, Tess, konečně jsem si udělala chvilku času a vrhám se na Tvůj příběh: komentuji průběžně, rovnou při čtení, tak doufám, že bude komentář srozumitelný Embarassed Laughing

------

Komisaři Kranich a Gerkhán se namáčkli do dveří své věčně neupravené kanceláře a čekali na rozsudek smrti . --- tahle věta mě pobavila, protože jsem si je dovedla představit Very Happy ona věčně neupravená kancelář k nim sedne a přátelsky mi připomíná vlastní stůl Wink

Testy fyzické zdatnosti... uj, nedivím se, že policistům klesly koutky Smile mě vyděsila už jen představa toho, že bych se jich měla zúčastnit Laughing

,,Co děláš ty nerve !“ zlobil se Turek , ,,takhle ty psycho testy neuděláš.“ --- ne, to fakt ne, máš pravdu Semirku Laughing

Semír stojící v rohu místnosti se zkříženýma rukama teatrálně přikyvoval a přiblble se usmíval - Laughing u tohoto jsem se musela smáááááát! Laughing já ho vidím!

Pěkná narážka na to, jak Tom neustále nosí obleky, super Smile a vůbec, ty jemné vtípky, narážky a dialogy se Ti povedly, Tess Smile nakvašený Tom je skvělý a líbí se mi i Turkovy reakce na něj Smile

Stáli u dveří výtahu a hleděli si do očí. Z výrazu přítelovy tváře Turek pochopil že přestřelil .
,,Stalo se něco ?“
,,Stalo“, odpověděl Tom a lehce se otřásl.
,,Její poslední případ skončil sebevraždou .“
,,Co?“
---------------------------------------------------- mrazivý hovor... a moc dobře napsaný.


,,Pane bože , manželský postele“ zhrozil se Semir a hodil od dveří tašku na levou z nich .
Místo muže, pomyslel si vyšší policista a neznatelně se usmál. Ze vztahu z psycholožkou Sárou už znal některé přírodou dané a mozkem neovlivnitelné náležitosti mužství.
------------ vyloženě krááááása! Laughing Laughing nápad s postelemi je sice takové klišé, ale ten Tomův komentář je dokonalý! Laughing

Soutěživý Turek... aby nechtěl soutěžit, když je vždy nejlepší, ach... (ano, dvanáctka na Luneticích Laughing)

Modrookému policistovi na chvíli zabloudila mysl do služebny DP ve svém milovaném Kolíně a představil si na Maxově místě bodrého Hotteho a malinko se uchichtl.
--- ,,Tvůj" Tom je tak krásně protivný a škodolibý, že by ho člověk láskou snědl Laughing a proboha, co ty legíny?! Trefííííí mě! Laughing z toho dneska neusnu! Laughing a že ho v takovém kostýmku obdivovaly polisitky? Nebylo to jen jeho zbožné přání? Smile

Moc se mi líbí, jak sis pohrála s oběma policisty: o Tomovi a jeho napruženosti jsem už mluvila, ale teď se bavím i bojovným, ješitným Turkem Very Happy

,, Hm.. to víš, muž na lovu ...“ .
,,Ty ale nelovíš že ne , máš naloveno , tak se uklidni ať se ti při střelbě neklepe ruka .
,,Jistě že mám...“ uklidnil kolegu, ,,to se jen tak říká, když jsou chlapi vystrčeni z domácího teplého hnízda , mají tendenci lovit , jen tak, pro zábavu, pro pocit že jsou samci schopní lovu, i když už vlastně......“


----- pánové, přestaňte se laskavě bavit o ženách a dívkách jako o koroptvích, které máte sklátit na lovu! Jsou to lidské bytosti a Vaši rovnocenní partneři, grrrrrr! (ale ten typ hloupého hovoru, co spolu vedou muži, když jsou sami, jsi bohužel vystihla dobře, Tess...)

Juj, kluci na striptýzu? Embarassed nějak se mi je tam nechce představovat, doufám, že se Tureček od podobných hnusáren drží dál Embarassed ještě tam něco chytnete, pánové!
Ale ještě že té holce pomohli před násilníkem, brrr, snad nic nestihl... Mimochodem, Ty tam máš toho obtěžování nějak hodně, Tess Shocked

Chudák packa... ať si dá cholagol Very Happy


,,Dámy a pánové“, promluvil konečně doktor Nový. ,,Jménem svým i jménem kolegů instruktorů , Vám všem děkuji za účast na letošních fyzičkách , a za rok se těším na shledanou . Výsledky tohoto testu budou zaslány Vašim nadřízeným nejpozději do tří dnů. Doufám , že krom povinnosti , kterou jste tímto splnili , jste se i dobře bavili. Pohledem upřeným na zasádrovaného Uda mu popřál brzké uzdravení.
------
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing


V její tváři se zračila rozpačitost a stud. Bylo to podivné u ženy , jež se živila svojí nahotou, ale přesto se před dvojicí policistů cítila trapně , za to co se jí přihodilo.


---- ach jo... proč se stydí oběť a ne pachatel? Odporná realita Sad každopádně ta věta, že se styděla dívka, co se živí nahotou a to jen proto, že se ji nějaký bastard pokusil znásilnit, je hodně silná Sad


,,Víte já studuji práva a v go-go baru si jen přivydělávám . Rodiče mi zaplatili školné , ale o další své výdaje se musím postarat sama.,,Víte já studuji práva a v go-go baru si jen přivydělávám . Rodiče mi zaplatili školné , ale o další své výdaje se musím postarat sama."

---- Tess, tady jdi narazila na jednu věc, o níž jsem schopna se pohádat. Popravdě, je mi celkem jedno, když si nějaké husy na VŠ vydělávají sexem třeba na studium medicíny, matematiky, nebo fyziky. To ony se pak budou cítit neskutečně trapně, až na ně za deset let praskne, že se prodávaly jako laciné cuchty. Ale to NEPLATÍ PRO STUDENTY PRÁV! Jakmile by se provalilo, že si studentka práv vydělává prostitucí nebo striptýzem, bez milosti by měla OKAMŽITĚ letěl ze školy. Proč? Protože je tím vydíratelná. Ona vystuduje, časem se s ní stane soudkyně a ve chvíli, kdy bude posuzovat nějaký případ, jí žalovaná strana přinese důkaz, že ví o její minulosti. A co ona asi udělá, že? Mimochodem, to jsem si nevymyslela, tuto praktiku SKUTEČNĚ využívá organizovaný zločin, učili jsme se to na speciálním kurzu.
Není možné, aby ti, co odvádí daně, sponzorovali studium potenciálně vydíratelných lidí, kteří přitom musí být ze zákona nestranní. Takže u mě je to jasné - holka, studuješ práva a spojíš se s prostitucí či striptýzem? Letíš. Bez milosti.


Uáh? andrea propila bar? To na ni sedne, teď je mi ještě odpornější.
Hm, škoda té zmínky o ní na konci... trochu mi povídku pokazila. A nemyslím si, že je andrea blondýna Embarassed je to bruneta...

Na konci mě zaujalo, že Sára rozhodně není žádný andílek.. a věta, že se dočká trestu jako jakýkoliv jiný řidič a Tom že ji z toho nebude vytahovat, vyloženě pohladila po duši. Pěkně po zásluze! Smile

--------------------------


Tess, povídka se mi doopravdy líbila, máš tam spoustu hříček, chytilo mě to! I popisy se Ti dařily, dialogy byly fajn a přirozené, kobrácky hravé Smile
Mně osobně tam nesedlo jen chování našich komisařů. Ale to JEN místy, tam, kde seděli na striptýzu a moc slintali po ženkých. Já jsem asi naivní husička, ale pro mě se tím špiní, na tom striptýzu si je ani nechci představit Embarassed Tom se Sárovou působili fajn, Semir s andreou se snad brzy rozvedou, páč ta ženská, pokud se navíc opíjí, je děsná.

Ale díky za pobavení na drobou noc, Tess, vážně skvělé Very Happy
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
kajusia


Založen: 15. 10. 2007
Příspěvky: 447
Odpovědět s citátem
Drahá Tess, upřímně ti děkuji za krásný start do nového dne! Zatím jsem sice přečetla.. dalo by se říci, polovinu, ale rozhodně se skvěle bavím! Baví mě to.. Smile Tom je hrozně rozkošný, když je takový morousek a Semir? Klasika. Laughing
Opravdu se ti moc povedlo... Líbí se mi i ty psychologické vsuvky.. Levá polovina postele- místo muže? To slyším prvně. Laughing Laughing Laughing

Při Semirově větě:
,Co děláš ty nerve !“ zlobil se Turek , ,,takhle ty psycho testy neuděláš.“ A následné Tomové odpovědi jsem málem skončila pod stolem. Laughing Laughing Laughing

Opravdu povedené a rozhodně si to v brzké době dočtu! Wink

Ps. tak si čtu Woxyin komentář a zjišťuji, že jsem zapomněla na jednu velmi důležitou věc... Proboha, Tess, já pod tím stolem skončila podruhé při představě Toma v legínách.... Very Happy Very Happy Very Happy Jéééééj... Very Happy
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Všelicos
Administrátor

Založen: 15. 10. 2007
Příspěvky: 627
Bydliště: KTU
Odpovědět s citátem
Moc hezká povídka, Tess, královsky jsem se bavila!! Laughing Laughing Řekněme, že Wox už napsala vše, co se dalo.. tak jen vstávám a tleskám Smile Laughing Laughing

_________________
Ben: "Jak jsi na to přišel??"
Hartmut: "Neřeknu. Stejně to nechcete vědět."
(...)
Ben: "ODHOĎ TEN SEKÁČEK!!!!"
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Tess


Založen: 19. 10. 2007
Příspěvky: 35
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Děkuji všem za reakci na moji povídku. Osobami tak trochu navazuje na mé dvě předešlé povídky , které byly na starém fóru.
Psycholožka Sára se seznamuje S Tomem Kranichem v povídce první ,VÁHY, a komisař Hansen je postavou z druhé -BANKOVNÍ LOUPEŽ.
Mohla bych je obě znovu umístit na fórum , ale nejsem si jista zda-li bych tím zbytečně neotravovala .
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Ajši
Administrátor

Založen: 14. 10. 2007
Příspěvky: 1513
Bydliště: Hodonín
Odpovědět s citátem
Určitě umísti, Tess Very Happy tato povídka se mi opravdu líbila, neříkám to jen ze zdvořilosti Wink a čím více tady bude příběhů, tím podobnější bude nové forum tomu minulému Wink tak jen houšť a větší kapky: vyzývám ke zveřejnění starších povídek nejen Tebe, ale i všechny ostatní! Smile
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
eron
Administrátor

Založen: 15. 10. 2007
Příspěvky: 187
Bydliště: Nové Hrady(Jižní Čechy)
Odpovědět s citátem
Přidávám se k WOxys. Ty povídky jsem nečetl a tahle byla skvělá. Chtěl bych si přečíst i ty předchozí...

_________________
"Manželská poradna Jäger, jak vám mohu pomoci?"
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
Tess


Založen: 19. 10. 2007
Příspěvky: 35
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Eron: děkuji ti za zájem snad tě nezklamou. Právě jsem je umístila do fóra.
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Elwen


Založen: 16. 10. 2007
Příspěvky: 90
Bydliště: Brno
Odpovědět s citátem
Doknalýýýýý!!! Very Happy Tu opici drahu bych si klidne dala s nimi.. Wink a ty hlasky.. Laughing .. to je moooc.. Laughing ... kazdopadne, krasny dukaz toho, ze i bez obrovskych nehod, vybuchu a desitek sesrotovanych aut muze byt povidka velmi zajimava!!!

Super!!! Smile

_________________
Vždy existuje možnost volby, ačkoliv nemusí být zrovna taková, jakou si představuješ.

http://www.jitt-ulet.blog.cz
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ



Založen: 17. 10. 2007
Příspěvky: 549
Bydliště: Brno
Odpovědět s citátem

    kat Tess napsal:
    Komisaři Kranich a Gerkhán se namáčkli do dveří své věčně neupravené kanceláře a čekali na rozsudek smrti

    Já ty dva úplně vidím, roztomiléSmile

    Brr, psychotesty jsou věc příšerná. Po složení několik z nich jsem získala neodbytný dojem, že neslouží k prověření připravenosti a schopností pro plnění úkolů, ale samy připravují klientelu pro blázince. To už raději dvakrát tu opičí dráhu na čas...nešlo by?Smile

    krutý osud Tess napsal:
    ,,Sára, Sára ,Sára“ zanotoval si pobaveně Semir a šťouchl přítele přátelsky do zad, ten instinktivně uhnul a bolestivě se bouchl do pravého ramene o skleněné lítací dveře.

    To si jeden nevybere, budou fyzicky zničení, ještě než testy vůbec začnou:).

    Jasně, manželské postele, jakoby organizátoři s ničím takovým jako nemanželské policejní páry nepočítali.

    Hmmm, Semirek je od přírody soutěživý typ, ale nejen tady. I v životě, prostě musí nad těmi mizernými zločinci vyhrát. Možná by Tomovi prospělo, kdyby před ním tu opičí dráhu běžel nějaký zlodějíček aut, kterému by mohl po jejím zdolání nasadit náramky:)

    No, není nad příjemného soupeře, já bych pánům příbuzným věnovala .... koukám, že Tom o udělal za mne, šikulové kluci z dálničníSmile

    Není nic neobvyklého, že partner od partnera přebírá zkušenosti, je to nenásilné rozšiřování obzorů. Stejně, jako od tebe, tohle je příjemné opakování na hodinu psychologie:))

    Koukám, že komisařům chvilku klidu nedopřeješ. Alespoň ovšem za zruinované auto nebudou plísněni od Anny...alespoň projednou.

    Ale no tak, Semire, jako by ti Tomova přítomnost někdy vadila, když jste hlavu u hlavy usnuli nad hlášenímSmile

    romantik Tess napsal:
    ,,Aha ,takže ty vrkáš venku a já makám i mimo službu.“

    no uznej, to je prostě nespravedlnost Smile

    No, tak ta pomoc, to byla nejkrásnější ťafka:)

    Semir na sedadle spolujezdce je nevídaný a úžasně roztomilý!

    Já pořád nevím, kde lidé berou, že psychologové se starají o blázny. To je v kompetenci jiných:(

    [quote],,Ty řídíš Semirovo BMW ? Stalo se něco ? To by přece nikdy dobrovolně neudělal !“[\quote]
    evidentně ho znáSmile)

    Ta holka je truhlík, to nemají v Kolíně Taxi nebo autobus?

    Moc prosím,mrkni na tu povídečku ještě a zkus dát do pořádku (aspoň trošku) i typografii, opravdu se mi to místy špatně četlo:(.

    Každopádně si myslím, že to, co jsi vystihnout chtěla, jsi vystihla! A přitom jsi mne i řádně pobavila. Moc pěknéSmile



_________________
nevím proč mne zaujal tenhle citát, ale něco do sebe určitě má:
    "I am still, thank God, an atheist."
    (Luis Buñuel)
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
andy


Založen: 16. 10. 2007
Příspěvky: 26
Bydliště: Nejdek
Odpovědět s citátem
A další povídka na toto téma.Bezva.V minulém foru tu byla dokonce na toto téma i společná povídka.Je škoda,že ty povídky sem nejdou přidat.Ta tvoje je zase kapku jinačí.Psalas jí jen ty a mě se moc líbí.
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Testy fyzické zdatnosti
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
Strana 1 z 1  

  
  
 odeslat nové téma  Odpovědět na téma